Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az ilyen típusú pasiknak mennyi esélye van nálatok?
Nem nőként írok, de úgy látom ti vagytok a "zsánerek", esetleg még aki vékony és izmos. ("gizda")
Kövér, izomagy vagy az a "kövér volt és megizmosodott" általában veszít, az ilyenek "csak barátnak jók".
Lehet bele van kódolva a genetikába(?), hogy aki hízásra hajlamos az "gáz". És ha lefogy vagy megizmosodik akkor is nagyobb marad a vékonyaknál. És "bármikor elhízhat újra" a vékonyakkal szemben, akiknél a masszív elhízás is egy "skinny fat" kategória, tudjátok mikor kvázi vékony marad, csak lesz egy kis has.
Most nem, mert párom van.
Amúgy sztem ez vékonyságtól függ. Ha annyira beesett, mint Sebeők Jánosnak, az már nálam kizáró ok. Ha simán csak vékony, az nem (amennyiben a túlsúlyom neki nem hátrány), bár a mackósat jobban szeretem, de alapvetően nekem az arc fontosabb.
Nekem a kövéren és az anorexiáson kívül minden bejön.
Izmos, normál, kicsi túlsúly, szálkás, vékony, a lényeg hogy férfiból van.
A férfiak testarányai eleve vonzóak egy hetero nő számára. Én például megveszek a párom kis popójáért, vagy a vállaiért. Pedig nem izmos, sőt pocakos kicsit.
De nyilván párkapcsolatban a szerelem is sokat javít a másik megítélésén de ehhez a belső tulajdonságoknak is passzolni kell.
24l
#1: Félreértetted a kérdést. A pasid igen is modellalkat a 185 magasságával, a 70 kg egyáltalán nem kevés (tipikus focista/atléta alkat lehet). Én akikre a kérdésben is szerettem volna utalni azok a tipikus helyes, de nyikhaj professzor/stréber alkatok, akik tényleg keskeny vállú feminin alkatúak és alacsonyak. Nagyjából ez a kategória, de még ő is viszonylag magasabb és szélesebb vállai vannak, mint amire igazán gondolok: [link]
De mindeközben meg az illető jóképű (dús haj, borostás arc, igéző szemek stb.). Szóval ezen információk birtokában ismét megkérdezem, hogy csak arc alapján lehet-e egy pasi vonzó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!