Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderrel kapcsolatos tapaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderrel kapcsolatos tapasztalatok, élmények. Megosztanátok velem? 40/f

Figyelt kérdés
3 hete használom a Tindert. Idáig csak egy "kapcsolat" jött létre, ami a jelek szerint megdöglött. Azóta egy sem jön össze. Nem nyomkodom éjjel-nappal, de rohadt unalmas, hogy egy ideje semmi nem történik. Nem valódi sikeres élő kapcsolatra gondolok, hanem virtuális "tinder kapcsolatra" amit két egymással találkozó lájk hoz össze. Tinderes tapasztalatokkal rendelkezők benyomásait, élményeit várom.

2017. ápr. 9. 01:28
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Beszólogatok, másokat minősítgetők válaszai nem annyira érdekelnek. Köszönöm
2017. ápr. 9. 01:36
 2/12 A kérdező kommentje:

Remélem hogy nem csak akkor tud összejönni egy ilyen "tinderes kapcsolat", ha mindketten online vagyunk. Ha jól értelmezem bármilyen időeltéréssel jelöljük be egymást akkor arról tudomást fogok szerezni. Szóval még próbálkozom töretlenül de egy ideje semmi sikerélmény.

Egyébként külsőmmel nincsenek különösebb problémák. Nem hinném, hogy ez lenne az ok. A tipikus Tinder profilképektől az enyém mondjuk eltér. Nem függők a sziklán, nem izzadok a legmenőbb fitneszbe, nem ülök luxusétterembe, se luxusautóba és luxusnyaralós fotóim sincsenek. Lehet hogy ezeknek nagyobb sikere van de én sajnos nem ilyen vagyok. És az ezzel foglalkozó netes újságcikkek szerint ezek a fotók az esetek nagy részében nem a valóságot fedik.

2017. ápr. 9. 01:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Huh. Bár én csak a 21 év körüliekről tudok nyilatkozni. Volt pár egyéjszakásom onnan. Nem vagyok énse a luxusautós típus de akikhez az kell, én úgy vettem észre, hogy elenyésző számban vannak. Pesti vagyok, minden nap van pár matchem, de már elég nagy tapasztalatom van benne képek alapján, hogy kire érdemes ráírni. Tinder alapjába véve nagyvárosban működik főleg pesten, vidéken nekemis megdöglik mert nincs senki :D Komoly kapcsolatott ott nők sem akarnak, csak nem mondják ki.
2017. ápr. 9. 04:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, az az egy kapcsolat miért döglött meg?
2017. ápr. 9. 10:11
 5/12 A kérdező kommentje:
3: köszönöm a részletes választ :)
2017. ápr. 9. 10:47
 6/12 A kérdező kommentje:
3: Ezek szerint amit én "tinder kapcsolat"-nak hívok az a match :) Hát nem tudom, hogy megszokom-e ezt a kifejezést. Az mindenesetre érdekes ha a lányok is csak alkalmi kapcsolatot keresnek a tinderen. Azért akik kihangsúlyozzák, hogy rohadtul nem azért vannak fent, azok talán még sem csak a levegőbe beszélnek. Te nyilvánvalóan a 21 év alattiak között vadászol. Gondolom ott tényleg ez a trend. De 26-27 év fölött szerintem ez már kevésbé jellemző.
2017. ápr. 9. 10:56
 7/12 A kérdező kommentje:

4: Ez úgy alakult, hogy a lánnyal elkezdtünk kommunikálni. Erős kölcsönös szimpátia alakult ki. Eléggé óvatos volt, mert a fb-os elérhetőségét is nehezem adta meg. De napi többször kommunikáltunk és úgy látszott valami jó alakul. Aztán nagy csönd. Ráírtam, hogy mi van. Akkor valami főiskolával kapcsolatos óriási problémáról írt, arra hivatkozott és elnézést kért a csendért. Azóta megint csend van.

Nyilván ennél konkrétabb volt a főiskolával kapcsolatos problémája, csak gondoltam itt publikus felületen ezt már nem osztanám meg. Tehát nem az volt a gond, hogy udvarias volt, távolságtartó és mellébeszélt.

2017. ápr. 9. 11:05
 8/12 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%

Ezzel a főiskolával kapcsolatos problémával kapcsolatban leírnám egy saját sztorim: én egy normál amcsi társkereső oldalon ismerkedtem meg egy fickóval és ugyan már skype-on cseteltünk, amikor nekem hirtelen minden besűrűsödött az életemben és elkezdtem kimaradozni a skype-ról. Én egyáltalán nem gondolkodtam akkor párkapcsolatban vele, csak nyitott és kommunikatív voltam - vagyok. Szóval volt pár hét, amikor csak ritkán írtam és csak egy-egy mondatot, én egyáltalán nem éreztem, hogy ezzel probléma lenne, hiszen innen nézve én őszintén tájékoztattam őt és türelemre kértem, aztán visszatértem megint.

Ma már egy szép gyűrű ragyog az ujjamon ettől a "fickótól" és megdöbbentő volt, amikor utólag elmesélte, hogy azokban a hetekben skype-nagytakarítást csinált és gondolkodott rajta, hogy töröljön-e engem is, mert biztos csak nem vállalom fel, hogy el akarok tűnni, de aztán mégsem törölt, s lám, megérte. :)

Teljesen máshogy tud kinézni ugyanaz a tapasztalat a két oldalról attól függően, hogy miket vetítünk rá, milyen korábbi tapasztalatok vezetik az ítéleteinket.

2017. ápr. 9. 16:13
 9/12 A kérdező kommentje:

8-as: Szép a történeted. Gratulálok! Az enyém nem ennyire. A lány azóta is lapít. Egy ideje áttértünk a facebook-os levelezéshez. De a rejtélyes főiskolai gondok óta végleges csöndbe burkolózott. Kétszer is ráírtam, hogy komolyan gondolja-e. Mindkétszer elolvasta és semmit sem reagált.

Még az a szerencse, hogy nem csak tinderem kísérletezem az ismerkedéssel.

2017. ápr. 18. 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem eleve úgy volt beállítva, abban a "kemény" 2 hétben, amíg volt Tinderem, hogy nagyjából az én korosztályomat dobja ki, de ezek szerint a kicsit idősebb korosztály is használja, nem tudtam :)

Egyébként nekem összejött jó pár "match", de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor írtak rám. Nyilván ha már összerak a program, az azt jelenti, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, innentől pedig azért én "elvárom" hogy a fiú/férfi írjon először csak egy Sziát, amivel megindul a beszélgetés, és ennyi :D Ha meg nem akar beszélgetni, nem tudom, minek húzott ő is jobbra :D Persze volt aki egyértelműen rám írt, hogy ő csak szeretne lefeküdni velem én meg kedvesen visszautasítottam és békén hagytuk egymást :) Igen, ezek szerint kevesen, de van aki nem alkalmi partnereket keres ezen a programon. 3 fiúval kezdem el összesen komolyabban beszélgetni, abból 2-vel egyszerűen csak nem jöttünk ki jól, túlságosan mások voltunk, kiderült pár beszélgetés után, szóval hanyagoltuk egymást. A 3. sráccal fogalmam sincs, hogy mi lett :D Én úgy éreztem, hogy tök jól elbeszélgettünk, pár nap után elhívott találkozni, én pedig mondtam neki, hogy szívesen, csak majd pár nap múlva fogok ráérni a suli miatt, de szívesen találkoznék vele...aztán egyszer csak eltűnt, valahol 2 mondat között :D én még egyszer ráírtam, hogy rajtam ne múljon semmi, akkor is kb. írt még pár mondatot aztán ennyi, nem keresett többet, és ki is törölt a facebook ismerősei közül.

Úgyhogy ezek után én le is töröltem az alkalmazást, köszönöm szépen :D nekem ezek a tapasztalataim.

20/L

2017. ápr. 18. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!