Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder tapasztalatok?
Férfiak és nők válasza egyaránt érdekel.
Nektek miért nem jött össze vagy épp ellenkezőleg jött be.
Tényleg csak egy húspiac vagy van esély bármire is.
Minden beszélgetés kihal pár közhelyben esetleg könnyű ráhangolódni a másikra?
Ilyen esetben jobban jársz ha hanyagolod az egészet. Mert ha összejönne bármi is, akkor sem lenne időd nagyon semmire.
Az ilyen pasik esetében szokott lenni, hogy a csajuk rendszeresen megcsalja őket, merthát „elhanyagolta őket” a pasijuk. Ameddig ilyen életviteled van, addig csak abban az esetben akarj csajozni, ha utána nem zavarna ha rendszeresen megcsalnának.
Ezek mind személyes tapasztalatok.
Az 5-ös jól írja, nem a valós "szintedet" mutatja, hogy hányan és kik húznak jobbra.
Tapasztalatok?
Volt fent rólam komoly, fehéringes fénykép, "csak komoly kapcsolat érdekel"-jeligés bemutatkozás, nem érdekeltem a kutyát sem. Felraktam egy 32 foggal vigyorgós, laza galléros pólós képet, másodiknak meg egy bárban önelégülten vigyorgósat, és HOPP, már jöttek is a matchek! :D
(Értsd: egy hét alatt 12-14 körül, csak lusta vagyok írogatni, így még nem használtam ki. :D)
"De akinek ez nem sikerült, az maradjon örökre magányos, vagy mi?"
Szerintük igen.
Pfff....ezt, ami itt megy...
Hát van, aki zsiványkodik jobbra-balra multis meló+állandó párkapcsolat mellett vagy ennyire kényelmes ppök vagytok? :D
Meg most őszintén! Alapból a legtöbb EMBER (tehát a nők ÉS a férfiak IS) dolgoznak, nyilván nem lehet mindennap csapatni neki, de azért össze lehet hozni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!