Ha volt tapasztalatok Balkan FlexiPass vasúti bérlettel, megosztanátok?
Én is utaztam vele 2009-ben.
Én Athénban vettem, mert ott voltam erasmusos. Nekem 30 napos bérletem volt, amiből 5 napot lehetett utazni. Utaztam országon belül, majd hazajöttem Magyarországra, pár nap múlva elmentem Isztambulba és vissza. Nekem így anyagilag nagyon megérte, szintén az ifjúsági kategóriás jegyem volt. Ami a jegy árán kívül plusz költségem volt, Sofia és Isztambul között csak hálókocsival lehet közlekedni. Illetve ami még fontos Görögországban az Intercityre nem kell pótjegy vagy helyjegy, de regisztrálni kell.
A legtöbb ellenőr nagyon lazán kezeli a jegyet, nem is igazán nézik meg.
Ha délután 4 után kezded az utazást és tart még a következő nap is, akkor elég a következő napot beírnod.
Ha egy út van például nekem ilyen volt az Isztambul-Szabadka út, ami három naptári napot is érintett, elég az első napot beírnod nem számít, hogy amúgy hány napos az utazás.
26 év felett viszont már szerintem nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!