Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jót tenne a társadalomnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót tenne a társadalomnak, ha az állam, az önkormányzatok nőket utalnának ki a rászoruló, nagyon frusztrált és magányos férfiaknak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanúgy támogatnák ezt a dolgot is a maga módján, mint a gyerekvállalást, családalapítást.
2019. febr. 26. 17:32
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/510 anonim ***** válasza:
73%

Azt írtad, hogy a te lánytesóid kikosarazták a „csóró lúzereket”, majd panaszkodtak arra, hogy nem találnak maguknak senkit, ezért a nők ezt szokták csinálni kollektíve. :D

2019. márc. 1. 15:41
 232/510 anonim ***** válasza:
58%
Azt bizony nem én írtam.
2019. márc. 1. 15:43
 233/510 anonim ***** válasza:
12%

"Jé, én is megvagyok ezek nélkül, pedig nő vagyok."

És én is megvagyok a háború nélkül, pedig férfi vagyok. Ezért hülyeség az érvelésed. Aranyos, ahogy rácsodálkozol, és nem veszed észre.

"Még olyan is van, aki 70 fölött is kapósabb, mint te huszonévesen."

Ja, és biztos a pénzének semmi köze hozzá... Andy Vajnát is a szép fehér szakálla miatt szerette Timi.

"Egyik sincs rád erőltetve, egyik se károsít nagyon. Izgi ez, amikor a háború említésére megjelenik a szemöldökspirál... Nívós érvelés."

Igen, hát kb. annyira nívós, mint a háborút a mi hibánknak beállítani. Az enyémnek, aki nem is láttam háborút soha...

"Miért gondolod, hogy a férfiak tartják fenn a társadalmat?"

Mert kb. az összes találmányt, ami lehetővé teszi, hogy mi itt egymásnak osszuk az észt, férfiak találták fel, azért.

"Nem tudnak egyedül munkaerőt reprodukálni és felnevelni, például."

Igen, erre valóban nem vagyunk képesek, nem vagyunk gyerekcsináló biorobotok. Jár a taps! Mi embert juttatunk a Holdra, te pedig tudsz SZÜLNI, miután valaki beléd élvezett. Biztos nagyon büszke vagy magadra.

"Sokan meghalnának, ha nők nem ápolnák, segítenék őket."

Ti is elég hamar meghalnátok, ha nem lenne, aki termel és megvéd a természettől. Egyébként halál felesleges ez az egész párbeszéd, remélem tudod. Mindenre, amit írsz, lehet egy riposztot írni, és nem visz semerre. Férfiak nélkül nem tudnátok szaporodni, mi meg ugyanígy lennénk nő nélkül. End of story. Lehet, hogy számodra az ideális világ az lenne, hogy kómába levő férfiaktől csapolnátok spermát és csak akkor engednétek világra hozni az utódot, ha az nőnemű lenne, de biztos vagyok benne, hogy egy generációig se működne ez a vágyálmod. Ha a természetnek nem lenne szüksége férfira, akkor nem lenne férfi és kész.

"Hol olvastál ilyet, hogy tietek a világ, vagy mi ez?"

Én nem írtam ilyet. TE írtál ilyet. Akarod, hogy bemásoljam? :D

"Valami szekta?"

Igen, azok vagytok. Egy szekta, ahogy mondod. Ez lett a feminizmus.

"És én nem is arról beszéltem, hogy férfiak nélkül. Hanem a nyomi, erőszakos követelőzés nélkül. A nyafogás nélkül. Az haljon ki, mert nem prouktív."

A hiszti, a pletyka meg az áskálódás se produktív. Mindkét nemnek van gyarló oldala.

2019. márc. 1. 15:48
 234/510 anonim ***** válasza:
27%
#232: Nekem írta, de miattad írta le, ha már magadtól nem bírtad értelmezni. Bocs, de te tényleg olyan vagy, mint egy fogyatékos.
2019. márc. 1. 15:48
 235/510 anonim ***** válasza:
10%
Nem csak a lánytesóim amúgy, egy csomó nőn ezt látom. Általában ez a női működés. Jön 100 fiú, abból 85 el lesz utasítva, a 15-ből meg akivel összejöhetne, annak vagy van nője, vagy egy trófeagyűjtő szélhámos, aki átveri a nőt. A nők tanulsága: nincsenek normális pasik, minden férfi disznó. Kb. ez a működésetek. A 85, aki nem jött be, nem is létezik.
2019. márc. 1. 15:50
 236/510 anonim ***** válasza:
70%
235-ös, már ne is haragudj, de te tennéd a szépet olyannak, akihez nem vonzódsz?
2019. márc. 1. 16:48
 237/510 anonim ***** válasza:
78%

"Ti is elég hamar meghalnátok, ha nem lenne, aki termel és megvéd a természettől."

Ez nőgyűlölő és butus érvelés. Én nem félek a természettől, és nem a férifak védtek meg eddig se tőle. Nem lenne semmi gond, tennénk a dolgunkat, nem rongálnánk tovább (!), minden nem-erőszakos, együttműködésre képes, nem ösztönlény férfi jöhet. Csak az ilyen típusból nem kérünk.

Neked viszont büdös a munka, nem tanulsz, nem vitted semmire, nyafogsz és elvárod, hogy mások oldják meg a problémáidat. És ezzel képes vagy telehisztizni az internetet. Aztán ha valaki rádszól, hogy hahó, hülyeségeket írsz, akkor ráöntöd az összes gyűlöleted, és projektálsz. Taszító.

Ma, aki tud, az nem "termel", hanem tanul, hogy ne kelljen fizikai munkát végeznie. Elég gyászos, hogy neked ez a perspektíva.

Te útépítettél, bányásztál, voltál tűzoltó valaha, vagy a gonosz feministák akadályozták meg azt is? Ezek a copy-paste élvelések, mindig ugyanaz a három idejétmúltmeg ritka szakma, édesjóistenem.

2019. márc. 1. 16:48
 238/510 anonim ***** válasza:
74%

"kb. az összes találmányt, ami lehetővé teszi, hogy mi itt egymásnak osszuk az észt"

Hát, az nem valami sok, ne haragudj. Az csak a kütyü. Az internet nem az élet, ezt felejted el. Anyád nélkül meg nem lennél sehol. Most sem vagy mondjuk.

És nem csak feltalálni kell, de még abban sem csak ti jeleskedtek, hiába akartátok az összes dicsőséget magatoknak.

2019. márc. 1. 16:50
 239/510 anonim ***** válasza:
70%

"nem vagyunk gyerekcsináló biorobotok" és te nem vagy nőgyűlölő?

Nők nélkül nincs élet. A nő teremt a testén belül, és akkor van a legközelebb az ember az istenhez, amikor egy nő mgfogan vagy szül. Óv, szeret, figyel, felelős. Ez nem megy nektek, erőszakos agyalóknak.

2019. márc. 1. 16:53
 240/510 anonim ***** válasza:
44%
Tényleg nem értem, de ha fogyatékosozol, és pont engem, jó nagy suttyó vagy te is.
2019. márc. 1. 16:53
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!