Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?
Hat en pedig atszamitva havi 1 milla felett vagyok, 2 eves Toyota Hilux terepjarom van, ami kell a munkamhoz.
Aztan amikor visszarepulok Magyarorszagra, es felszallok a 4-6-ra, latom hogy szepen atneznek rajtam a nok. Sajnos mar nem vagyok fiatal, 35 eves vagyok, a korombeli nok mar meg vannak allapodva, a fiatalabbaknak meg mar oreg vagyok.... :(
Erről a csúnya vagyok dologról az ugrott be amit ma kérdezett itt egy srác. A kérdés az volt jogosan sértődött e még amiért a barátnője szólt hogy lohasztó ha kerdezgeti hogy megdughatja e ahelyett hogy csinálná. Szerinte azért kerdezgeti mert ő ilyen romantikus alkat. Közben meg csak bizonytalan és béna.
Szóval ha őt elhagyja a csaj és összejön valakivel aki tökösebb arról fog itt vagy valahol sírdogálni hogy ő túl jó volt ő túl rendes túl romantikus. És ő ezt el is fogja hinni majd ezen a szemüvegen keresztül látja majd a világot holott az előfeltevése eleve rossz. Nem azért cserélik le mert a másiknak BMW-je 20 cm farka vagy jó izomzata van hanem mert nem töketlenkedi el a dolgokat.
Valahogy így megy ez szerintem az itteniekkel is. Láttam már pár (számomra) kifejezetten visszataszító pasit a környezetemben párt találni nem egynek hosszú kapcsolat lett a dologból. Az más kérdés hogy jellemzően számomra nem tetsző lányokkal. De nem is nekem kell hogy tetszen a választottjuk.
Azt akarom mondani hogy ha a nők többségének nem tetszel akkor valószínűleg nem vagy egy adonisz viszont ha egyetlen nőnek sem tetszel tízen huszon éven át akkor ott több van mint a külső problémái. És ahogy a "romantikus srác" nem érti mi a gond csak rá fogja valamire úgy az itteni többség is ilyen lehet. Már csak azért is mert akikről itt képet láttam egyik se volt kifejezetten csúnya. Jellemzően csak kicsit foglalkozni kellett volna velük haj ruha esetleg testalkat meg leginkább kiállás. De a nagytöbbség eleve átlagos volt.
Viszont ha hozod az átlagot külsőben akkor nem ott van a gond.
Persze téged pont nem láttalak így lehet neked nem ez a gond de akkor is gyanús hogy 15-20 év alatt senki nem akart veled/tőled semmit még úgy se hogy pénzed van.
Olvasd el az elottem levo valaszt, szoba kerult a nem keres hu de jol.... Erre reagaltam.
Ja, es fiatal koromban nem volt penzem. Sot....
Viszont tudasom, eszem volt, egeszen fiatal koromtol kezdve. Akkor lett penzem, amikor olyan helyre koltoztem a kapcsolataimon keresztul, illetve mar beszeltem a helyi nyelvet, nem szinkrontolmacs szinten, mint most, amikor filmszerepre kernek fel (nem EU-s orszag, nehez itt letelepedni), ahol a tudasomat kamatoztathattam.
10-20 ev tavlataban hogy kinek kellettem volna. Kb. 2-3 nonek. Az egyik mozgasserult volt, a masiknal extrem korkulonbseg volt, ilyenek. De ezek nem mukodo dolgok.
És hogy ekkora hörgés lett az összevillanó szemekből, ahogy pedig a kapcsolatok kezdődni szoktak, az jól mutatja, milyen életvitel, szokások, kommunikációs és szociális skillek vannak (nincsenek) itt. Érzelmi fogyatékosok vagytok.
Nekem (és szerintem mindazoknak, akiknek van élete) a társkereső az idegen és felfoghatatlan. A húsvásár, a szexre való felhasználhatóság kalkulálgatásának e sivár terepei.
Amit csináltok, az is számító magatartás, amit a nőknek felrótok, csak ti semmit nem is tudtok nyújtani.
Én úgy vagyok vele, hogy amit szeretek, ami kell nekem, azt becsülöm és tisztelem. Hai taszít, ha félek tőle, ha bajom van vele, ha rossznak tartom, akkor elkerülöm, nem kérek belőle. Ti meg pont ahhoz (nők) vonzódtok, ez beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!