Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?
""Miért kéne rászánnom akárhány hónapot bármely férfi megismerésére?"
Nem tom, mondjuk, hogy ne egy erőszakos idiótával akadj össze, ami után elkezdesz radikalizálódni? :D"
Te azt gondolod, axióma az, hogy valaki csak és mindenek felett párkapcsolatot akar.
Nem is érzékelsz te mást.
Egyáltalán nem akarok ismerkedni, keresgélni, mert megtörténik, amit akarok és ami jó nekem. Ilyen a személyiségem. Neked is azon kéne dolgozni, az első lépés az volna, hogy belátod, mennyire gáz nyafogni, szexen függeni, ezt a hormonokra fogni, netfüggeni.
Az erőszakos emberek nem idióták, nagyon pici kell ahhoz (határtartás, nemet mondás, saját érdek képviselete), hogy bármely férfiból kijöjjön az erőszak, és rám kenhesse, és nem csak a párklapcsolatról beszélek, hanem bármiylen emberi helyzetről, munkakapcsolatról, hétköznapi, utcai találkozásról, amelyben valami nem az ő sájuk íze, mahabiztosságuk szerint működik. Tombolnak. Elég annyi, ha látja, hogy jobb állapotban van a bicepszem, mint az övé. Vagy hogy nincs igaza. Vagy joga nincs, mert az ott az én vagyonom/szerzői jogom/döntésem. Te rettegsz a nőktől, kevésnek érzed magad, azért nem veszed észre, hogy hány ilyen helyzet van.
"Értelmes ember már 30+-ba minimum egy prostit felkeres ha neki szex kell. Ja hogy ti ezt is az Államtól várnátok ? Az meg már sírva röhögős, komolyan bilit ne adjunk ?
(1X ismertem egy gyereket, fél oldalára le volt bénulva ő nem félt a k...-któl.)
Szerintem egyébként nem is baj hogy az ilyen nem tud tovább szaporodni. A nőket meg tisztelni kéne nem tárgyként kezelni, hogy utalja már ki az Állam mer Pistikének nincs töke brűűűhhhhűűűhűűű."
---
Megjött az ügyeletes white knight, aki nyilván fantasztikusan csajozik (ennek ellenére valamilyen oknál fogva mégis ide írogat), ezért szükségét érzi belerúgni egyet kevésbé szerencsés férfitársaiba.
Amúgy nem áll össze a kép: egyfelől nők tiszteletét hangsúlyozod (egyébként önmagukban miért kéne tisztelni őket, mikor ugyanolyan emberek, mint bárki más?), másrészről a prostik felkeresésének propagálod. Ebben érzek némi ellentmondást. Arról ne is beszéljünk, hogy a legtöbb, általatok lenézett férfinak valószínűleg nem a szex testi oldala hiányzik leginkább (amit megkaphat egy prostitól, de még a saját kezétől is), hanem pl. az érzelmi biztonság, a kölcsönös szeretet és megbecsültség.
Érdekes amúgy, hogy egy (már házas és kisgyermekes) lányismerősöm kicsit becsiccsentve ugyanazokat mondta el nekem egy buliban, amiket itt bőszen lepontozgatnak 0%-ra.
Hogy a szintén huszonéves (vonzó, értelmes, diplomás) barátnői kigyúrt bunkó s_ggfejek után futkosnak, és nem foglalkoznak azokkal a srácokkal, akik kevésbé "menők", de sokkal jobb apái lehetnének a leendő gyermekeiknek (itt rám mutatott, ami mondjuk számomra nem túl jó ómen, ha esetleg nem családra vágyom még, hanem inkább kötetlenül ismerkednék... :P). Szerencsére ő talált olyan férjet, aki nem az a tipikus, nőket hetente cserélgető "izommacsó", de mégis nagyon jól elvannak egymással.
Ezen azért nem ártana elgondolkozni (ha már egy nő mondta ezeket és nem egy, általatok mélyen megvetett és szaporodásra méltatlan férfi incel) a reflexszerű lepontozgatás helyett.
"56# Nekem egy kérdésem van; aki akármi (tényleg, akármi) miatt nem szimpatikus, azzal miért foglalkozzak?"
Ne foglalkozz vele, de arra is figyelj, hogy ne skatulyázz be túl könnyen embereket.
"Mert tudom a választ a problémádra, azért. Mert nekem nincs ilyen problémám."
Ez a kettő nem ugyanazt jelenti. Tudni véled a megoldást, maradjunk ennyiben.
"Vicces, hogy felteszel egy nyilvános kérdést, majd azt gondolod, hogy csak azok értik a bajodat, akik ugyanilyen hamis önigazolásban fetrengenek."
Ha mutatsz nekem egy férfit, aki ugyanazokkal a körülményekkel indult, mint én, ugyanaz a karakter és ugyanazt az életutat járta be, de már 30 évvel előrébb van és megoldotta azokat a problémákat, amikkel én most küszködök, akkor megfogadom a tanácsát, ígérem. De az a tapasztalat - és ezen ne sértődj meg -, hogy NEM jár jól az a férfi, aki nőktől fogad el párkapcsolati tanácsot. Nem jár jól. Lehet, hogy nem direkt csináljátok, de akkor sincs szinkronban, amit mondotok, és amit tesztek.
A gyk is egy virtuális világ. Levezetheted itt nekem, hogy milyen a kölcsönös megbecsülésen alapuló kapcsolat, meg egyéb jólnevelt közhelyek, de a való életben szóba se állnak a nők azzal a férfival, aki nem mutatja az erő, dominancia, határozottság jeleit. Minden férfi ismeri a barátzóna fogalmát, mind megtapasztaltuk már. Te ezt nem élted át soha, neked ebből csak annyi tűnik fel, hogy vannak nyomingerek meg vannak normális pasik. A mi oldalunkról meg úgy néz ez ki, hogy halljuk a tanácsaitokat, de következetesen a "nyominger" kategóriába kerülünk, ha megfogadjuk őket. Nincs értelme veled erről őszintén beszélnem. Ez, hogy mi itt ketten erről így beszélünk, már önmagában egy hamis narratíva. Olyan, mintha egy olyan rubikkockát akarnék kirakni, ami nem akarja, hogy kirakják, bár állítólag nagyon segítőkész, de mégis minden egyes pislogásomkor fordul egyet titokban. Ez egy játszma. Titeket csak meghódítani lehet, nincs értelme itt győzködnünk egymást, hogy milyen a jó párkapcsolat meg minden. Nincs ebben semmi egyet nem értés köztünk, de mégis magányosan bolyong rengeteg fiatal fiú, akit rendre barátzónába raktok, mert amikor felállsz a gép mögül és kimész a konkrét világba, akkor máshogy fogsz úgyis működni.
"Hogy miért nem lesz nője annak, aki nőgyűlölő."
Én nem vagyok nőgyűlölő. Én a játszmákat gyűlölöm. A képmutatást gyűlölöm. Azt gyűlölöm, hogy nem lehetek az, aki, mert úgy senkinek nem voltam elég jó, soha, kb. két-három rikta kivételtől eltekintve. De ha esélyt akarok, akkor játszmáznom kell, házalnom kell a portékámmal, szédítenem, hódítanom, hantáznom és túloznom kell, mert különben nem leszek elég jó. És ennek ellenkezőjéről a büdös életben nem fogsz meggyőzni, és nem azért, mert nem akarom, hanem mert ez a valóságom kamaszkorom óta, mindig is ez volt. Az ember érzi, hogy mennyire kelendő. Mindig azt a visszajelzést kaptam csajoktól, hogy érdektelen vagyok a szemükben.
"És ami a fő mondnandóm: nekem van fogalmam, élményem az emberhez méltó, kölcsönösségen alapuló, nem tranzakciónak tekintett, a másikat szerető fajta szexualitásról."
Az életben minden emberi kapcsolat egyfajta tranzakció, csak ti nők valamiért általában idegenkedtek a racionalitástól. Az, hogy van egy barátnőd, aki megért téged, és aki számíthat rád, az is egy tranzakció. A párkapcsolat, házasság, sőt, még a család is érdekközösség. Nem tudom, miért sátán az, aki ezt világosan meri látni. Ezt akármelyik pszichológus vagy humánetológus elmondaná neked. Attól még, hogy ismered valaminek a tudományos magyarázatát, nem von le semmit az értékéből. A szex se lesz kevésbé élvezetes attól, hogy tudod, hogy az egész az agyadban történik és hormonok játéka.
Barátzóna.
egy mítosz, amikor nem tudod elfogadni, hogy a másik nem kíván téged, és sajnáltatod magad.
menj csak férfiak által kommentelt oldalakra, mert különben a nők, akiknek a te önző, infantilis, valóságidegen követelőzéásed riasztó és nevetséges, ezt meg is fogják írni a számodra.
"Nincs benne a BTK-ban"
Nem csak azt nem csináljuk, ami nincs benne a BTK-ban. Például nem köpködünk, nem ordítozunk, nem megyünk farmerben a Zeneakadémiára, meg ilyenek.
Nem, nem imádom "kapni" az ilyet, nem innen ered az önbecsülésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!