Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak a Tindert csak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak a Tindert csak és kizárólag szexpartner-keresőnek használják, vagy lehet rajta komoly szándékkal is ismerkedni? Mik a tapasztalatok? 24L

Figyelt kérdés

2018. okt. 25. 12:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
En csak chatelni voltam fent, a chatelesbol telefonbeszelgetesek lettek, a telefonbeszelgetesekbol randik, a randikbol kapcsolat, a kapcsolatbol eskuvo :-)
2018. okt. 25. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Én kapcsolat céljából regisztráltam, de nem jött össze semmi. Egy lánnyal beszélgettem kicsit hosszabban, de valahogy ellaposodott, és abbamaradt. Amúgy is nagy volt a távolság, később kiderül... Aztán a többi csak úgy unmatchelt egy két nap után... Szóval belefáradtam.
2018. okt. 25. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
12%

A nőknek is joguk van egy rohadt jót kefélni, dugni, ha így nevezzük. Ha egy nő kívánja rohadtul a szexet, miért ne mehetne egy randioldalra. Miért ne randizhatna valakivel, akivel akár 1 alkalom, vagy akár házasság is lehetne a vége!

Ti itt szinte mind tinik vagytok, de a nézeteitek a középkort tükrözi.

F / 60

2018. okt. 25. 17:23
 14/14 anonim ***** válasza:
18%

30f vagyok,

A tindere nagyon sok féle ember megfordul.

Ha valaki rá, hajt az első randin még nem biztos, hogy ki van zárva a folyatás lehetősége, de viszont nehéz kiszűrni ki milyen.

Én rájöttem, hogy hiába szaladok komoly kapcsolat után a tinderen, és sokkal flörtölősebb hangulatúak a randik, ha kicsit rámenősebb vagyok, kis ölelgetés csók puszilgatás, simi simi mint akár egy diszkóban.... és nem szalad el a lány.....és viszonozza is olykor olykor, meg ott az a mindent megérő csillogás a szemében .... szemben azzal amikor száraz és kimért vagyok, és miden megtennék azért, hogy lássa milyen komolyak a szándékaim, az persze katasztrófa és bedobják nincs meg a vonzalom meg stb....mikor meg az látszik, hogy akár a legközelebbi bokor alatt is megtörténhet akkor meg persze mindegyik csillogóbb szemmel reagál...persze gondolom ha másoknak meséli megy a brühüm brühöm, hogy minden férfi csak szexet akar.

Nem csak szexet akarok, de ilyen kanosabb viselkedésre és udvarlásra jobban reagálnak a csajok, és igen akarom a szexet mert rá untam, hogy komoly kapcsolatokat kergetve lassan kiöregszem és nincs részem benne.

Akarom a szexet de úgyan akkor ha megtalálnám már végre azt a lány aki tud komoly is lenni, okos és egyúttal a kis állatot is ki tudjuk hozni egymásból, én szívesen vele maradnék, és nem kellene más.

2018. okt. 25. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!