Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tinder tapasztalatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nos én még nem próbáltam ki 19éves vagyok.

De már kicsit unalmas egyedül és arra gondoltam hogy letöltöm. Nem ismerkedek olyan könnyen élőben mert picit vissza húzódóbb vagyok. Meg talán válogatós is. Milyen pasik vannak fent és kinek mi a tapasztalata?

2018. dec. 7. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Tinódi utcai Wc
2018. dec. 7. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Tinderen legtöbben csak szexpartnert keresnek.
2018. dec. 7. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
A Tinder komolytalan, sokan csak unaloműzésnek használják vagy egó növelésre. Nem csak a lányok, a fiuk közül is
2018. dec. 7. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a tapasztalatom a következő: Ha normális embert fogsz ki akkor arról hamar kiderül hogy lelkileg valami nincs rendben vele, amúgy meg tele van egoista és hiú emberekkel akik likeokban mérik hogy ők mennyire jók persze én is közéjük tartozom meg jólesik ha sok a matchem de én idő hiányában alkalmazom ezt hátha szerencsém lesz, ez idáig nem sikerült. De ismerőseim között többen is leletek már ott párra. Sokan mondják hogy alapvetően szex társkereső de szerintem azért már egy kicsit átalakult itthon.
2018. dec. 7. 21:17
 5/8 anonim válasza:
Férjemmel ott ismerkedtünk meg 😊
2018. dec. 7. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Háááát kb 1.5 évig nekem is volt onnan mindenféle randi, egy rövidebb barátság kerekedett belőle meg 1-2 numera, de a többi inkább kínos volt.

De aztán én is ott ismertem meg a férjem, szóóóóval azért vannak normális emberek.

2018. dec. 7. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem az volt a tapasztalatom, hogy írtó sok a kamuprofil, aztán 15 meccsem volt (nem tudom mennyi idő alatt) de mindig írtam nekik és semmi válasz. szóval szerintem értelme nincs bár, te csaj vagy neked könnyű, mint ahogy az élet is könnyebb.
2018. dec. 7. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
+1ellenpélda. Én is ott ismertem meg a férjem. Ha személyesen ismerkedsz is benne van, hogy egoista vagy lelkisérülttel találkozol. Mint ahogy itt is. 3gy próbát megér.
2018. dec. 7. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!