Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó külalakkal megáldott férfi miért nem talál senkit maga mellé?
Sportolok, egészségesen élek, dolgozom, tanulok, nagyon sok helyre járok szabadidőmben, sok embert ismerek, nem dohányzom, fogaim!! hó fehérek és vannak is (mert ugye ez is szempont), illetve alkohol is tabu, kivéve összejöveteleknél.
Voltak nők akiket elutasítottam, mert egyszerűen nem fogott meg semmi bennük. De akkor is, nehogy igaz legyen már a mondás, hogy “Aki válogat, az nem b....-ik”. Nekem semmi ilyen célom sincs, csak szeretném, hogy legyen mellettem valaki, akit szerethetek, hozzábújhatok és hordozhatom a tenyeremen.
Ez lenne akkora kérés és feltétel?
Azért, mert a külső önmagában nem elég. Fontos része az ismerkedésnek, de nem elég.
Lehetsz kívülről hibátlan, ha unalmas | buta | ... | vagy.
Itt is most leírtad magadról a jó dolgokat. 1 negatívumot se írtál, pedig biztos van temérdek.
A társkeresés összetett dolog, csak a kapcsolatfüggők jönnek össze az első jöttmenttel. Számít a külső, számít a belső, számít az, hogy ki hogyan képzeli el a jövőjét.
Nekem például volt online beszélgetésem olyannal, aki külföldön él, és nem is akar visszatérni Magyarországra, én viszont ha szerencsét is próbálnék (bár most a hátam közepére sem kívánok még egy újrakezdést a nulláról, még külföldön sem), akkor is csak egy időre mennék, mert én itt érzem itthon magam. Így akármilyen szimpatikusak lennénk egymásnak, a hosszú távú céljaink annyira különbözők, hogy nincs értelme párkapcsolati céllal ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!