Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a jóképű pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a jóképű pasiknak jut nő?

Figyelt kérdés
Annyira irigy vagyok mindenkire,nekem meg nem jut. Mert ronda vagyok. Egyben dühös is a világra.
2019. márc. 22. 07:16
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Hiába van lepontozva,akkor is igaza van.
2019. márc. 22. 12:26
 32/57 anonim ***** válasza:
0%

Én jól nézek ki mégis elküldtem eddig 8-at mert nincs időm erre. Akkor csak tőlem 8 lehetőséget kaptál.

30 F

2019. márc. 22. 16:13
 33/57 anonim ***** válasza:
74%

Igen. Minden nő vak, ignoráns, sőt hülye.

A Te odaadó szíveddel és lehengerlő személyiségeddel természetesen semmi gond sincs. Nem is értem miért nem vetődnek a szűz szöszik a lábaid elé.

~ irónia ~

2019. márc. 22. 17:20
 34/57 anonim ***** válasza:
45%
Tudod te mennyi ronda pasit látok nővel? Kézen fogva? Rengeteget. tessék a siránkozást abba hagyni.
2019. márc. 22. 18:04
 35/57 anonim ***** válasza:
62%
Ilyen siránkozós, nyávogós, nyámnyila, "mások-szemében-a-szálkát" típusú "férfi" a hülyének sem kell.
2019. márc. 22. 18:22
 36/57 anonim ***** válasza:
57%
#34 Melyik bolygón látsz te ronda pasit nővel? Mert itt a Földön biztos nem.
2019. márc. 22. 18:49
 37/57 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező,én átlagos nő vagyok és sosem volt átlagosnál jobb pasim. Viszont az átlagos pasik között kőkeményen válogatok-belső tulajdonságok alapján.

Tehát nem a jóképű adoniszra várok, hanem normális, intelligens férfit keresek, akinek jó a stílusa, kisugárzása. Nem baj, ha nem jóképű és nem gazdag, de az általam fontosnak tartott tulajdonságokból nem engedek. Na most az a vicces, hogy téged még sosem láttalak, de a kérdésed és a kommentjeid alapján akkor sem kellenél, ha jól néznél ki.

2019. márc. 22. 20:10
 38/57 anonim ***** válasza:
75%
#36: vidéki nagyvárosban élek. Itt pont annyi kevésbé előnyös külsejű pasit látok nővel , mint előnyös külsejűt. Meg ugye azért a személyiség is elég sokat számít. Úgy tűnik nem mindenhol ennyire életképtelenek az emberek:)
2019. márc. 23. 13:20
 39/57 anonim ***** válasza:
22%
Nem minden vidéki városban jártam még, ez igaz, de ahol igen, ott soha nem láttam ronda férfit nővel. Mondjuk ha nő vagy, akkor valószínűleg az átlagos külsejű férfiakat is rondának tartod, és úgy nem csoda, hogy ezt tapasztalod.
2019. márc. 23. 13:26
 40/57 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok
2019. márc. 23. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!