Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a jóképű pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a jóképű pasiknak jut nő?

Figyelt kérdés
Annyira irigy vagyok mindenkire,nekem meg nem jut. Mert ronda vagyok. Egyben dühös is a világra.
2019. márc. 22. 07:16
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kit kivel látsz abban az a hiba, hogy attól hogy van párod, nem mész mindenhova vele, sőt. Dolgozni, edzeni stb többnyire egyedül mész. Vásárolni is. Tehát azért mert az utcán egy férfi vagy nő egyedül van, az még nem jelenti azt hogy tényleg egyedül van. Néha munkahelyeken egyszerűbb, mert a sok ott dolgozóról általában egy idő után tudod, kinek van párja, kinek nincs. Tanárként sok házaspár vagy elvált szülő jön a szülői értekezletre, farsangra. Néha meglepődnél, hogy mennyire előnytelen külsejű pasiknak van felesége, gyereke. Sőt, van akinek ez már ne is az első házassága.
2019. márc. 23. 17:08
 42/57 anonim ***** válasza:
52%
Én a kérdést inkább úgy tenném fel, hogy miért van az, hogy az átlagosaknak nem jut. Mert abban nincs semmi meglepő, ha belegondolsz, hogy a csajok a legjobbakat akarják, és versengenek értük. Az viszont már sokkal aggasztóbb, hogy CSAK a legjobb kell nekik, és aki cak átlagos, attól SEMMIT nem akarnak.
2019. ápr. 11. 01:25
 43/57 anonim ***** válasza:
Mert jóképű?
2019. dec. 22. 11:33
 44/57 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként szerintem mindenkinek szabad panaszkodni. Ilyen kérdéseknél többen leírják hogy unják a rinyát meg amúgy is úgy kell neki stb. Az ilyenek az éhezőkkel betegekkel meg egyéb nehéz helyzetben lévőkkel is így viselkednek ha azok hallatnak magukról? “Az más”-mondják de miben más? Azon kívül hogy tán rokonszenvesebb a konkrét személy
2019. dec. 22. 11:44
 45/57 A kérdező kommentje:
#27 Téged se az eszedért szeretnek. Ha neked a párkapcsolat egyenlő a dugással akkor nagyon szánni való vagy és buta. Erről ennyit.
2020. febr. 5. 19:21
 46/57 anonim ***** válasza:
0%

Nyomtasd ki e kérdést a válaszokkal és irány a szakember. Mondd el neki a problémádat, hogy évek óta önigazolást keresve újabb és újabb ilyen kérdéseket írsz ki. Kérd, hogy segítsen.

Nem tudom, mit vársz. Kiírsz egy ilyen kérdést, a lelked akkor nyugszik meg, ha leírják sokan, hogy "bezony-bezony-bezony, a jóképű pasiknak lehet csak nő" "nem jóképűnek viszont nem". Az a probléma, hogy önmagadat nem szereted, nem tiszteled, de mégis azt szeretnéd, ha mások tisztelnének, vagy legalábbis egy nő szeretne párod lenni. Dühös és irigy vagy. Így elég nehéz, ha mindig másra figyelsz, nem saját életed jobbátételére. Folyamatosan csak azt szeretnéd, ha mások is megerősítenék álláspontodat.

2020. febr. 9. 07:47
 47/57 anonim ***** válasza:
28%

Szánalmas. Én ilyen férfival nem élek együtt, soha! Miért rinyálsz? Tegyél érte! Dolgozz, vásárolj, járj el kozmetikushoz, ma már nem szégyen! Nem is akarsz tenni semmit a saját boldogságodért csak itt pofázol már évek óta. Unalmas!!!

Ha így folytatod az elmegyogyiban kötsz ki, mert teljesen becsavarodsz. Itt senki nem fog segíteni, csak magadra szamithatsz, értsd már meg és ne írd ki a kérdést hetente!!!

2020. febr. 9. 08:08
 48/57 A kérdező kommentje:
#47 Milyen évek óta? Ne zavarjon hogy egyszer sem írtam ki egy ilyen kérdést. Te nagyon össze keversz valakivel.
2020. febr. 9. 11:14
 49/57 A kérdező kommentje:
#47 Ha a bombanősre gondolsz,nos nem vagyok a bombanős kérdező. Innentől azt hiszel amit akarsz.
2020. febr. 9. 11:15
 50/57 anonim ***** válasza:
10%
Na ha valaki nem jóképű, akkor az én vagyok! És elárulom, hogy rég nem volt konkrét gondom nőügyekben, mert lehet kompenzálni sok mással. Inkább szedd össze magad testileg-lelkileg, ne légy vénasszony!
2020. márc. 19. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!