Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?
"A feminista nem szitokszó, hanem számunkra, akik nem hagyjuk magunkat a fojtogató létbe taszítani, alapállapot. Tudjuk, kik vagyunk, mit akarunk, nem hagyjuk, hogy a rovásunkra élősködjenek. Teljes életet élünk, nem nyafogunk, nem megyünk bele nemtelen alkukba."
"Ti kihaltok."
Azért ezek a mondatok gyönyörűek egymás mellett :D:D Íme, itt van nektek az ingyenpszichológus, aki megmondja nektek a tutit, ítélkezik élők és holtak felett. Ha valami bajotok van, forduljatok nyugodtan hozzá. Mondjuk igaz, hogy szerinte a férfiaknak ki kell halniuk, szemben a tiszta szívű, csodálatos nőkkel :D:D
Adok neked egy kis olvasnivalót, ami nem jut el hozzá a feminista buborékod (azt ugye te se gondolod komolyan, hogy nem abban vagy?) miatt:
Jó olvasást!
"A nők erősek és sok tekintetben tisztább szívűek, építőbbek, mint a szexbe ragadt férfiak, így miénk a jövő."
Ja, főleg, amikor marjátok egymást már általános iskolában, meg kidumáljátok egymást a másik háta mögött. Nagyon tiszta szívűek vagytok :D Két fiú egyszer összeverekszik, és már tudják is, hogy kinek hol a helye, aztán röhögnek egyet és isznak egy sört. Ti minden második héten összevesztek az első legjobb barátnőtökkel, akit kipletykáltok a másodikkal, de időközben jön a harmadik, aki szerint a második egy rosszindulatú liba, mert múltkor a méregdrága cipőjével meg a chanel parfümjével akart mindenkit iriggyé tenni. Közben kibékültök az elsővel, megbeszélitek, hogy a második egy pletykás némber, akit ki kell közösíteni a harmadikkal, de közben a harmadiknak már új legjobb barátnője van, és új pasival lóg, és ezért mindenki elkezd erről pletykálni. Főbe is lőném magam, ha nőnek születtem volna. És ne fáradj, nem kell leírnod, hogy milyen hülyeségeket írok, láttam ilyet eleget :D A férfiak közötti viszony sokkal tisztább, egyenesebb.
"A mentalitásotok eltűnik. Néhányan börtönben végzitek majd."
Hát, ha a te mesédből indulok ki, akkor az is benne van a pakliban, hogy érdekszövetségbe tömörülünk, és legyőzzük a hozzád hasonló nagyokos nőket. Egy álomvilágban élsz. Ez a túltolt feminizmus, amit előadsz, ez leng vissza és juttatja hatalomra a Trumpokat, Bolsonarokat, Dutertéket, Orbánokat. Fogsz te még sírni az imádott feminizmusod miatt, jobb, ha tőlem tudod. És nem azért, mert a férfiak gonoszak, hanem mert amit csináltok, az visszás, és visszalengeti az ingát. Ugyanazt csináljátok, mint a bolsevikok, nagyjából ugyanolyan primitívek is vagytok hozzá. Kitaláltátok, hogy egy elmélettel meg lehet minden áldozatiságot magyarázni, mindenért a macsó, elnyomó, szexéhes férfiak a hibásak, és addig hergelitek egymást, míg mindenhova be nem férkőztök. Csakhogy ez nem fog menni, mert a társadalom érzi, hogy ez nem igaz.
"Én hármat szültem."
Sajnálom őket. Remélem, már nem veled élnek, de mindenesetre okosabbak lesznek nálad.
"A fiaimmal és a fiúbarátaimmal röhögünk azokon, akik nem fogják föl, hogy nem kellenek valakinek."
Ki is kéne irtani őket mind egy szálig, nem? Gyorsítsuk már meg az evolúciót, ha ilyen tisztán látjuk, hogy kinek nem kell élnie!
"haláltáborok:
Ó, ez spontán, megtörténik magától. Nem én vagyok a gonosz, így mennek a dolgok, ti kihaltok."
Hm, és persze csak a férfiakat érinti, ugye? A nők majd sértetlenül megússzák? :)
"És egy szívességet megtettem magamnak: sose nézegettem, hogy más mit csinál, nem rivalizáltam nőkkel, nem hajtottam pasikra, nem akartam győzni ezzel."
Mert nem pasi vagy, és nem a tesztoszteron hajt. Leírjam még ötezerszer? Vagy bemásolod esetleg magadnak?
Miért is "néhány" és "soy boy" az, aki kell a nőknek, akihez vonzódnak, akivel családot alapítanak? Pont elég ennyi, és nem soy boy, továbbá nem érdekli őket a véleményetek.
Ez nagyon óvodás, hogy a világ a tietek. Nem ti terveztétek, nem ti hoztátok létre, és nem a tietek. Hulljon csak, nem tetszik. Kitűnően meglennénk erőszak, háború, aljaskodás, zaklatás, idióta kütyük, infantilis nőkön lógás nélkkül, ha már így felveted ezt. Majd elkapálgatjuk a soy boyokkal a világot.
Téged se a tesztoszteron hajt. Ne írd le.
Csak úgy döntöttél, hogy ezzel takarózol, hogy ne kelljen semmit csinálni. De nem fog senki megsajnálni, ebben ne bízz.
"Akinek társa és gyereke van, az nem hal ki. A kihalás nem ugyanaz, mint a meghalás."
Ahogy vesszük. Jézus se "halt ki", sokkal inkább él, mint bármilyen család, aki kétezer éve szült utódot. Nem csak genetikailag lehet átörökíteni magunkat a következő nemzedékekre.
De lehet, hogy a háborúban, amit vizionálsz, a te kölykeidet ölnék meg először. Hoppá.
"Téged se a tesztoszteron hajt. Ne írd le."
Nem? Akkor szerinted mi hajt egy férfit, a Szentlélek? :D Hiába áltatod magad, a hormonjaink hatása alatt élünk, azok formálják a személyiségünket, hangulatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!