Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki aszociális, magának való, introvertált, annak csak úgy lehet kapcsolata, ha a természetét megerőszakolva elkezd társaságba járni, annak ellenére, hogy tehernek érez bármilyen 2 főnél nagyobb társaságot?
#11 vagyok, ha kötelességből fogsz társaságba járni, akkor nem fogod magad jól érezni. Inkább gyakran 2 fős társaságot keress, aztán idővel ki fog alakulni, hogy 3 fővel is jól kijössz. Nem fogsz 15 emberrel pacsizni, de így lassan, kifogsz bírni 5 embert magad mellett.
Nekem a főnököm egy beszélgetés alkalmával mondta, hogy a néhány közvetlen munkatársamhoz képest én kívülálló vagyok, vagyok ők és vagyok én egyedül. Én ezt tudtam, nem volt új, csak kimondva nem volt jó, de nem lepődtem meg. Mondta, hogy nyissak már egy kicsit, nem fogok egyiknek a nyakába sem borulni, ebben biztos. Így inkább egyesével vagyok hajlandó beszélgetni, de többesben inkább meg sem szólalok, mert annyira nem érdekel a témájuk, folyton csak a panaszkodás, az unatkozás, jajj, menjünk már haza, minek jöttem be... Ezek a témák nem érdekelnek.
Szóval, össze fog jönni a kapcsolat, csak ne társaságba gondolkodj. Hidd el, jól fogod érezni magad 1-2 fővel is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!