Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkkel milyen tapasztalatok vannak? Találta meg itt valaki a párját? Melyik weboldal volt az? 21/N
Én 1x találkoztam úgy egy sráccal 4-5 alkalommal találkoztunk, de nem illettünk össze.
Viszont az egyik volt osztálytársnőm ott ismerkedett meg a párjával több mint 3 éve vannak együtt, a tesóm is ott ismerte meg a barátnőjét 2 éve vannak együtt, a nagybátyám is ott ismerte meg a barátnőjét vagyis most már 2 éve a felesége és van egy 1 éves babájuk úgyhogy semmi sem lehetetlen.
Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak. Én parom.hu-ra regisztraltam és több jófej pasit megismertem,akikkel még most is atrtom a kapcsolatot...persze személyes találkozóra is sort kerítettünk.A jelenlegi párommal is itt ismerkedtem meg és nem bántam meg,lassan 9 hónaja.Szóval szerintem bármi lehetséges.:)
22/N
én fél évig voltam fent a randihely.hu társkeresőn és itt ismertem meg a férjemet:) tehát nekem egyértelműen bevált. viszont meg kell válogatni kivel találkozol, és ne húzd túl sokáig. volt előtte pár srác akivel találkoztam de végül nem lett belőlük semmi hosszú vagy komoly.
amit tanácsolni tudok neked
mindig legyen gyanús ha valaki 1 hónapon belül nem akar találkozni
ha találkoztok, nyilvános helyre menjetek, ha baj van tudj segítséget kérni
amíg nem vagy biztos a megbízhatóságában, ne add ki a lakcímedet.
mi a 3. hét végén találkoztunk de csak azért mert akkoriban vizsgaidőszakom volt és sokat kellett magolnom. amúgy lehet 1 héttel hamarabb összejött volna. viszont az első randin már mindketten tudtuk hogy összetartozunk.:)
nagy szerencsém volt, hisz fél év alatt megtaláltam életem szerelmét, a férjemet akivel több mint egy éve vagyunk házasok és nyár elején 3 évesek leszünk:)
hajrá
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!