Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért húzodozik egy férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért húzodozik egy férfi a szextől?

Figyelt kérdés
Nem tetszik neki a partnere, vagy fél, hogy nem áll fel neki? Esetleg kicsi a farka?
2018. aug. 7. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vélhetően valamilyen komplexus állhat a háttérben.
2018. aug. 7. 19:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szűz a pasi.
2018. aug. 7. 19:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Francokat szűz. Alkalmi kapcsolatokra van beállva. Időnként prostikhoz is jár.
2018. aug. 7. 19:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Rám nem állt fel neki :) ezért kérdezem. Eléggé kicsi van neki, és nem ugrott rám az első adandó alkalommal, hiába rendeztem el mindent megfelelően, feküdt mellettem és simogatott. Becézgetett meg ilyenek. Szex az semmi, csak sokára, akkor meg ez. Lehet csak én erőltettem, és nem is tetszettem neki annyira?
2018. aug. 7. 19:50
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
És te is csináltál vele valamit, vagy csak vártad...?
2018. aug. 7. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
A kérdésedet elnézve, hogy veled nem kezdett, nem lehet egy buta fazon. Valószínűleg sejtette, hogy milyen nő vagy, hiszen most is kérdést írsz ki egy olyan dologról ami rád-és kizárólag rá tartozna, ráadásul úgy hogy próbálod pellengérre állítani, csak azért, mert nem kezdett veled.
2018. aug. 7. 20:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez olyan oldal, ahol lehetőség van névtelen kérdéseket kiírni. Vagy szeretnéd, hogy linkeljem a facebook profilját az enyémmel együtt, illetve neveket, címeket, születési időt, személyazonosító számot is egyben? Arcképpel, ujjlenyomattal egyeztetve természetesen :) Csak hogy pontosan be leheyssen azonosítani az érintetteket. Vagy miért ekkora probléma neked a névtelenség? Különösen intim problémák tekintetében?
2018. aug. 7. 21:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Nyilván azért kérdezem itt, mert megbeszélésre nincs lehetőség. Mintha ez olyan ritka probléma lenne. Az emberek 99%-a terhelt hasonló problémákkal, de fura, hogy valaki ki akarja beszélni, ráadásul névtelenül :)
2018. aug. 7. 21:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Copd le szépségem. :D
2018. aug. 7. 23:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet, attól fél, ha meglátja a nőt pucéran, ijedtében kiugrik az ablakon. :D
2018. aug. 8. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!