Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jót tenne a társadalomnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanúgy támogatnák ezt a dolgot is a maga módján, mint a gyerekvállalást, családalapítást.
2019. febr. 26. 17:32
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/510 anonim ***** válasza:
71%
"Nem HÚS, hanem LAKÁS. Most akkor már humanista vagyok, ugye? Mert ha azt írom, hogy HÚS, akkor én hentes vagyok, aki fel akarja darabolni az embereket, mert ezt jelenti a HÚS, ugye? Mint egy óvodás, b.meg. " Ezt kicsit túltoltad. Ismerem az anyanyelvemet, szövegekkel dolgozom,magyar szakot végeztem. Semmi bajom a hússal, feldarabolással, nem tartom csúnyának és nem gondollak hentesnek, ismerem a szó "test" jelentését. Az a baj, hogy adok-veszek módon gondolkodsz, nem érted az emberi lényeget, ami nem haszonalapú.
2019. márc. 3. 01:09
 322/510 anonim ***** válasza:
10%
Tehat akkor kijelenthetjuk, hogy a szex csak a vonzo emberek kivaltsaga....
2019. márc. 3. 01:17
 323/510 anonim ***** válasza:
73%

„Ezzel szemben más meg úgy nő fel, hogy nincs apja, vagy alkoholisták a szülei, vagy nem törődnek vele otthon, vagy szar suliba kerül, ahonnan minden nap sírva jön haza, vagy elviszi a bank a házukat, stb. Vagy egyszerűen nem jó fizikummal, alacsonynak születik, sokat szekálják, és a hierarchia aljára kerül a suliban. És aki ahhoz szokik hozzá, annak rohadt nehéz abból a lelkiállapotból kijönnie és önbizalmat szerezni.”

„Csomó ember szenved olyan dolgoktól, amikről egyszerűen nem ő tehet, a nők pedig nem értik (vagy a többi férfi), hogy nem azért olyan, amilyen, mert "nyomi", hanem azért, mert mondjuk brutális nyomásnak volt kitéve gyerekkorában, olyat látott vagy élt át egy érzékeny korban, amit nem lett volna szabad, vagy a társadalmi elvárások miatt elfojtott, legátolt magában dolgokat, és azok megbosszulják magukat.”

Esküszöm, úgy írsz, mintha

1. eleve csak a fiúgyerekeket érhetné az élete hátralévő részére is kiható trauma/megaláztatás.

2. a traumatizáltság következményei, mintpéldául a mentális egészség vagy a kapcsolatteremtéshez/fenntartáshoz szükséges képességek hiánya a nők szemében hátrányt jelentene, a férfiakéban meg egyáltalán nem, nekik aztán full mindegy lenne, hogy akivel összejönni terveznek, mennyire nehéz eset.

Engem súlyosabb pszichés betegségekkel (is) diagnosztizáltak, mint téged, szóval 10-ből átlagosan 9 férfi az erőfeszítésre nem érdemes problémát látja bennem, hiába nem előnytelen a külsőm (bár voltam dagadt az iskolás éveimben, kaptam érte az ívet rendesen), mégsem vergődök és hibáztatom őket azért, amiért más partnert szeretnének keresni maguknak, hihetetlen, mi? Vagy én vessek magamra, mert nő vagyok?

(Btw, ahhoz, hogy bevágódjak pl. nálad, el kellene játszanom, hogy a háttérben akarok maradni és az otthon melegének megteremtésén munkálkodni, hiszen ez a tradicionális, szerinted nekem való női szerep, úgyhogy ennyit arról, hogy egyedül nektek „kell” kamuznotok.)

2019. márc. 3. 01:51
 324/510 anonim ***** válasza:
9%

"el kellene játszanom, hogy a háttérben akarok maradni és az otthon melegének megteremtésén munkálkodni, hiszen ez a tradicionális, szerinted nekem való női szerep"

Mivel agglegenyek vagyunk, el tudjuk vegezni a hazimunkat, ne aggodjatok. De ha megsem, akkor ott vannak az indonez/filipina cseledek, meg a MasterCard (a vilag ezen reszen, ahol elek).

Nekunk az kell, hogy szerethessunk valakit (szerelemmel), es engedje, hogy szeressuk ot. Es o is szeressen minket. Es atelhessuk vele azt az erzest, hogy befogad minket a testebe.

2019. márc. 3. 02:30
 325/510 anonim ***** válasza:
43%

"kijelenthetjuk, hogy a szex csak a vonzo emberek kivaltsaga..."

Úgy van. Nem alapjog vagy juttatás, vagy az emberi egyenlőség körébe tartozó javadalom, és nem is árucikk. Nem a piac szabja meg, hanem emberi dolgok, sok véletlen. Nagyon személyes, nem szolgáltatás, nem adjuk bárkinek, de amúgy a társaságunkat se. Mert abban sérülünk és veszélyes és rossz.

2019. márc. 3. 02:39
 326/510 anonim ***** válasza:
77%

Nem arról beszéltem, hogy képesek vagytok-e elvégezni a házimunkát. Olvasd vissza kedves férfitársad korábbi hozzászólásait. A kedvedért idézem őt:

„Nem Soma Mamagésára gondolok, hanem olyanokra, akik nem gondolják, hogy a nő, aki a családot igazgatja, vigyáz az utódokra és a férje mögött áll, az nem érzi magát ettől másodrendűnek. Kassai Lajos szokott erről beszélni, hogy milyen szentség van abban, ha egy nő megfőzi az ételt és abba a szívét-lelkét, gondosságát beleteszi. És ugyanez igaz arra a férfira, aki küzd, dolgozik, védelmezi a családját. De ezeket ma már nem szabad leírni, mert jönnek a feministák, hogy én mocskos elnyomó őskövület vagyok, aki cselédsorba akar titeket taszítani. Miért akarnálak? Én csak azt mondom, hogy vannak, mindig is voltak szerepek, és ez egy szép egyensúly és nincs értelme megbontani, hanem meg kell érteni, fel kell nőni hozzá.”

Számára állati elképzelhetetlen, hogy van nő, aki nem azért nem akarja a ráosztott nemi szerephez híven élni az életét, mert az a passziója, hogy lázadjon A Természet törvényei ellen, hanem mert TÉNYLEG mást érez testhezállónak a saját maga számára, és próbál önazonos maradni. Én erre reflektáltam.

„Nekunk az kell, hogy szerethessunk valakit (szerelemmel), es engedje, hogy szeressuk ot. Es o is szeressen minket.”

Én is erre vágyom, képzeld. De semmi jogom a férfiakon kérni számon azt, ha nem jön össze. Önrendelkezés, tudod.

2019. márc. 3. 03:03
 327/510 anonim ***** válasza:
75%
Még valami: NINCS olyan, hogy hányatott sorsod volt, ezért megengedheted magadnak, hogy emberileg kevesebb legyél a nőcsábász haverodnál, nem teheted legitimmé az önfejlesztésre való lustaságodat/gyengeségedet felelősséghárítással. Fel kell állnod, függetlenül attól, hogy milyen nemű vagy. (Mondom ezt úgy, hogy magam is hátránnyal indulok másokhoz képest, tehát nem "kívülről" okoskodok.)
2019. márc. 3. 03:59
 328/510 anonim ***** válasza:
11%

Sok incel tarsamban van valami kozepkori romamtikus nosztalgia, eszrevettem. Merthogy akkor bizony rend volt.

Az en tapasztalataim szerint, ha egy rendszerben rend van, az nem mukodo rendszer. Az idealis rendszer 50% rend, 50% kaosz. Tehat a kozepkori bezzegakkormilyenfåszavolt, sem volt fåsza. Mert nem azert voltak a nok a ferfiakkal, mert szerettek oket. A hazassagok 99%-ban elrendezett hazassagok voltak. Tehat valakik megmondtak, hogy X-nek es Y-nak bizony ossze kell hazasodniuk. Akkor is, ha mondjuk X meleg volt, Y pedig kenytelen volt kikotni a falu bikajanal. Vagy pedig anyagi javak miatt kottettek a hazassagok. Ahol jelenleg elek, vannak ilyen kozossegek, foleg az orszag eszakkeleti reszen. Hat horror, mit ne mondjak. Tehat ne nosztalgiazzatok, nem volt jo, sem ferfi, sem noi szempontbol. Nincs olyan, hogy az egyik nemnek jo, a masiknak rossz. Vagy mindkettonek jo, vagy mindkettonek rossz.

Megfigyeleseim szerint a vilag ket ellentetes energia szerint mukodik. Most ezt nevezhetitek Yin-Yang-nak, vagy rend-kaosz, ahogy emlitettem.

De a jelenlegi rendszer sem mukodik. A kozepkori bezzegmilyenrendvolt atcsapott kaoszba. Ugy latom, hogy a XX. szazadban, amikor elkezdodott a nemi szerepek ujragondolasa, volt egy olyan "sweet spot", meghozza a 70-es evek kornyeken, amikor eppen atbillent a dolog, mielott elindult a jelenlegi iranyba; ekkor volt a legkonnyebb part talalni. Ebben az idosebb rokonaim is megerositenek.

Masreszt pedig a nokkel valo interakcioban is, velemenyem szerint, ezt a ket energiat kell egyensulyba hozni es iranyitani. El kell kepzelni, hogy a hasunkban van egy kukta, amiben fo a tesztoszteron. Szoba kerult a romantikus srac, ennek ellenkezoje az agressziv allat. Ugye a romantikus srac elzarja a kuktan a szelepet, az agressziv allat meg csutkara kinyitja. En eddigi eletemben ugy ereztem magam legjobban a boromben (illetve azt ereztem, hogy hatekonyabban mukodok), amikor allitgattam a nyomast ugy, hogy hullamvasut-szeruen huzdmegereszdmeget jatszottam a ket szemelyisegemmel. Es igy jutottam el legtovabb a nokkel. De hat elonytelen kulsovel eleg hendikeppel indulok.

Akinek valamennyire jo a kulseje, illetve fiatalabb, mint en (van meg ideje), megsincsenek eredmenyei a noknel, szerintem probalja meg ezt a modszert. Hatha sikerre visz :)

2019. márc. 3. 04:39
 329/510 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem épp, hogy a mai rendszer a legjobb: mindenki azzal jön össze, akivel akar.

Nincs kötelesség, csak a szeretet.

2019. márc. 3. 07:32
 330/510 anonim ***** válasza:
26%

Tobb szeretet es szerelem, kevesebb felszinesseg. Valojaban a felszinesseg is elnyomas. Mai vilagban igazabol nagyon keves a szeretet. Ferfiak es nok 30 oldalon utik egymast a neten.

A rendszer atesett a lo tuloldalara, mert a valtozasok tul hirtelen kovetkeztek be. De szerintem vissza fog allni egy kozeputra, ahol mindenki boldog(abb) lesz. Csak kell hozza par emberolto.... Rossz korszakban szulettem :(

2019. márc. 3. 07:52
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!