Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a jóképű pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a jóképű pasiknak jut nő?

Figyelt kérdés
Annyira irigy vagyok mindenkire,nekem meg nem jut. Mert ronda vagyok. Egyben dühös is a világra.
2019. márc. 22. 07:16
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
40%
Mert a szépeknek ez alapból jár, a randák meg éljenek egyedül.
2020. márc. 20. 20:17
 52/57 anonim ***** válasza:
az elmúlt 5 évben átlagasosan 2-4 esküvőre vagyok hivatalos minden évben. egyiken sem volt jóképű a vőlegény....
2020. ápr. 9. 11:49
 53/57 A kérdező kommentje:
#52 Hát az nem valami sok.
2020. ápr. 9. 11:59
 54/57 anonim ***** válasza:
64%

A rondáknak is jut, csak olyan, amilyen...

És nyugodj meg, ugyanez igaz a nőkre is. Ronda nőnek is két lehetősége van: megrohadni egyedül vagy összeállni valami iszonyat pasassal.

Ott a "hiba" ebben az egészben, hogy az, hogy valaki ronda, nem vonzó, még nem jelenti azt, hogy tud vonzódni egy másik ronda, nem vonzó egyénhez. Mindenki ahhoz tud, aki vonzó. Nem úgy működik, hogy észérvek alapján megdumálom magammal, hogy mivel ez a szintem...

2020. ápr. 9. 12:05
 55/57 anonim ***** válasza:
Sokszor latok kifejezetten szep es csinos noket atlagos vagy akar elonytelen kulseju ferfiak oldalan, ugyhogy szerintem az onbizalmaddal lesz a problema. Dolgozz magadon: kezdj el sportolni, fordits tobb idot a hobbijaidra, tanulj, fejleszd magad. Az a lenyeg, hogy magadra koncentralj es csinalj olyanndolgokat, amelyek jo hatassal vannak az onertekelesedre, igy idovel anelkul valsz magabiztosabba es egyben vonzobba az emberek szamara, hogy allandoan ezen agyalnal.
2020. ápr. 9. 12:23
 56/57 anonim ***** válasza:
24%
Hol lattok ti az utcan setalni jo noket pasikkal. A jo nok a pasijuk autojaban vannak. Max. Akkor lathatod oket utcan, ha a pasi nem tudott parkolni a mozi, szinhaz, fittnes vagy etterem elott.
2020. ápr. 10. 06:46
 57/57 anonim ***** válasza:

Hogy hol? Mindenhol.

Kutyasetaltatas kozben, a varosban setalva, pubokban, ettermekben(nem puccos), sportolas kozben, kint a termeszetben stb.

Miert kedves utolso, gondolod, hogy nem csinalnak semmit a szep nok? Az mar a te bajod, hogy ennyire ra vagy gorcsolve az aranyaso temara, pedig ha nyitott szemmel jarnad az utcakat, te is lathatnad, hogy mindenfele par megfordul a legatlagosabb helyeken is. Hol a ferfi nez ki klasszisokkal jobban, hol a no, na es persze vannak azok, akik hasonlo szinten vannak.

2020. ápr. 10. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!