Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy fiú tud félni a szextől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú tud félni a szextől?

Figyelt kérdés

Ha valaki azzal magyarázza, hogy nem közeledik a nőkhöz, nem ismerkedik mert ő úgysem volna jó az ágyban, béna stb.

Mindezt pedig nem 16 évesen hanem már 20 felett.

2019. febr. 27. 11:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mástól nem félek, minden rendben van, abszolút. Ez a dolog ha nem is létezne egyáltalán akkor tökéletes életem volna.

22 vagyok majdnem. Nem vagyok senkivel sem úgy, hogy összejöjjek vagy esetleg csak szex.

2019. febr. 27. 12:41
 12/19 A kérdező kommentje:

Sokszor ezzel is együtt tudok élni simán, de van, hogy bosszant vagy arra gondolok, hogy de jó lenne ha máshogy lenne.

Igen, rossz élmény. Alapból, mindig volt is bennem egy félsz, de aztán úgy gondoltam, hogy ha adódik egy lehetőség legalább kiprobalom, hátha. De nem jött be, azóta meg még úgysem érdekel a téma, vagyis az, hogy nézegessem a lányokat. Olyankor van gond ha van a környezetemben valaki aki mégiscsak tetszik.

2019. febr. 27. 12:43
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Akkor még fiatal vagy. Szerezz egy kis önbizalmat (pl. sportolj valamit) és ne pörögd túl. Ha valakivel megtaláljátok a közös hangot, fel fogsz oldódni.
2019. febr. 27. 12:45
 14/19 A kérdező kommentje:
Sportolok is, a külsőmre sok panasz nem lehet, max akinek nem tetszem alapból. Azonban ismerkedni nem szoktam mert folyton otthon vagyok vagy az egyetemen, alakulni így nem fog semmi, de ez már más történet.
2019. febr. 27. 14:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Bárki félhet tőle. De fogsz találni olyan partnert, akivel kellően megbíztok egymásban és fog neked segíteni, hogy ellazulj lepésről lépésre. Hihetetlen, de így van, én a mai napig csodálom, hogy a párom, hogyan bírta ki mellettem az elején.
2019. febr. 27. 14:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Aszexuális talán.
2019. febr. 27. 14:56
 17/19 anonim ***** válasza:
nekem nagyon görbe emiatt nem merek kezdeményezni
2019. febr. 27. 14:57
 18/19 anonim ***** válasza:
9# Nekem ugyan ez van.Mindjuknén tudom miért.
2019. febr. 27. 14:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Én voltam már olyan pasival aki félt ! Azt mondanám hogy az ilyenek félnek hogy kicsi a szerszámuk.
2019. febr. 27. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!