Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Férfiak és nők válasza egyaránt érdekel.

Nektek miért nem jött össze vagy épp ellenkezőleg jött be.

Tényleg csak egy húspiac vagy van esély bármire is.

Minden beszélgetés kihal pár közhelyben esetleg könnyű ráhangolódni a másikra?

2019. márc. 29. 20:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A legnehezebb ott ráhangolódni bármire is. Egyszerűen nincs kontextus, még csak nem is látod, hogy leszűrj valamit a gesztusaiból.
2019. márc. 29. 20:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Húspiac. Leginkább egyéjszakásra jó, vagy ha turistát akarsz dugni, de igényesen és jól kell kinézned hozzá és jó fotókat kell válogatnod.

Létrejönnek néha kapcsolatok biztos, de ahhoz neked is meg a másiknak is jó beszélőkéd kell hogy legyen, hogy ne süppedjen el a társalgás színvonala 2 perc alatt.

2019. márc. 29. 20:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó tapasztalataim voltak, normális férfiakkal beszélgettem. Volt pár randi, csak élőben valamelyikünknek nem jött be a másik. Így inkább a valós szituációkra várok.
2019. márc. 29. 20:49
 4/19 Rockarc ***** válasza:
100%

Fugg a masiktol is. Az elejen jo, ha a masik is tud kerek mondatokban beszelni, ugy konnyebb a masikkal tovabbfuzni a kommunikaciot. De ez ugyis csak atmeneti, hiszen a randi utan mar nem ez lesz az elsodleges kommunikacios forma.

43F

2019. márc. 29. 21:50
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Borzalmasak a tapasztalataim. A tinder egy nőkre szabott alkalmazás. Ha nő vagy, dúskálhatsz a pasikban. Más kérdés, hogy milyenekben, de mivel annyi van, ezért nem hat meg az a rinya, hogy csak béna pasik vannak. Van ott normális, van miből válogatni. Ellenben, ha férfi vagy, készülj fel a legrosszabbra. 200-ból egy nővel jó, ha matchelsz, és nagy valószínűséggel az is vagy nem ír vissza, vagy a bemutatkozáson túl semmire nem jutsz vele, mert flegma, nem érdekled, nem tesz fel kérdéseket, épp egy másik álompasikával beszél, de az is lehet, hogy egyszerűen rádun, és hagyja az egészet a francba, mert eleve nem is gondolta komolyan az egészet. Kalap szar az az alkalmazás. Vagy ***va jól kell kinézned, de tényleg, modellszintűnek kell lenned, vagy óriási mázlid kell, hogy legyen. Különben csak frusztrálódni fogsz. Azt fogod látni, hogy senkinek nem jössz be, csak a duci vagy csúnya nőknek, vagyis a tinder téged a valós szinted alá 3-4-gyel lő majd be. Az átlagos és csinoska nők egyszerűen annyi megkeresést kapnak, hogy nem érnek rá az átlagosakkal foglalkozni, kiszűrnek téged is a **csába. Külön rohadt idegesítő megpróbálni találkozni valakivel, aki látszólag benne van, de aztán titokzatos módon egy nappal a találkozó előtt eltűnik.
2019. márc. 29. 22:38
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de komolyan már annyian írták, hogy nőknek könnyebb, hogy kipróbálom.

Amúgy eszembe jutott egy videós aki csajnak öltözött, paróka meg minden és így regisztrált fel, és elég sok üzit kapott.

2019. márc. 30. 01:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Tinder és társai számomra nem adtak semmit. Csak ha összeadom a rá pazarolt időmet, akkor szerintem pár napot elvesztegettem az életemből. Pedig én csak önmagamat adtam rajta, olyan képeim voltak fent, amin én szerepelek meg a rám jellemző dolgok. Ha adtam leírást, a kutya se matchelt velem, ha nem adtam, akkor se. Szinte országos szinten használtam évekig. Északkelettől-északnyugatig, sok helyen megfordultam, mindenhol pörgettem ezerrel, minden nap, nagy nulla az egész. Egy év alatt talán 5-10 matchem volt, abból 5 kb olyan akit véletlen félre húztam. volt 2-3 aki szétvált velem miután ráírtam, volt aki vissza se írt, volt aki pár mondat után megnémult. Vagy 3-4 évvel ezelőtt volt egy fiatal kiscsaj aki megírta, hogy kb 10 másik sráccal beszél közben, úgyhogy sorry. Nem is lehetett őt komolyan venni, nem nagyon válaszolt, ha igen, akkor is flegmán, vagy pár szavas válaszokban. 1-2 nap után ő se reagált semmire. Szóval egy nagy nulla. Tapasztalataim alapján maximum annyira jó, hogy esetleg egy mércét képezzen: Az a nő aki fent van rajta és ott keresgél, az komolytalan és önbizalom hiányos, exhibicionista, esetleg csak fogalma sincs, hogy mit akar, de azt nagyon akarja.
2019. márc. 30. 05:24
 8/19 anonim ***** válasza:
En mondjuk kulfoldon elek es no vagyok. De sok intelligens, szexi pasival ismerkedtem meg. Az egyikkel ma megyunk sportolni. Mondjuk sok mindentol fugg, nekem sem volt sok talalatom, mert nagyon ritkan huzok kit jobbra. Szoval eleg intenziven szurtem.
2019. márc. 30. 07:56
 9/19 anonim ***** válasza:

Befizettem Tinder goldra, az 1 hónap alatt lett kb. 20 matchem (előtte kb. 3 hónap alatt volt 7).

Számítanak a képek, és a szöveg, de most változtatta a Tinder az algoritmusát, amivel elvileg az alsókategóriás profiloknak több esélye van matchelni (ez nekem úgy tűnik bejött).

Namost a részletek ennél már árnyaltabbak:

20 match

ebből kb. 8 írt vissza

ebből 4-el tudtam hosszabban chatelni

ebből 1-el tudtam randit megbeszélni.

De nekem bejött, mert legalább növelte az önbizalmam, viszont nagyon fárasztó, és most inkább pár hónap szünetet tartok.

2019. márc. 30. 08:21
 10/19 anonim ***** válasza:
Lányként tényleg jobban megéri, igen kicsit húspiacos, de én pl már pár nap alatt beleuntam a jobbra-balra huzogatásba. Volt komoly kapcsolatom onnan még pár éve, de nem volt az igazi.. Viszont sok siker sztorit hallok, hogy mások ott jöttek össze és régóta együtt vannak, van akinél már esküvő is megvolt, szóval lehet a szerencsétől függ :)
2019. márc. 30. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!