Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mik a tapasztalatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mik a tapasztalatok tinderrel?

Figyelt kérdés

Mostanában újra feltelepítettem, és nem volt értelmesebb matchem. Na mondom mindenki kap egy jobbra húzást, de csak alacsony, túlsúlyos lányokkal volt matchem... Velük sincs bajom, az ilyen lányok általában a legodaadóbbak, kedvesebbek. Csak hát hülyén nézünk ki a 195cm-el, meg hát rendszeresen sportolok. Viszonylag "menő" kocsim van, jó fizetésem van, igényesnek is mondanám magamat, de semmi sincs kb feltöltve ebből FB-re, tinderre. Tényleg ez kell? Kocsival pózolós, jómódot sugárzó külföldön nyaralós szelfik?

25/F

2017. aug. 5. 16:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%
Alacsony és ronda vagyok, kb. 2 havonta van egy matchem úgy, hogy majdnem minden lányt lájkolok. Ezeknek a matcheknek a többsége is azért van, mert véletlenül lájkolt a lány. 2 randin voltam már tinderről, de élőben ott se jöttem be a lányoknak. Aki nem néz ki jól, annak esélye sincs, hogy nőt találjon magának.
2017. aug. 5. 16:11
 2/20 anonim ***** válasza:
Majd megírod, hány privátot kaptál? Csak hogy irigykedhessünk. :-)
2017. aug. 5. 16:12
 3/20 anonim ***** válasza:
A tinderről nem tudok véleményt mondani, de áruld már el,hogy egy ilyen külsővel, jó egzisztenciával, gondolom normális értékrenddel miért ilyen módon keresel partnert?
2017. aug. 5. 16:13
 4/20 A kérdező kommentje:
Tinderre azért esett a választásom, mert elég kevés időm van szórakozni, ismerkedni. Van az az ember akinek az ölébe hullik az átlagon felüli fizu, meg van az, aki megdolgozik érte. Én az utóbbi vagyok.
2017. aug. 5. 16:19
 5/20 anonim ***** válasza:
Hogy hullik ölbe?
2017. aug. 5. 16:20
 6/20 anonim ***** válasza:
Igényesnek is mondanád magad, ha nem húznál jobbra fűt-fát? :)
2017. aug. 5. 16:21
 7/20 anonim ***** válasza:
9%

Én vékony lány vagyok, szépnek tartanak, elég sok matchem is szokott lenni, de kocsival pózolós csávókat sosem lájkolok, őket meghagyom a felszínes, anyagias p*csáknak :) Ha ilyen lányt szeretnél, akkor pózolj kocsival, persze, de az értelmesebb lányok kapásból balra fognak húzni. Mármint, nem azzal van a baj, hogy gazdag vagy, csak ne vágj fel vele.

21L

2017. aug. 5. 16:23
 8/20 anonim válasza:
Bocs Első, de amit mondtál az hülyeség. Annyi jó nőt látok gusztustalan, nagyképű és idióta emberekkel hogy te azt el sem hinnéd :D. De a mai világba úgy látszik hogy ez kell.
2017. aug. 5. 16:31
 9/20 anonim ***** válasza:

39 eves csini csaj vagyok, de semmi extra,semmi mü.

10 honapja a Tinderrol van szeretom (mindketten fuggetlenek vagyunk, csak nem akarunk komolyat, ezert nem.vagyunk egy par).

Elotte egy rovidebb kapcsolatom volt Tinderrol. Annak a srac (36) idiota muszakbeosztasa miatt lett vege, ami ellehetetlenitette az egeszet.

Sok-sok matchem volt, mindig is. Holott nem vagyok fiatal,.es sminket sem.hasznalok.

2017. aug. 5. 16:40
 10/20 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy amennyiben ismerkedni nincs időd, nem lesz időd egy normális kapcsolat kialakítására sem. Az csak kezdeti lépés ha valakivel megismerkedsz, a találkozókhoz már idő kell, amire sajnos a hozzád hasonló - és ezt pozitívumként mondom - 24 órában dolgozóknak nincs idejük.

Szerintem a huszon/harmincéves korosztály legnagyobb problémája ez az ismerkedés területén, ezért van ennyi magányos, vagy futó, alkalmi kapcsolatot kereső.

2017. aug. 5. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!