Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 24 éves rendesen viselkedő, művelt férfi miért nem talál egy korban hozzá illő normális lányt? 24F
Mert a mai lányok tesznek a műveltségre. Nem ez vonzza őket, és nem is ez fogja őket érdekelni.
Sok normális srác van pár nélkül, nem feltétlen mindig a férfi a hibás.
Mert szép pofikája is kell, hogy legyen az adott srácnak, aztán ha megdgta már legalább 10x a leánykát, akkor a következő szint, hogy tul.képpen mit is dolgozik a srác? Mert az sem mindegy ám...
Szóval vannak belépő dolgok, bizonyos kor felett ez a fizetés, munka, bizonyos kor alatt meg hogy mekkora sármőr vagy.
Mert kevés a valóban normális, becsületes, művelt és intelligens ember. Ráadásul akiket te keresel azok visszahúzódnak a tömegből, az internet kivételével.
Azok nem alkoholizálnak, nem látod őket részegen tapadni bulikba, hanem a megszokott kis közegükben éldegélnek.
Én is ebben a helyzetben vagyok. Elgondolkodtam miközben fürkésztem a korombeli lányokat, hogy nem véletlen ez a helyzet.
Már 10 méterről is nehéz találni egyet...
Ne dohányozzon, ne legyen kapcsolatban és megfogjon külsőre(pedig rengeteg nő tetszik). Ez a három dolog már a lehetetlen felé viszi a dolgokat.
És akkor arról nem is beszéltem, hogy a jelleme is megfeleljen, én is érdekeljem, és valahogy a közelébe is kell kerülni.
*165/48, karcsú, nagy barna szemek, hosszú sötét egyenes haj, formás cicik, fenék, legyen szexcentrikus, cicás, bújós, törődjön veled, stb.
Kérdező, akkor fogsz ilyet találni, amikor a legkevésbé sem számítasz rá, és csevegsz valakivel, és küld magáról egy fotót, és dob a fazon egy hátast, hogy ott van előtte:DD
Igy járt pár hónapja egy nálad 2 évvel idősebb külföldi srác is:DD Én mint szűlő a háttérben jókat vidulok, mikor a fazon reszketve könyörög a lánynak, hogy ki ne tegye a fotóját:DD Ráadásul a leányzó pont olyan, m int akit te keresel.
Ilyen véletlenek nagy ritkán, de előszoktak fordulni:D
8+ *szexcentrikus,
Ez nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!