Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok fel vannak háborodva, hogy fb-on ismerősök bejelölik, mert ő aztán nem ismerkedik neten, pláne nem fb-on, akkor mit kellene csinálni, kövessem az utcán, és szólítsam le, már ha hajlandó kivenni a fülhallgatót a füléből?
Ugye a "nem kérek privit" az alap. Ezen felül ki van írva, hogy ismeretlenek ne jelöljenek. Tényleg tetszene neki, ha mivel kiposztolja, hol dolgozik, ezért megvárnám a munkahelye előtt, és leszólítanám? Ha posztolja, hogy hová jár kondiba, akkor ott is megkereshetem? És ilyenkor tagadjam le, hogy amúgy neten láttam, hanem tegyek úgy, hogy épp most véletlenül belebotlottam, és megtetszett? Hol húzódik a határ az idegenekkel való ismerkedésben? Csak azzal ismerkedhetek, akit még sose láttam neten, csak kocsmában két sör között?
28F
Ha jó pasi vagy, kellemes, értelmes személyiséggel, bárhol ismerkedhetsz, legalábbis nagyobb esélyed van a sikerre mintha kevésbé jó pasi lennél.
Amit leírtál mind jó ötlet, sőt,ha van közös ismerős azon keresztül ismerkedni a legcélszerűbb. Legalábbis egy bemutatkozásig eljutni.
A kérdés szerintem jó és érthető is. Nőként fb-on csak surmó sz.xfelkéréseket kaptam úgy is, hogy csak egy régi átlagos fotóm van fenn, amelyen a természetben vagyok és virágot szedek. De persze nekem fontos infókat nem szabad megtudnom róluk.
Miért nem csináltok olyan csoportokat, amelyekben átnevelitek egymás ti férfiak a normális viselkedésre, komolyabb kapcsolatra? Miért van sok-sok kalandra kérés olyan helyeken is, amelyek nem sz.xrandis oldalak?
Nyugi ezen kár parázni, a falon túl már nincs ekkora pofájuk:
Esetleg normális, baráti társaságban vagy valami hobbihoz kapcsolódó programokra járva, ott barátkozni az nem opció?
Csak a neten, ahol egy kép alapján ("fú, de megfogtál" - na persze...) vagy az utcán leszólítva lehet ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!