Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?
"Nem tudom, feltűnt-e, de képviseleti demokráciákban nemigen van háború."
Valóban? Tehát akkor Hitler és Mussolini öröklés útján jutottak hatalomhoz? Mesélj még!
Felvetődött már valakiben a kérdés, hogy magányos és frusztrált férfiak keze közül hány nő kerülne ki élve...?
A frusztráció nem szűnik meg egy kettyintéssel... pláne ha a nő vissza is utasítja...
#159 Te a randit mókának képzeled, áhítod, hajtod, ezért leírtam, hogy egy nő miért óvatos, neki miért nem akkora móka a randi, a szex, sőt, a párkapcsolat. Nekünk az veszélyes üzem, mert nagyon sok az erőszakos férfi és gyakori a nőgyűlölet. Ennek semmi köze ahhoz, hogy veled mi történhet, hogy mondjuk a pénzedért vagy őrületből megtámad egy... ööö... férfi az utcán.
Miért kéne rászánnom akárhány hónapot bármely férfi megismerésére? Én nem azt lesem, kim lesz végre, hanem értelmes cselekvésekkel foglalkozom. Nem egy elképzelt másik embertől várom a boldogságot, hanem élem az életemet. És nem vagyok gyógypedagógus.
Tehát szerinted – például – beteget emelni, mosdatni, takarítani nem fizikai munka. Oké.
Miért ne küldhettem volna el azt, aki nem kell, de rám nyomult, erőlteti, nem ért a jelekből? Volna valami dolgom vele? Miért?
És milyen jogon bámul, nyáladzik BÁRKI?
De MIÉRT akarsz pont egy olyan munkát elvállalni, amelynek fillérekért van alternatívája? Hogy nyafoghass ezen is, azért.
Kitűnni (erkölcsi, anyagi elismerést és önbecsülést szerezni) európai dolgokban, itteni fogalmak, keretek szerint lehet, értelmiségi, innovációs, művészi területeken, sportban, nem képzetlen kulimunkával, ezért hülyeség, amit írsz. Hajrá! NE NYAFOGJ.
Neked büdös a munka (is).
(Érdekes, én elég drágán fordítok. Hogy csinálom?)
A lakásbérlés-árak hasonlatra:
a párkapcsolat nem üzélet, nem tranzakció, nincsenek benne árak. Amiben te gondolkodsz, az egy elidegenedett, szánalmas ál-modell.
Te olyanokkal akarsz kapcsolódni, akik veled nem akarnak. Ha mindezt mégis a lakáspiacon képzeljük el, akkor te vagy a közismerten láncdohányos, szemetelő lakó, aki nem tudja kifizetni a kauciót, és mindenhol összetöri a tévét. Ennek semmi köze ahhoz, hogy mennyi a lakás bére. Neked ezért nem fog senki lakást kiadni.
"ha nem érdeked, hogy az átlagférfi csajozzon, akkor gondolom, gyereket se akarsz. Ha azt veszed "átlagos"-nak, ami a középértéktől egy szórásra van (normáleloszlás), akkor abba a társadalom 68%-a beletartozik"
Nem akarok gyereket.
Nekem a hozzám illő férfitól már lett három gyerekem.
Miből gondoltad, hogy nincsen?
Vagy hogy nem vagyok 56 éves?
Abból, hogy az agyadban egyféle nőkép van. Aki diadalmas, veled szóba sem áll, huszonéves és játszik a férfiakkal. Ez azért van, mert monomániás vagy. Képtelen vagy az emberre odafigyelni, tele vagy előítélettel.
Nem csak az lehet békés, elégedett, építő, aki folyton lefekszik valakivel, vagy párkapcsolaban él. Sőt.
Nincs normáleloszlás, nincs matek, emberek vannak, és mindenkinek más a különleges. Vannak fura, nehéz, unalmas emberek, velük kevesen akarnak szóba állni. Én ezt a típust nemhogy kapcsolatnak, de egy fél órára nem bírnám elviselni az életben.
Nekem nem érdekem, hogy az átlagférfi csajozzon, nem ismerem átlagférfit, nem a társadalomért élek elvi modellben, hanem a saját életemet. Magam több tekintetben átlag feletti vagyok. Mi dolgom 68 százalék férfival? Minek ez a matekozás? Megláttuk és megszerettük egymást, nem volt társkeresőzés, nézegetés, meg ezek a kínos magyarázatok, hogy miért nem akad horogra senki. Egyvalaki kell(ett) ehhez. Te azért társkeresőzöl, mert nem sikerült értelmes cselekvésekben beszélgetni, kapcsolódni megtanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!