Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hozzá hasonló csajoknál tényleg csak a tipikus +185 magas, jóképű/helyes és szuper személyiségű pasiknak van esélye?
Számomra ő testesíti meg az egyetemes szép és szexis csaj fogalmát (kár, hogy törpe vagyok és ilyen lányokra esélyem sincs), ugyanakkor az első képen mind2 pasi elég magas és jól néz ki. Ezt csak azért hangsúlyozom, mert a való életben is azt látom, hogy az ilyen kinézetű/kaliberű/kinézetű vékony lányok is kivétel nélkül magas srácokkal barátkoznak (még csak haveri szinten is). Az első kép például annyira tipikus, hogy szinte mindegy egyetemen jellemző lenne, hogy van a szép top5-as csaj (természetesen a bal szélsőről van szó) és a társaságában mindig van egy vagy több colos álomkan, aki pusztán már vizuálisan is a csaj nívóját emeli, mert hogy nézne már ki, hogy egy 170 magas fiú csoporttársával társalogna, ami látványnak is rossz lenne. Nem tudom ti, hogy vélekedtek erről és szerintetek milyen pasik illenek ilyen kaliberű csajokhoz, de nekem ez a véleményem. Nagyon kíváncsi lennék a véleményeitekre/tapasztalataitokra. Előre is köszi.
Az első kép meg mi?? Mintha csak facebookon látnék egy random képet. Egy full átlagos pasi van 2 full átlagos csajjal.
A második képen már legalább a pasi helyes, de a csajnak nincs melle..
#7: "Tök átlagos a lány... Nem vagyok 185+ magas, jóképű/helyes, és mégis voltam szebb lányokkal."
Hu, ezért most mit kapnál azoktól a lányoktól, akik ezt esetleg olvassák.
Azért elég erős túlzás, hogy tök átlag. Nem éppen előnyös képeket linkeltem, de az arca és a magas/vékony alkata eléggé szembetűnő. Az pedig minden csak nem átlagos.
Ha ez egy átlagos csaj, akkor én meg egy tengerimalac vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!