Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mik a tapasztalatok tinderrel?
Mostanában újra feltelepítettem, és nem volt értelmesebb matchem. Na mondom mindenki kap egy jobbra húzást, de csak alacsony, túlsúlyos lányokkal volt matchem... Velük sincs bajom, az ilyen lányok általában a legodaadóbbak, kedvesebbek. Csak hát hülyén nézünk ki a 195cm-el, meg hát rendszeresen sportolok. Viszonylag "menő" kocsim van, jó fizetésem van, igényesnek is mondanám magamat, de semmi sincs kb feltöltve ebből FB-re, tinderre. Tényleg ez kell? Kocsival pózolós, jómódot sugárzó külföldön nyaralós szelfik?
25/F
Én vékony lány vagyok, szépnek tartanak, elég sok matchem is szokott lenni, de kocsival pózolós csávókat sosem lájkolok, őket meghagyom a felszínes, anyagias p*csáknak :) Ha ilyen lányt szeretnél, akkor pózolj kocsival, persze, de az értelmesebb lányok kapásból balra fognak húzni. Mármint, nem azzal van a baj, hogy gazdag vagy, csak ne vágj fel vele.
21L
39 eves csini csaj vagyok, de semmi extra,semmi mü.
10 honapja a Tinderrol van szeretom (mindketten fuggetlenek vagyunk, csak nem akarunk komolyat, ezert nem.vagyunk egy par).
Elotte egy rovidebb kapcsolatom volt Tinderrol. Annak a srac (36) idiota muszakbeosztasa miatt lett vege, ami ellehetetlenitette az egeszet.
Sok-sok matchem volt, mindig is. Holott nem vagyok fiatal,.es sminket sem.hasznalok.
Az a baj,hogy amennyiben ismerkedni nincs időd, nem lesz időd egy normális kapcsolat kialakítására sem. Az csak kezdeti lépés ha valakivel megismerkedsz, a találkozókhoz már idő kell, amire sajnos a hozzád hasonló - és ezt pozitívumként mondom - 24 órában dolgozóknak nincs idejük.
Szerintem a huszon/harmincéves korosztály legnagyobb problémája ez az ismerkedés területén, ezért van ennyi magányos, vagy futó, alkalmi kapcsolatot kereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!