Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a jóképű pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a jóképű pasiknak jut nő?

Figyelt kérdés
Annyira irigy vagyok mindenkire,nekem meg nem jut. Mert ronda vagyok. Egyben dühös is a világra.
2019. márc. 22. 07:16
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
50%
Ne legyél irigy. Majd mi kezeljük a te nődet is.
2019. márc. 22. 07:22
 2/57 anonim ***** válasza:
65%
Ne legyél hisztis punci
2019. márc. 22. 07:25
 3/57 anonim ***** válasza:
77%

Ha te azt mondod hogy ronda vagy, akkor mit mondajak rád én?

N

2019. márc. 22. 07:32
 4/57 anonim ***** válasza:
76%

Nem csak ronda vagy, de irigy, dühös, frusztrált, és buta is. Csupán a kérdés alapján. Ha 7.16-kor kiírod, akkor gondolom ráérsz, tehát csóró is.

Ne add fel! Innen szép nyerni!

2019. márc. 22. 07:35
 5/57 anonim ***** válasza:
80%
Ha körülnézel az utcán, nem hiszem el hogy csak jóképű/izmos/tökéletes genetikájú pasik mellett látsz szerelmesen pillogó nőket. Én legalábbis marhára nem csak ezt látom. Vagy fura instagramfilteren keresztül nézed a világot, vagy nagyon különleges környezetben vagy, mindenesetre a kérdésed önmagában nem helytálló. A "miért csak jóképű pasiknak jut nő" kérdésre a legvalidabb válasz az, hogy "nem csak nekik jut". De gondolom könnyebb a külvilágot hibáztatni mint kis önismeretet gyakorolni és megtalálni hol van a valódi probléma. Nem hiszem hogy a "rondaságodban" kellene keresni, egyébként.
2019. márc. 22. 07:37
 6/57 A kérdező kommentje:
De csak a jóképű pasikat látok nővel. Ennyit erről.
2019. márc. 22. 07:47
 7/57 anonim ***** válasza:
89%

Mert ha ilyen személyiségű pasi udvarolna nekem egy sötét szobában, mint Te, akkor menekülnék én is.

Még ha szexi milliomos is vagy, Ferrarival.

2019. márc. 22. 07:59
 8/57 anonim ***** válasza:
35%
5, ez kamu, te is latod, hogy csak jo pasikkal setalnak, ne hülyítsd mar
2019. márc. 22. 08:04
 9/57 anonim ***** válasza:
87%
Én jóképű vagyok, mégsem volt soha senkim. Tudod, általában agyban van a nagyobb gond.
2019. márc. 22. 08:07
 10/57 anonim ***** válasza:
59%

Van egy régi középiskolai jó barátom, kb 167-168 cm magas. Középsuliban bőrfejű volt (mármint tényleg szélsőjobbos, de kopasz is), acélbetétes bakancsot hordott bőrdzsekivel, pattanásos volt, nem is túl jóképű, tizenévesen sosem volt barátnője és azt se tudta mit mondjon a csajoknak.

Azóta kigyúrta magát (régen 50 kg volt, most olyan 75 és színizom, adonisz tényleg az átlagember szemével), lett vonzó és elegáns stílusa, öltözködése, megtalálta a számára legjobban álló frizurát és arcszőrzetet, elvégzett egy matek-tesi tanári szakot főiskolán és a honvédségnél kezdett dolgozni tűzszerészként. Plusz megtanult csajozni, nagyon jó dumája van. Volt is egész sok lánnyal fősuli alatt, köztük tőle magasabbakkal is és most menyasszonya is van. Velem egyidős. Szóval nagyon sok mindent lehet kompenzálni, ha valamiben nem vagy jó, akkor másban még lehetsz ami miatt jó leszel és mint látod, rohadtul nem csak a jóképű pasiknak jut nő

25/F

2019. márc. 22. 08:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!