Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a jóképű pasiknak jut nő?
Én jól nézek ki mégis elküldtem eddig 8-at mert nincs időm erre. Akkor csak tőlem 8 lehetőséget kaptál.
30 F
Igen. Minden nő vak, ignoráns, sőt hülye.
A Te odaadó szíveddel és lehengerlő személyiségeddel természetesen semmi gond sincs. Nem is értem miért nem vetődnek a szűz szöszik a lábaid elé.
~ irónia ~
Kérdező,én átlagos nő vagyok és sosem volt átlagosnál jobb pasim. Viszont az átlagos pasik között kőkeményen válogatok-belső tulajdonságok alapján.
Tehát nem a jóképű adoniszra várok, hanem normális, intelligens férfit keresek, akinek jó a stílusa, kisugárzása. Nem baj, ha nem jóképű és nem gazdag, de az általam fontosnak tartott tulajdonságokból nem engedek. Na most az a vicces, hogy téged még sosem láttalak, de a kérdésed és a kommentjeid alapján akkor sem kellenél, ha jól néznél ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!