Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a Tindert csak és kizárólag szexpartner-keresőnek használják, vagy lehet rajta komoly szándékkal is ismerkedni? Mik a tapasztalatok? 24L
A nőknek is joguk van egy rohadt jót kefélni, dugni, ha így nevezzük. Ha egy nő kívánja rohadtul a szexet, miért ne mehetne egy randioldalra. Miért ne randizhatna valakivel, akivel akár 1 alkalom, vagy akár házasság is lehetne a vége!
Ti itt szinte mind tinik vagytok, de a nézeteitek a középkort tükrözi.
F / 60
30f vagyok,
A tindere nagyon sok féle ember megfordul.
Ha valaki rá, hajt az első randin még nem biztos, hogy ki van zárva a folyatás lehetősége, de viszont nehéz kiszűrni ki milyen.
Én rájöttem, hogy hiába szaladok komoly kapcsolat után a tinderen, és sokkal flörtölősebb hangulatúak a randik, ha kicsit rámenősebb vagyok, kis ölelgetés csók puszilgatás, simi simi mint akár egy diszkóban.... és nem szalad el a lány.....és viszonozza is olykor olykor, meg ott az a mindent megérő csillogás a szemében .... szemben azzal amikor száraz és kimért vagyok, és miden megtennék azért, hogy lássa milyen komolyak a szándékaim, az persze katasztrófa és bedobják nincs meg a vonzalom meg stb....mikor meg az látszik, hogy akár a legközelebbi bokor alatt is megtörténhet akkor meg persze mindegyik csillogóbb szemmel reagál...persze gondolom ha másoknak meséli megy a brühüm brühöm, hogy minden férfi csak szexet akar.
Nem csak szexet akarok, de ilyen kanosabb viselkedésre és udvarlásra jobban reagálnak a csajok, és igen akarom a szexet mert rá untam, hogy komoly kapcsolatokat kergetve lassan kiöregszem és nincs részem benne.
Akarom a szexet de úgyan akkor ha megtalálnám már végre azt a lány aki tud komoly is lenni, okos és egyúttal a kis állatot is ki tudjuk hozni egymásból, én szívesen vele maradnék, és nem kellene más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!