Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jót tenne a társadalomnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanúgy támogatnák ezt a dolgot is a maga módján, mint a gyerekvállalást, családalapítást.
2019. febr. 26. 17:32
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/510 anonim ***** válasza:
82%
54% Mi értelme a hisztizésednek? Egy hisztis pasinál kevés rosszabb van...
2019. márc. 2. 10:22
 272/510 anonim ***** válasza:
18%
Az, hogy kinyilik a bicska a zsebemben. Nem eleg, hogy nem ad eselyt egy no se, meg idejon ez a szipirtyo, meg belerug egyet az ember(ek)be, elvezkedik a masok nyomoran. Azt mondja, nem ertunk a nokhoz. Mondjuk, ha eselyt adott volna par lany fiatalkorunkban, akkor lehet, hogy ertenenk a nokhoz. Legalabbis le tudnank vonni jo par konzekvenciat. Mert az emberek nem ugy szuletnek, hogy ertenek a nokhoz, tapasztalatok alapjan alakul ki a "szakertelem". Es aki nem nyert annyira a genetikai lotton, pl. felso harapasu allkapcsa van, mint nekem, vagy alacsony (ami spec nem vagyok), csipoficamos (en nem vagyok csipoficamos) stb. abba rugjunk meg bele egy jo nagyot a foldon. Es ne mondjatok, hogy akinek az elete sikeres, az a noknel is az, mert en vagyok az elo pelda ra, hogy nem. Mert az szamit, hogy legyen szejjelgyurva, legyen akkora valla, mint egy IFA difi feltengellyel, meg ugy nezzen ki, mint egy filmsztar. Holott en is jatszottam kisebb (altalaban gonosz) szerepeket filmekben, itt ahol lakom, de nem vagyok filmsztar.
2019. márc. 2. 10:39
 273/510 anonim ***** válasza:
83%

Senki nem fog esélyt adni. Mások teste nem esély, nem jótékonyság. Undorítóak vagytok.

Soha ne legyen nőtök.

2019. márc. 2. 10:41
 274/510 anonim ***** válasza:
92%
Senkinek nem kell lehetőséget adnia.
2019. márc. 2. 10:46
 275/510 anonim ***** válasza:
19%

Akkor ezek szerint te se adtal eselyt senkinek.

Pedig megis volt valakid :)

2019. márc. 2. 10:50
 276/510 anonim ***** válasza:
91%

Nem érted.

Nem kötelezhetsz rá senkit, hogy adjon neked egy esélyt. Nem tartozik neked senki semmivel.

Annak adok esélyt, aki szimpatikus, akinek szeretnék. Ha te nem ilyen vagy, így jártál.

2019. márc. 2. 10:53
 277/510 anonim ***** válasza:
21%

Nem kotelezek senkit.

De arra nem valaszoltal, hogy hogy ertsunk a nokhoz, ha nincs veluk tapasztalatunk...

2019. márc. 2. 10:54
 278/510 anonim ***** válasza:
86%
Tégy egy kapcsolatért.
2019. márc. 2. 10:55
 279/510 anonim ***** válasza:
82%
Akkor mondjuk be is kussolhatnátok a nőkről, ha nem értetek hozzájuk.
2019. márc. 2. 11:05
 280/510 anonim ***** válasza:
88%

"Akkor ezek szerint te se adtal eselyt senkinek.

Pedig megis volt valakid :)"

Felreerted. Akinek van noje az nem eselyt kapott, hanem megkivantak. Ez nem ugy nez ki, hogy megadod a vizsgazasi engedelyt es a ficko atmegy vagy megbukik, hanem ranezel, beszelgetsz vele, megkivanod es nem birod kiverni a fejedbol. Izgatottan varod a kovetkezo talalkozast es bizol benne, hogy o is kivancsi rad. A vilag nem ugy nez ki, hogy a nok kegyesen vagy kegyetlenul osztogatjak az eselyeket, hanem ok is izgulnak, tepernek, aggodnak, hogy a kiszemelt ferfi vajon felfigyel-e rajuk.

Beszelgess kapcsokatban elo ferfiakkal. Ne a csajozogep haverral, hanem olyannal, aki par eve egy haztartasban el egy novel. Tole tanulhatsz. A nok bolonditasara szuletni kell, de egy normalis kapcsolat es a normalis udvarlas fortelyai elsajatithatoak.

Egy kapcsolatban elo ferfi sem ugy fogja elmeselni a tortenetet, hogy a baratnoje eselyt adott neki. Ezt a szot nem hasznaljak, mert annyira megalazo. Te se hasznald.

2019. márc. 2. 11:07
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!