Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy magamfajta, pattanások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magamfajta, pattanások után maradt heges arcú férfi (24) teljesen esélytelen egy átlagos nőnél?

Figyelt kérdés
Régen sok pattanásom volt, nulla önbizalmam. A pattanások elmúltak, csak sok heg maradt utánuk, amin bőrgyógyász javított ugyan, de én még mindig rondának látom magam, és hát hiába fontosak a belső értékek, azért a külső sem mindegy(főleg az arc).

2012. máj. 11. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha mozgássérült emberek találnak párt maguknak, akkor te is fogsz.
2012. máj. 11. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Fotó esetleg? Mert nem mindegy,hogy mennyire heges,vagy mennyire nem...
2012. máj. 11. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:
sudocrem jó rá
2012. máj. 11. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Küldj képet:):)
2012. máj. 14. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy kis képet rakj be magadról, amin nem látszik az arcod, csak egy kis részea bőrnek, hogy ne lehessen felismerni. Egyébként én is pattanásos voltam, és nekem is heges kicsit az arcom, de nem hisze, hogy ez zavarná a nőket. Elég sok barátnőm volt már és senki nem panaszkodott miatta.
2012. máj. 15. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!