Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nehezebbem nyílik meg, nehezebben ismerkedik, az hol talál barátnőt?
Figyelt kérdés
20 vagyok, komolyabb kapcsolatom még nem volt. Nem vagyok egy szent lélek, sőt... De ha egy lányt kell leszólítanom vagy beszélgetni vele akkor mindig megtorpanok.2019. febr. 24. 08:37
1/6 anonim válasza:
Erre is van megoldas, baratom: gyakorlas. Megszolitasz random noket: utcaban, plazaban, akarhol. 16-80 kozott. Nem azert mert le akarnad varrni oket, hanem csak h gyakorolod az ismerkedest. Mire odajutsz h almaid nojet meglatod mar magabiztos leszel. Ennyi. Namaste.
3/6 anonim válasza:
Az éjszakai szórakozóhelyek nem az én világom, nem is iszom, az internet a legszebb 10%-ba tartozó férfiak terepe, nagy ismerősi köröm pedig nincs, úgyhogy nekem maradt a nappali ismerkedés. Alapból magányos farkas vagyok, kicsi az ismerősi köröm, sok egyedül töltött időt igénylek.
Szóval marad a nappali ismerkedés. Odamegyek ismeretlen lányokhoz beszélgetni a boltban, plázában, utcán, suliban, buszon, különböző rendezvényeken, stb.
Nekem van egy 5 évvel fiatalabb húgom, szóval sokszor elég az, ha a vele való beszédet, játékosságot, humort imitálom akkor is, amikor idegen fiatal lányokkal kezdek beszélgetni, az általában bejön nekik.
25/f
4/6 anonim válasza:
Pont ott kell keresned, ahol a nem komolyabb kapcsolataid kialakultak.
5/6 anonim válasza:
Akár itt is találhat. Mindenhol akadnak értelmes lányok.
6/6 anonim válasza:
Sehol! Nem szeretik a nők a kukákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!