Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jót tenne a társadalomnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanúgy támogatnák ezt a dolgot is a maga módján, mint a gyerekvállalást, családalapítást.
2019. febr. 26. 17:32
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/510 anonim ***** válasza:
76%

Vicces, hogy Éva szavait arra hivatkozva hitelteleníted, hogy nem férfi, így nem tudhatja, mi mindenen kényszerültök átmenni, miközben te magad – annak ellenére, hogy nem vagy nő – szilárdan meg vagy győződve arról, hogy a mi helyzetünk egyszerű és nagyszerű, a mi problémáink jelentéktelenek, igazságtalanul hagyunk figyelmen kívül mindenkit, aki nem a lehető leghibátlanabb számunkra az összes létező szempontból, és hallani sem akarsz olyasmit, hogy ESETLEG nem a nyers, objektív valóság az, amit érzékelsz, hanem a középsúlyos depressziód (és az abból eredő áldozatkomplexusod) torzítása.

2019. márc. 1. 15:14
 222/510 anonim ***** válasza:
10%

"Kitűnően meglennénk erőszak, háború, aljaskodás, zaklatás, idióta kütyük, infantilis nőkön lógás nélkkül, ha már így felveted ezt. "

Marha vagy, ha azt hiszed, hogy ezek férfiak nélkül nem léteznének. Az ahogy te ezt a világot akarnád bevezetni, ugyanolyan erőszak, mint a háború. Női zsarnokság, a biztonság zsarnoksága. A háború meg a szabadságé.

Az elnyomó államok is ilyenek. Mindnek az a szlogenje, hogy a nagyobb biztonság és a nagyobb jó érdekében teszi, amit csinál. Mondom, az, amit itt előadsz, megfelel annak, ahogy a bolsevizmus hatalomra jutott. Egy csoport kitalálja magának, hogy őt kizsákmányolták, és ez megmagyarázható egy eszmével (osztályharc), amihez kapcsolódik egy kizsákmányoló csoport (kulákok), és ez ellenében kell felülről megszabályozni a társadalmat. Érdekes módon mindig zsarnokság a vége. A rend ugyanolyan embertelen tud lenni, mint a káosz, csak sajnos nem vagy elég bölcs ahhoz, hogy ezt meglásd. Ezt nem tanították meg neked a feminista haverjaid.

2019. márc. 1. 15:16
 223/510 anonim ***** válasza:
7%
#221: Évának vannak fiútesói, akiktől első kézből értesülhet a férfi problémákról? Végig kellett hallgatnia azt 500 alkalommal, hogy "teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudom, hol vannak a rendes csajok", majd két mondat után azt, hogy "nálam csak csóró lúzerek próbálkoznak"?
2019. márc. 1. 15:20
 224/510 anonim ***** válasza:
73%

Bizony, aki meg sem született, azt nem fenyegeti semmi! Háború se.

Velem élnek, még nem olyan nagyok, és az értelmes, felelősségvállaló, tevékeny élet mintáját kapták. Ne sajnálkozz, nem nekik szar.

2019. márc. 1. 15:22
 225/510 anonim ***** válasza:
10%
Meg jó sok feminista agymosást is kaptak.
2019. márc. 1. 15:24
 226/510 anonim ***** válasza:
43%

"Mi is meglennénk amúgy pletyka, Kiskegyed, Mónika Show, őszi sminktippek, ötszázféle táska és kiegészítő, ránctalanító műtét, szemöldökspirál és egyéb női marhaságok nélkül."

Jé, én is megvagyok ezek nélkül, pedig nő vagyok. De egy sor férfi nem nagyon van meg ránctalanító műtét nélkül. Még olyan is van, aki 70 fölött is kapósabb, mint te huszonévesen.

Ez ízlés és intellektus dolga, nem nemé. Egyik sincs rád erőltetve, egyik se károsít nagyon. Izgi ez, amikor a háború említésére megjelenik a szemöldökspirál... Nívós érvelés.

"Megnézném, hogy egy női társadalom meddig tartaná fenn önmagát :D" Nem tuddo megnézni, te nem lennél benne. Amúgy pár tucat férfi elég lenne, ha már ez a disztópia került elő.

Miért gondolod, hogy a férfiak tartják fenn a társadalmat? Te is tudod, hogy ne így van. Nem tudnak egyedül munkaerőt reprodukálni és felnevelni, például. Sokan meghalnának, ha nők nem ápolnák, segítenék őket. Egy sor női találmány és a rengeteg női munka nélkül nélkül szutyok életetek lenne.

Hol olvastál ilyet, hogy tietek a világ, vagy mi ez? Valami szekta? És én nem is arról beszéltem, hogy férfiak nélkül. Hanem a nyomi, erőszakos követelőzés nélkül. A nyafogás nélkül. Az haljon ki, mert nem prouktív. Béke lenne, nyugalom.

2019. márc. 1. 15:30
 227/510 anonim ***** válasza:
77%

"fiútesói" "végig kellett hallgatnia"

Három bátyám van. Egyik mondat se hangzott el soha a családban. Ezek annyira tré fordulatok.

2019. márc. 1. 15:32
 228/510 anonim ***** válasza:
9%

""fiútesói" "végig kellett hallgatnia"

Három bátyám van. Egyik mondat se hangzott el soha a családban. Ezek annyira tré fordulatok."

<sóhaj>

(Valaki elmagyarázza ennek a fogyatékosnak, hogy mit írtam?)

2019. márc. 1. 15:38
 229/510 anonim ***** válasza:
78%

Egy új Jézus is van a topikban... :DDDD

Én nem vizionálok háborút. Én békepárti vagyok. Kihaltok, mert nem folytatódtok, nagyon helyes. Természeti törvény. Mint a tesztoszteron.

Ja, nem, az kifogás és nyafogás...

Csak te nevezed agymosásnak azt, ami felelősségvállalás, építő, erős, okos, mert rettegsz tőle és becsődöltél az életeddel. Figyelemreméltó, milyen színvonalon érvelnek hozzátok képest a komoly feministák (akik nem a Gumiszoba, merz ő önös célokra használja). semmi személyeskedés, gyalázkodás, szalmabáb nincs.

Aki a nyomorától erőszakos lesz és ostobaságokat ír, az azért meg is érdemli eléggé, én nem sajnálom. Annyiszor zsaroltak ezzel a fajta nyomorral már. Hogy nekik milyen nehéz, jaj... én adjak, én hallgassam meg, én feküdjek alá. Fúj.

Hát nekem is nehéz, csak nem az az identitásom, hogy nekem milyen nehéz.

A feminizmus a jövő, törődj bele.

Bármely progresszív eszme tagadása sosem önálló világnézet, inkább dühös vicsorgásnak tűnik (az antikommunizmus sem és az antifeminizmus sem, visszahúzó, lerángató, rettegő, önérdekvédő, szar hínár).

2019. márc. 1. 15:40
 230/510 anonim ***** válasza:
83%

Istenem, ezek a kerdesek hihetetlenek. :D

Kerdezo, a hozzad hasonlo emberek egy dolgot felejtenek el: a noknek van apja is. Meg a te altalad elkepzelt nok velemenyere nem ado vilagban is minden vesztesre jut tiz epkezlab ferfi, aki nem engedne a lanyait kiutalni valami nyominak. Erted ezt? Meg a ferfiak se allnanak melled, mert feltenek toled a noi csaladtagjaikat.

Ahh, hagyjuk...

2019. márc. 1. 15:41
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!