Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi kell a ferfiaknak, h ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a ferfiaknak, h ne csak szexet akarjanak?

Figyelt kérdés

Vagy aki csak arra megy, annak hogyhogy nem hianyzik szeretet, törődés, társ?

Hogy tudnak ellenni anélkül?

Akkor mit nyujthat egy nő hogy ne csak szexre kelljen?

2019. febr. 18. 06:52
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy minden tekintetben tökéletes nőtől egy férfi csak szexet akar, akkor annak a férfinak csak arra van igénye, párkapcsolatra nincs. Ha viszont egy nőtől minden férfi csak szexet akar, akkor az a nő messze van a tökéletestől.
2019. febr. 19. 17:11
 32/46 A kérdező kommentje:
Vagy csak a pasik el sem jutnak a tökeletes nőnél sehova, mert eleve rosszul inditanak. Meg sem ismerik.
2019. febr. 19. 18:46
 33/46 A kérdező kommentje:

Hogy lehet egy ffinek csak szexre igenye? Kapcsolatra pedig nem, mégha az valtozatos is. Akk itt sem tudja senki

Köszi

2019. febr. 19. 18:48
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Szóval tökéletesnek gondolod magad. Akkor már meg is van a válasz: azért akarnak csak szexet tőled, mert szörnyen beképzelt vagy.
2019. febr. 19. 20:52
 35/46 A kérdező kommentje:

A ferfiakra vagyok kivancsi mikozben te folyamatosan a nőket biralod.

Ezert irtam h tegyuk fel tokeletes a no.

Amugy azokhoz kepest akik a neten vannak es pl a fogkefet sem ismerik de azt kerdezik nalad v nalam azoknal hidd el tulteszek rendesen.

2019. febr. 19. 21:05
 36/46 anonim ***** válasza:
0%
Ja, ha a férfiakat akarod szapulni, akkor nem ezt a kérdést kellett volna kiírnod, hanem valami olyasmit, hogy "feminácik ide, szidjuk együtt a férfiakat". Én azt mondom, ha egy nővel minden férfi csak szexelni akar, az bizony a nő hibája, nem az összes férfié. De látom, te ezt nem akarod tudomásul venni, hiszen te tökéletes vagy.
2019. febr. 20. 08:00
 37/46 A kérdező kommentje:

A kerdes az volt mi kell a ferfinak.

Nem a ket nem biràlàsa

2019. febr. 20. 11:27
 38/46 anonim ***** válasza:
0%
Ezt pedig meg is válaszoltam a 9-es válaszban, ezután ment át a szokásos femináciskodásba a kérdés.
2019. febr. 20. 12:00
 39/46 A kérdező kommentje:

De én nem a nokre vagyok kivancsi h milyen tipusok vannak.

Hanem alapbol notol fuggetlenul miert nem kapcsolatra vagyik egy ffi.

2019. febr. 20. 15:52
 40/46 anonim ***** válasza:
Azt is rendesen túltárgyaltuk már. Ha a férfi szeretne kapcsolatot, akkor is csak olyan nővel, akiben van valami belső érték is. Ha egyáltalán nem szeretne, akkor lehet bármilyen a nő, nem fogja meggondolni magát.
2019. febr. 20. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!