Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mik a tapasztalatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mik a tapasztalatok tinderrel?

Figyelt kérdés

Mostanában újra feltelepítettem, és nem volt értelmesebb matchem. Na mondom mindenki kap egy jobbra húzást, de csak alacsony, túlsúlyos lányokkal volt matchem... Velük sincs bajom, az ilyen lányok általában a legodaadóbbak, kedvesebbek. Csak hát hülyén nézünk ki a 195cm-el, meg hát rendszeresen sportolok. Viszonylag "menő" kocsim van, jó fizetésem van, igényesnek is mondanám magamat, de semmi sincs kb feltöltve ebből FB-re, tinderre. Tényleg ez kell? Kocsival pózolós, jómódot sugárzó külföldön nyaralós szelfik?

25/F

2017. aug. 5. 16:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Siralmas. Tele van felszínes, magukat különlegesnek gondoló tucatcsajjal, akik persze mindannyian szápiószexuálisak, de valójában két értelmes mondatot nem bírnak leírni. Egy normál társkereső ezerszer jobb, pedig...
2017. aug. 5. 17:01
 12/20 anonim ***** válasza:

De most mire számítotok egy Tinderen?

Komolyan azon panaszkodtok hogy FELSZÍNES??

Ember, csupán egy kép alapján húzgáljátok az embereket jobbra vagy balra, és ki vagytok akadva, hogy FELSZÍNES?

Maga a felhasználói felületről, nem jöttetek rá, hogy az lesz?

2017. aug. 5. 18:58
 13/20 anonim ***** válasza:
#12 ha személyesen ismerkedek, akkor is válogatok külső alapján, ez nem felszínesség, hanem igényesség. A felszínesség az, mikor valakinek CSAK a külső (és a pénz) számít, semmi más.
2017. aug. 5. 19:14
 14/20 anonim ***** válasza:

13-as.

Ok, látom nem mindenki értette az üzenetet, nálad pl félrement. Elmagyarázom:

Én nem vagyok álszent, én sem mondtam olyat, hogy nekem mindegy a külső. ( lol a következtetésed egyébként, aranyos) :)

Itt a hangsúly azon volt, hogy CSAK egy db kép alapján, ergo KIZÁRÓLAG a külső alapján tudsz ítélni.

Semmi személyes benyomás, ami ok, értem, mert normál társkeresőn sincs személyes benyomásod.

De ott még egy odavetette mondat sincs tudtommal, vagy akármi. Csak egy db kép.

És kérlek, az meg még gázabb, ha valaki keveri az igényességet a felszínességgel.

2017. aug. 5. 19:40
 15/20 anonim ***** válasza:

14.: Ne pofázz olyanról, amiről fogalmad sincs. Egy darab kép??? Semmi bemutatkozó szöveg??? Mivan?!

Feltehetsz több képet is, amit végig nézegethet az, aki rád talált. Kiírhatsz bemutatkozást, sőt, ritka az, akinek nincs kint egy mondat se.

És jó lenne, ha nem ilyen gyökérül válaszolnál másoknak. Nem értett félre, te írtál hülyeséget, csak most fáj, hogy valaki megszólta. Meg mert neked nem jött be (gondolom ki se próbáltad, ha szerinted csak egy kép meg 0 szöveg van minden profilnál), attól még másnak bejöhet.

2017. aug. 6. 21:39
 16/20 anonim ***** válasza:

ohh, bhocsáánhaat, akkor van leírás is, aztaaa.. :D

Úúristen, mekkorát tévedtem möszijő.

Kipróbáltam - nem magam, hanem egy ismerősom által, el kell, hogy keserítselek.

Ha ugyanilyen intelligencia szinttel rendelkező egyének vannak fent, mit te is, ugyanilyen alpári stílusban, akiknek fáj az élet, akkor mondjuk sok kérdésre választ is ad a dolog...

Neked biztos, hogy be is jön, sok ész nem kell hozzá, és legalább a megnyilvánulásaid sem egyből látják, ha látják, legalább addig nem estél kis a rostán (még). ;)

2017. aug. 7. 19:08
 17/20 anonim ***** válasza:
16: Tekintve, hogy az egész fölényeskedő hozzászólásodat erre alapoztad, igen, hatalmasat tévedtél. De be ne ismerd, inkább személyeskedj tovább! A szokásos "nyafogó kisfiú" frázis is biztosan csak a nagy sietség miatt maradt le. :)
2017. aug. 7. 19:31
 18/20 anonim ***** válasza:

" De be ne ismerd, inkább személyeskedj tovább! A szokásos "nyafogó kisfiú" frázis is biztosan csak a nagy sietség miatt maradt le. :)"

Olyannyira beismertem, hogy igazából pont erre reagáltál, de sebaj. A funkcionális analfabéták korát éljük, nem lep meg. :))

A 2. mondatod meg a "szokásos nyafogó kisfiú" részt meg nem tudom, kinek akartad címezni, miről beszélsz? :D De mind1 is.

Szóval akkor ha jól veszem ki, azt akarjátok mondani, hogy csupa pozitív tapasztalatotok van, és lett már onnan tartós kapcsolatotok, és tele van izgalmas emberekkel, aki passzol hozzátok? Igaz? :)

2017. aug. 7. 19:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Múlt héten volt a 2. évfordulónk a párommal, akit Tinderen ismertem meg. :)
2017. aug. 7. 21:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Ok, ha így van, akkor én sem ásom el egyből. :) Tessék, nem vagyok én sem élből ellene, csak nem a kedvenc formám az ismerkedésre... ennyi. :)
2017. aug. 7. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!