Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a jóképű pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a jóképű pasiknak jut nő?

Figyelt kérdés
Annyira irigy vagyok mindenkire,nekem meg nem jut. Mert ronda vagyok. Egyben dühös is a világra.
2019. márc. 22. 07:16
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
70%

Valóban nem osztogatják ōket sehol. Nem csak a jóképū pasiknak jut, hanem mindenekelōtt azoknak, akik tudják, hogy kell ismerkedni, hogy közeledjenek a nōkhöz. Nem is úgy megy ez, hogy rámutatsz valakire, hogy ō kell neked s aztán az ölödbe ül.

Jóképū pasit is utasítottak már vissza, mert gáz a modora, bénán viselkedik, amivel eléri, hogy ne vegye ōt komolyan egy nō. Bár igaz, ami igaz vannak nōk, akik elnézik egy ideig egy jóképū pasitól. Attól még a kinézet nem minden.

2019. márc. 22. 09:23
 22/57 anonim ***** válasza:
69%
#20 Nem unod ezt a rinyát? Ez annyira szánalmas. Ha visszautasít mindenki, az nem csak a kinézeted miatt lehet. Nem jóképū pasit akarnak, hanem normálisat, nem ilyen agyhalottat, mint te.
2019. márc. 22. 09:25
 23/57 anonim ***** válasza:
69%

Az én párom sem egy Adonisz (az én szememben mindenképp az, de nem az a "bredpitt", értitek)

De olyan jó a személyisége, a humora, hogy levett a lábamról.

2019. márc. 22. 09:29
 24/57 A kérdező kommentje:
Igen,mert a normális nők már kapcsolatban vannak.
2019. márc. 22. 09:32
 25/57 anonim ***** válasza:
59%
Idegesít ez a szerencsétlen...
2019. márc. 22. 09:44
 26/57 anonim ***** válasza:
80%

#20:

Tévedsz. Nem azért utasit el, mert bradpittre vár.

Választ közted és a további egyedüllét között. Ő úgy dönt, hogy marad inkább egyedül.

2019. márc. 22. 09:50
 27/57 anonim ***** válasza:
48%
Termesztes kiválasztódás ✌️ Kevesebb selejt szaporodjon !
2019. márc. 22. 10:46
 28/57 anonim ***** válasza:
81%
Mi az, hogy "jut"? Talán azt hiszed, bárkinek jár alanyi jogon? Ne röhögtess már.
2019. márc. 22. 11:24
 29/57 anonim ***** válasza:
50%
Mert a nők felszínesek, nem látnak tovább a külsőnél. Ráadásul - amint a válaszokból is láthatod - aki nem néz ki jól, azt kb. még embernek sem tartják, nemhogy férfinak.
2019. márc. 22. 12:14
 30/57 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó. Tényleg felszínesek. Aztán ha ezt szóvá merem tenni,akkor én vagyok a felszínes,amikor ez nem is igaz,hiszen nekem nem számít a külső. Nem top modellt akarok,hanem nekem abszolút mindegy hogyan néz ki,csak legyen egy jó kisugárzása,legyen normális,és kedves.
2019. márc. 22. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!