Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a Tindert csak és kizárólag szexpartner-keresőnek használják, vagy lehet rajta komoly szándékkal is ismerkedni? Mik a tapasztalatok? 24L
Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 12:15
1/14 anonim válasza:
Sajnos általában azok a harsányak akikről írsz, így ők fognak feltűnni. A normálisak meg eltűnnek, elvesznek a gyökér-harsány-paraj-gyopár-dürhő tábor mögött.
2/14 anonim válasza:
Szerintem egy férfi nem ott keres társat. Mint ahogy egy normális nő sem. Lehet, hogy akad ott is olyan, aki komoly szándékkal van fent, de a Tinder lényegében egy húspiac. A tagok többsége semmit nem ír magáról, csak felrak pár előnyösen beállított képet.
25/F
3/14 anonim válasza:
Azért a tinderre nem komoly kapcsolatért mennek sztem.
Inkább keress itt.:-D
4/14 anonim válasza:
A férfiak nem egy homogén halmaz.
5/14 anonim válasza:
A tinder randi app.
Nem értem a sok komoly kapcsolatot kereső csaj minek rontja ott a levegőt...
Mondjuk a legtöbb csak azért írja ezt, hogy ne tűnjön ribinek.
6/14 anonim válasza:
Egyszer poénból kipróbáltam, de szinte csak komolytalan, csak dugást kereső nőkbe botlottam. ☹️
7/14 anonim válasza:
A társkereső vagy élőben ismerkedés már nem divat?!
9/14 anonim válasza:
Miért, a csajok többsége is szexpartner-keresőnek használja, nem? Mi ezzel a gond? Ezt erre találták ki. A hagyományos társ-keresők (párkapcsolat keresőK) meg használják azokat az oldalakat, amik meg arra vannak.
10/14 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy nem zárkózom el semmitől,sőt várom hogy tinderen legyen egy normális nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!