Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jót tenne a társadalomnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanúgy támogatnák ezt a dolgot is a maga módján, mint a gyerekvállalást, családalapítást.
2019. febr. 26. 17:32
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/510 anonim ***** válasza:
76%
"Jön 100 fiú, abból 85 el lesz utasítva, a 15-ből meg akivel összejöhetne, annak vagy van nője, vagy egy trófeagyűjtő szélhámos, aki átveri a nőt." És mi közöd neked az ő magánéletükhöz? Mit erőlködsz ebben a témában? Miért nem a saját magánéleteddel foglalkozol? Olyan árulkodó ez a pletykás véleményezés. Fogalmad nincs, mit csinálnak, mit éreznek, nem kötik az orrodra, és a férfiakról is hazudsz, irigységből. Nem miattuk nincs nőd, hanem a saját bénaságod miatt.
2019. márc. 1. 16:55
 242/510 anonim ***** válasza:
73%

"A 85, aki nem jött be, nem is létezik."

Persze, hogy nem létezik, hisz nem jön be. Ha elmész egy nyugdíjasklubba, lehet ott 1000 nő, neked nem fognak létezni, mert nem jönnek be. Az, hogy miért, részletkérdés, mert mindenkinek szabad akarata van. De mondom, nem érdekel, hogy akarjanak, csakhogy te mit akarsz.

2019. márc. 1. 17:07
 243/510 A kérdező kommentje:
Visszanéztem, a 209-es hozzászóló utalt erre zseniális meglátással, amit megerősítettem.
2019. márc. 1. 17:22
 244/510 anonim ***** válasza:
89%

Rendben, meggyőztél, utaljanak ki nőket!

És hogy és ki dönti el, hogy ki rászoruló?

Minimum az kell, hogy az incel állapotot olyan betegséggé nyilvánítsák, mint az autizmust például.

Miközben ti itt bizonygatjátok, hogy veletek semmi baj, se mentálisan, se fizikailag, csak pechetek van. Erre nem hiszem, hogy kiutalnak támogatást.

Valószínűbb, hogy az kap nőt, aki fizet a dokinak 200 ezret, es ad egy papírt, hogy rászorul. Akkor is, ha egy hete dobta ki a bombázó nőjét.

Bevállalod, hogy mindenki előtt bebizonyítod, hogy szűz vagy, sose volt nőd, és nem is lesz, mert alapvető képességeid hiányoznak? Itt név és arc se vallod be! Sőt...

Egy 22 éves szűz lesz jobban rászoruló, vagy egy 52 éves férfi, aki 10 éve nem nyúlt nőhöz? Mi alapján döntesz?

Azt értem, hogy szerinted neked jár, de erről mivel győzöd meg azt, aki kiutalja a segélypuncit?

2019. márc. 1. 18:10
 245/510 anonim ***** válasza:
78%

Biztos hogy a 250 hozzűszólás alatt javasolta már ezt valaki, de ha nem akkor tessék: vagy dugjátok egymást, kis incelek, vagy menjetek pszichológushoz.

Attól, hogy nektek igényetek van közösülésre, még nem azt jelenti, hogy bárkinek is kötelessége lenne szexelni veletek. Igényetek nektek van, és az incelek tudják a legjobban, hogy meeeennyire embert próbáló is nem berakni egy másik embernek a lompost. Tessék, tegyetek egy szívességet egymásnak, nem kell mindig azt vári hogy a nők oldják meg a bajaitokat (amúgy is nagy divat manapság az anál, szóval még p...na sem szükséges)

Vagy ha nem tetszik az ötlet hogy olyannal szexeljetek akihez semennyire sem vonzódtok (mint amit ti elvárnátok a nőktől) de ennek ellenére még így is azt érzitek hogy a dugatlanság az agyatokra megy, akkor irány a pszichoólgus, miélőtt teljesen elmenne az a maradék eszetek is.

Azt meg nem tudom hogy miért veszik egyesek olyan hatalmas erénynek, hogy a férfiak úgy általában megdugnának majdnem minden nőt akit eléjük vet az élet. Nincsenek igényeitek, csak ösztöneitek? Kiábrándító. Gáz.

2019. márc. 1. 18:30
 246/510 anonim ***** válasza:
76%

Szórakoztató a vita de én vissza térnék az elejére. Többen írták hogy a szex lelki oldala es/vagy a párkapcsolat lelki oldala hiányzik nekik. Ezt mondjuk meg tudom érteni de ezen hogy segít a szánalom szex?

Erre igazán válaszolhatna valaki. Ezt a 25 oldalon keresztül többször megkérdeztük de se a kérdező se a többi "ide nekem a nőt" típusú valaszadó nem reagált.

Amúgy aki a 85/15 ös dolgot írta kB rá tapintott a lényegre már ami azt illeti hogy ha van átlag 100 pasi aki szembe jön az utcán abból kB ennyi lesz "elfogadható" és ez szelektálódik tovább a jellem szokások tervek stb alapján. A többi nem érdekes hisz eleve kiesett. De azt valamiért nem fogadja el az itteni banda hogy ez nem ugyanaz a 15 ember lesz nekem mint a szomszéd lánynak. Így nem a férfiak 15% "van nyerő pozícióban" hanem lényegesen magasabb százalék.

Én azt is bármikor alá írom hogy vannak férfiak akik több nőnek bejönnek vannak akik kevesebbnek. Azt is elfogadom hogy szar dolog ha tenni is kell valamiért míg másnak az ölébe hullik. De soha nem értettem ezt a veszett nagy hisztit. Ilyen alapon hisztizhet Julcsi akinek alacsonyabb az IQ-ja hisz neki a születési alap képességeinek a gyengébb volta miatt többet kell tanulnia ugyanazért a diplomáért mint nekem vagy esélye sincs megszerezni.

Vagy hisztizhetne a gyári munkás Pisti amiért neki csak a nyolcadik kerületben egy lyukat sikerül bérelni míg más (aki tett érte) egy palotában lakik a belvárosban. Akkor ha a nőt szerezni nem tudó(sok esetben tenni nem akaró) férfi kaphat nőt Julcsinak jár a diploma Pistinek meg a palota.

Értem én hogy mindenkinek a saját tyúkszeme fáj a legjobban ez így is van rendjén csupán azt nem értem miért várnak egyesek változást attól hogy idióta elméleteket gyártanak és/vagy ülnek a kakiban és panaszkodnak?

Amit itt a nagyon feminista kollegina írt amúgy létező jelenség. Már a meglátni és beleszetetni rész. Mi a volt párommal így jöttünk össze. Ő maga mesélte hogy előtte évekig volt fönn társkeresőn próbálkozott buliban stb de nem talált olyat akit keresett. (Ezek szerint ő is válogatós? Pedig ez alatt voltak randik) No szóval végül feladata és úgy döntött lesz ami lesz. Néhány hónappal ezután futottunk össze egy utazáson ahol beszélgettünk hülyülünk majd randi stb. végül egy több mint 4 éves kapcsolattà nőtte ki magát a dolog.

Nem volt tervben hogy összefutunk nem volt kényszeredett beszélgetés az elején és nem dumáltuk meg hogy most akkor járunk-e. Számomra ez a megfelelő módja egy kapcsolat kialakulásának és bár itt szeretik azt hinni hogy ilyen csak a nőkkel fordul elő az ismerősi körömben sok ilyen kapcsolat van/volt ahol nem az akarat hanem a véletlen döntött.

Persze nem azt mondom hogy nem láttam még működő direkt randin összehozott kapcsolatot csak nekem az előbb említett jobban bejön.

De a hozzászólásom célja az első bekezdésben feltett kérdés volt. Idézném is nehogy a többi "fecsegésem" elnyomja a lényeget. "Többen írták hogy a szex lelki oldala es/vagy a párkapcsolat lelki oldala hiányzik nekik. Ezt mondjuk meg tudom érteni de ezen hogy segít a szánalom szex?"

2019. márc. 1. 18:46
 247/510 anonim ***** válasza:
84%

Ne Abdulozzal nekem kerdezo! Az nem szint, hogy a csillokimetszo, noket savval arcon ontoknel jobb vagy. Es koszonom szepen, van eleg talpraesett ferfi a kozelemben, aki nem az allamtol szedte ossze azokat a noket, akiket barmikor kesz megvedeni.

Dehogy nem ismerlek kerdezo. :D Ezerszer olvastam mar ezeket a szofordulatokat, pontosan tudom milyen emberek elnek veluk. Beprobalkoztal a legtoketlenebb huzassal: arra apellalsz, hogy vannak nalad rosszabbak is. Kepzeld csak, jobbak is. Olyanok, akik sosem elnenek burkolt fenyegetessel, hogy ha nem oket valasztom akkor porul jarok. Te csak annyiban vagy "jobb" egy Abdulnal, hogy egy sokkal szelidebb tarsadalomban nevelkedtel, emiatt nem hasznalsz fizikai eroszakot. Te nem erovel akarsz nohoz jutni, hanem csellel. Jol rajuk akarsz ijeszteni, mintha rajtad kivul nem lenne mas, aki kiall ertuk. Hat, nem jott be.

2019. márc. 1. 19:27
 248/510 anonim ***** válasza:
90%
Es meg egy dolgot elfelejtettem: bizony feltene az apam egy hozzad hasonlo ferfitol, mert melletted sosem lennek boldog. Szerinted az az egyetlen veszely az eletben, hogy valaki jol agyonver? A lelek sivarsaga, az irigykedes, a manipulacio az nem? Szerinted az en eletrevalo apam ilyen vejet akar maganak? Es veled csinaljak utodot? :D Mire nevelned a kolykeinket, sirankozasra? Hat kosz ezt kihagynam.
2019. márc. 1. 20:01
 249/510 anonim ***** válasza:
12%

"Ez nőgyűlölő és butus érvelés. Én nem félek a természettől, és nem a férifak védtek meg eddig se tőle."

Igen. Megpróbálom elmagyarázni, hogy megértsd: tudod, most ez úgy van, hogy te a jelenben élsz. 2019-ben. Na, most képzeld el, hogy éltek emberek olyan régen, hogy nem 2019 volt, hanem mondjuk i.e. 10.000, 15.000, vagy 25.000. Tehát nem MOST, mert az azt jelenti, hogy most, ebben az évben, hanem nagyon-nagyon régen, amikor te még nem éltél. Világos ez? Mert amúgy több jelből látszik, hogy képtelen vagy az absztrakcióra. Előző válaszomat se értetted meg, hanem szó szerint vetted, mint egy gyerek.

"Neked viszont büdös a munka, nem tanulsz, nem vitted semmire,"

És ezeket honnan a f***omból húzod elő? Hallucinálsz? Kiről beszélsz ilyenkor? Mert rólam nem, az tuti.

Na, mondjad már, szerinted mit csináltam eddig? Ki vagyok én? Mit tanultam vagy mit dolgoztam vagy mivel foglalkoztam eddig? Írjál már légy szíves 5 mondatot rólam, ha már ilyen tájékozott vagy! :D Csak fecsegsz itt a levegőbe és kivetíted rám az összes előítéletedet, miközben fingod nincs, ki vagyok.

"És ezzel képes vagy telehisztizni az internetet."

Én hisztizem tele? B*meg, te vezetsz blogot arról, hogy milyen szemetek a férfiak :D

"Ma, aki tud, az nem "termel", hanem tanul, hogy ne kelljen fizikai munkát végeznie. Elég gyászos, hogy neked ez a perspektíva."

Mi? A tanulás? Tényleg az nekem a perspektíva :D

"Te útépítettél, bányásztál, voltál tűzoltó valaha, vagy a gonosz feministák akadályozták meg azt is?"

Na, és téged ki akadályozott meg benne? Hogy van az, hogy mindig csak akkor nyavalyogtok a kvótákért, ha igazgatósági meg parlamenti képviselői helyekről van szó, de a katonaságba, túzoltóságba, közmunkások közé sose akartok? :D Tessék, ti akartatok férfiak lenni. Mi van, csak az előnyök kellenének? Mi lesz az egységes nyugdíjkorhatárral? Mi lesz a női sorkatonasággal? Az már nem kéne, mi? Még a végén kiderül, hogy nem is annyira fenékig tejfel férfinak lenni?

"Nők nélkül nincs élet. A nő teremt a testén belül, és akkor van a legközelebb az ember az istenhez, amikor egy nő megfogan vagy szül. Óv, szeret, figyel, felelős."

Ironikus, de ennek minden szavával egyetértek (kivéve azt, hogy szerintem bármilyen fogantatásra igaz ez, nem csak nőkre. A szex istenélmény a férfiaknak is). Ezzel semmi bajom nem lenne, ha mellette nem akarnátok férfiakká válni. Aki a nőiséget meg tudja élni a maga méltóságában, és képes felismerni, hogy a női szerep (tehát nem Angela Merkel, meg nem Clinton, meg nem a törtetés a képviselői helyekért, meg a feministák) ugyanúgy szent és ihletett, mint a férfi szerep, az előtt én emelem a kalapom. A gond csak az, hogy összesen életemben hát lássuk csak, kb. két-három ilyen nőt láttam, és azokat is vallási közösségekben. Nem Soma Mamagésára gondolok, hanem olyanokra, akik nem gondolják, hogy a nő, aki a családot igazgatja, vigyáz az utódokra és a férje mögött áll, az nem érzi magát ettől másodrendűnek. Kassai Lajos szokott erről beszélni, hogy milyen szentség van abban, ha egy nő megfőzi az ételt és abba a szívét-lelkét, gondosságát beleteszi. És ugyanez igaz arra a férfira, aki küzd, dolgozik, védelmezi a családját. De ezeket ma már nem szabad leírni, mert jönnek a feministák, hogy én mocskos elnyomó őskövület vagyok, aki cselédsorba akar titeket taszítani. Miért akarnálak? Én csak azt mondom, hogy vannak, mindig is voltak szerepek, és ez egy szép egyensúly és nincs értelme megbontani, hanem meg kell érteni, fel kell nőni hozzá.

2019. márc. 1. 22:03
 250/510 anonim ***** válasza:
10%

"Persze, hogy nem létezik, hisz nem jön be. Ha elmész egy nyugdíjasklubba, lehet ott 1000 nő, neked nem fognak létezni, mert nem jönnek be. "

Ja, csak más az, amikor valaki azért nem jön be, mert nyugdíjas, meg más az, hogy nincs vele semmi különösebb baj, de azért várok egy jobbat, mert mindig jön úgyis jobb.

2019. márc. 1. 22:04
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!