Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a ferfiaknak, h ne csak szexet akarjanak?
Vagy aki csak arra megy, annak hogyhogy nem hianyzik szeretet, törődés, társ?
Hogy tudnak ellenni anélkül?
Akkor mit nyujthat egy nő hogy ne csak szexre kelljen?

Nyilvan arra is vagyik.... pff
Csak epp akkor es ott toled nem. Mivel vagyak is hajtjak. Ha nem akarod hogy csak szexre kellj , ahhoz az a recept hogy onmagad adod es nem bujsz agyba amig meg idegen. Ennyi. Baromi egyszeru szerinten (?!)
Nem éppen egyszerű.
Megkerdezik hogy szex? Mondom nem. Erre lelépnek, nem irnak.

Rossz helyen keresel.
Az olyan bunkó tiszteletlen állatok, akik megkérdezik neten, hogy 'hé, dugunk?',nem igazi férfiak.

Akkor aki ezt irja neked, attol te mit akarsz?
Minek kattogsz rajta?

Tényleg nem könnyű. Van, aki tényleg csak a szexet hajszolja. Viszont van sok komoly pasi is, csak ők általában szürke egerek. Nem egy adonisz kinézetűek, viszont az olyan pasik a legmegbízhatóbbak. Csak őket nem nagyon veszik észre a nők.
Nem vagyok szép nő, de már kaptam komoly ajánlatot több ilyen pasitól. Aranyosak, kedvesek voltak, csak a szexet nem tudtam volna elképzelni velük sehogy. Azóta van családjuk.
Szóval szerintem a nőkön is múlik milyen magasra teszik a mércét. Mert nekünk nőknek is sokszor olyan pasi kéne, aki észre se veszi, hogy létezünk. Sokáig ezért nem volt párom nekem se. Aztán jött a pasi, aki a jelenlegi élettársam. Kinézetre nem álmaim pasija, de annyira odavolt értem, figyelmes, kedves volt, hogy mondom ezt a pasit már nem fogom ellökni magamtól. Jól döntöttem, 10 éve együtt vagyunk.

A szeretet, törődés, és társ csak a gyengéknek valók.
Én egyedül vagyok, és egyedül is maradok. Mellette mikor megkívánok valakit azt megszerzem. Felesleges problémák amiket a kapcsolatok szülnek, pedig így egyszerűen nincsenek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!