Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok a tinder, badoo társkeresőkkel?
Tinderen kb. 3 havonta volt egy matchem, az is általában véletlenül. Összesen 2 randim volt onnan, egyiknek sem lett folytatása, mert nem találtak elég jóképűnek élőben a lányok. Láttam már lányt tinderezni, kb. 1 másodpercet töltött egy profilon, és profilkép alapján kb. 50 férfi közül egyet húzott jobbra. Valószínűleg a többség így csinálja.
Badoon siralmas a felhozatal, én ott még értelmes nőt nem találtam.
32/F
Nőként nekem rengeteg matchem volt tinderen egyfolytában, sokan is írtak rám.
Egy teljesen normális komoly szándékú kapcsolatom lett is onnan, 3-4 hónapig húztuk, de végülis nem passzolt hozzám.
Azonban ha komoly kapcsolatot keresel, és nő vagy, nem nagyon ajánlom. Rengetegen fognak rád írni, mégis ebből kb 2 ember lesz nagyritkán aki tényleg normális kapcsolatot keres a férfiak közül. Igazából időpazarlás.
Ha nem azt, akkor valószínűleg nőként előnyös a tündér használata. Tapasztalatot azonban nem tudok mondani.
Férfi szemszögből szintén nem tudom, csak amiket olvasok, hogy sok a panasz arra hogy matchük sincs, és senki se ír vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!