Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a ferfiaknak, h ne csak szexet akarjanak?
Figyelt kérdés
Vagy aki csak arra megy, annak hogyhogy nem hianyzik szeretet, törődés, társ?
Hogy tudnak ellenni anélkül?
Akkor mit nyujthat egy nő hogy ne csak szexre kelljen?
2019. febr. 18. 06:52
21/46 A kérdező kommentje:
De nem is ismernek.
2019. febr. 18. 21:04
22/46 anonim 

válasza:

Vannak olyan lányok, akikről ránézésre meg lehet mondani, hogy csak szexre jók. Vannak, akikkel beszélni is kell hozzá két mondatot. Van, akiről csak randin derül ki.
23/46 A kérdező kommentje:
Ez nem kulsoleg jon.
Akkor az anonym kepnelkuli chatoldalak?
Ez a ffiakban van benne, h alapvetoen mintha nem lenne szukseguk nőre csak lyukra. De hogyhogy? Ennek nem ertem a miertjet.
2019. febr. 18. 23:08
24/46 A kérdező kommentje:
Hogy értelmezhetik jobbnak a csak szexet egy kapcsolatnàl. Amiben tudom kap az ember hideget meleget is egyszer fent egyszer lent, de mégis csak egy parkapcsolat, es nem csak egy lyuk.
2019. febr. 18. 23:12
25/46 anonim 

válasza:

18as: miből gondolod, hogy Csak az ilyenek találnak meg? Érdekelne ez a következtetésed pár mondatban.
26/46 anonim 

válasza:

Kérdező: azért, mert csak szexre vagy alkalmas, vagy legalábbis úgy látják rajtad. Akiben belső érték is van, az nem csak szexre kell minden férfinak.
#25 Mert ez jön le a hozzászólásodból, de persze lehet, hogy csak én értelmeztem félre.
28/46 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a nőt minositi az hogy vki csak a szexrol kepes beszelni.
2019. febr. 19. 09:03
29/46 anonim 

válasza:

Van olyan nő, akivel csak a szexről érdemes beszélgetni. Például azért, mert másról nem is lehet (ilyen a nők többsége).
30/46 A kérdező kommentje:
Nem tudsz elvonatkoztatni?
Adott mondjuk egy minden tekintetben tökeletes nő.
Mi az oka h csak szexre megy egy pl egyedulallo ffi nala? A ferfiben mi van belul? Semmi?
2019. febr. 19. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!