Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a ferfiaknak, h ne csak szexet akarjanak?
Vagy aki csak arra megy, annak hogyhogy nem hianyzik szeretet, törődés, társ?
Hogy tudnak ellenni anélkül?
Akkor mit nyujthat egy nő hogy ne csak szexre kelljen?

Annyira èg már bennem a vágy hogy videot csinaljak.
Bemutatnam magam egyszer
Aztan feltennem hogy milyen tipusu sracok hogy neznek ki mit tudnak stb, hogyan irnak, ismerkednek, szemelyes talikra kandikamera. De komolyan.

Én szoba állok mindenkivel a neten aki közel lakik hozzám kivéve az elhizottakat és tatákat.
A képem direkt átlagos hogy ne r.binek nézzenek.
Leirhatok majd ide egy két chatelést, ha ujra regisztrálok a társkerin.
Alegutobbi srác normálisan inditott csak amikor gyuros képeket kezdett küldözgetni magárol, lehozott, es hirtelen azt kérdeztem tőle ugyan mit kompenzál ezzel a sok muszklival?:D
Lehet megsértettem nem tudom de elkezdett a szexuális dolgaimrol faggatni es folyamatosan az lett hogy menjek fel hozzá szexre. De lehet a kèpeket is eleve ezert kuldte.
Vagy masik srac normalisan chatelt velem de mindig huzta halogatta a randit hébe hoba irt csak igazabol lesz.rt, De amikor kuldtem neki magamrol szexi képet, hirtelen én lettem az istennő, hivogatott, talalkozzunk. Addig ugyan miert sz.rt le??a normalis nő nem kell csak a r.bancos? A képet direkt csak azert kuldtem amiert huzta a randit, hogy làssa mit bukott el.
Harmadik sraccal talalkoztam is, folyamatosan tartott valami 3 lépés tavolsagot, de többször is talalkoztunk, nem nyomult, egy voltam neki a sokbol, es amikor feladtam hogy ebbol sem lesz semmi, bevágtam neki h kimegyek kulfoldre tancolni (nem kell tobbet belegondolni tenyleg csak tanc), akkor meg foggal körömmel ragaszkodott hozzam, hogy szeret, járjunk. Addig meg lesz.rt ő is

Vagy valamit nagyon elállítottál a társkeresőn és véletlenül bepipáltad, hogy szexpartnert keresel, esetleg a szexi képekkel lehet a gond meg a provokációddal ahelyett, hogy kihangsúlyoznád, hogy nem szexet akarsz.
Társkeresőn meg interneten egyébként is a defektes emberek élik a mindennapjaikat.
Vannak vidékiek meg olyan munkát végzők, akik máshogy nem tudnak kapcsolatba lépni igazán a külvilággal, de ezek száma mára már elenyésző. A legtöbb ember akkor is nyomja ezeket a hulladék oldalakat, amikor társaságban van és ismerkedhetne a való életben is.
Én nem húzom a randit, nekem meg ez a problémám. Utcán ma már nem divat embereket leszólítani, mert a társkereső a menő. Két értelmes szót nem lehet a másikkal váltani, mert "add meg a fészedet és folytassuk ott".
A társkeresőkön meg olyan emberek vannak fenn, akik az interneten akarnak virtuális kapcsolatot. Ha hamar akarsz találkozni élőben, akkor biztos dugni akarsz, ha meg szabadtéren akarsz találkozni, akkor sorozatgyilkos vagy, mert miért akarsz olyan hamar találkozni amikor még alig ismeritek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!