Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder tapasztalatok?
Férfiak és nők válasza egyaránt érdekel.
Nektek miért nem jött össze vagy épp ellenkezőleg jött be.
Tényleg csak egy húspiac vagy van esély bármire is.
Minden beszélgetés kihal pár közhelyben esetleg könnyű ráhangolódni a másikra?
Húspiac. Leginkább egyéjszakásra jó, vagy ha turistát akarsz dugni, de igényesen és jól kell kinézned hozzá és jó fotókat kell válogatnod.
Létrejönnek néha kapcsolatok biztos, de ahhoz neked is meg a másiknak is jó beszélőkéd kell hogy legyen, hogy ne süppedjen el a társalgás színvonala 2 perc alatt.
Fugg a masiktol is. Az elejen jo, ha a masik is tud kerek mondatokban beszelni, ugy konnyebb a masikkal tovabbfuzni a kommunikaciot. De ez ugyis csak atmeneti, hiszen a randi utan mar nem ez lesz az elsodleges kommunikacios forma.
43F
Én lány vagyok, de komolyan már annyian írták, hogy nőknek könnyebb, hogy kipróbálom.
Amúgy eszembe jutott egy videós aki csajnak öltözött, paróka meg minden és így regisztrált fel, és elég sok üzit kapott.
Befizettem Tinder goldra, az 1 hónap alatt lett kb. 20 matchem (előtte kb. 3 hónap alatt volt 7).
Számítanak a képek, és a szöveg, de most változtatta a Tinder az algoritmusát, amivel elvileg az alsókategóriás profiloknak több esélye van matchelni (ez nekem úgy tűnik bejött).
Namost a részletek ennél már árnyaltabbak:
20 match
ebből kb. 8 írt vissza
ebből 4-el tudtam hosszabban chatelni
ebből 1-el tudtam randit megbeszélni.
De nekem bejött, mert legalább növelte az önbizalmam, viszont nagyon fárasztó, és most inkább pár hónap szünetet tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!