Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen diszkriminatív az oldal a férfiak kárára?
A nők burkoltan használhatják társkeresőnek az oldalt.
Egy nő bármikor kiírja, hogy "21 éves lány vagyok, nem találok magamnak párt/csúnya vagyok/ilyen-olyan fétisem van/stb.
Szinte a férfiak szájába adja a megoldást és repked a 30-40 privát üzenet azoktól, akik pont ilyen lányt keresnek.
Már odáig fajult a dolog, hogy uniszex kérdésekben ha egy férfi elfelejti odaírni a nemét, akkor is biztosan kap néhány privátot.
Ezzel szemben a férfiakat kíméletlenül moderálják, tiltják, törlik, hiszen "az oldalt ne használd társkeresésre".
Ami jogos, de akkor a nők ilyen próbálkozása ellen is lépjenek fel.
Tudom, nem egyszerű ilyen szabályrendszert kialakítani, de azért nagyon gáz, hogy egy nő bárhol elkiáltja magát, hogy "nő vagyok, szingli, kapcsolatra/szexre vágyom" és már kilométeres sorok képződnek.
49 szívemből szóltál. Tényleg hihetetlen hogy úgy kell előadni a mártírt hogy jajj de rossz nekem minden nap mással vagyok mert keresem az igazit. Persze azt egy szex után meg is lehet találni. Egy nap után még nem lehet tudni hogy ő lesz e az igazi vagy nem.
Nem vagyok kamasz, 23 éves komoly gondolkodású férfi vagyok.
Tényleg hihetetlen hogy úgy kell előadni a mártírt hogy jajj de rossz nekem minden nap mással vagyok mert keresem az igazit. Persze azt egy szex után meg is lehet találni.
Megtalálni nem lehet, de ki lehet zárni azt, aki eleve alkalmatlan a továbbiakra.
Utolsó jól mondja, kedves 51-es, 23 éves komoly (mindazonáltal téves) gondolkodású férfi.
Tudod, mi még zsírt ettünk, nem étolajat, és nem ismertük a mai, szójával teletömött bolti vackokat. Így aztán ránk többszörösen is igaz volt a mondás, hogy még a legyet is röptében...
Én sem voltam különb. Soha nem is állítottam magamról, hogy egy bűn nélkül való jellemóriás voltam, mint ezen az oldalon mindenki, aki nem képes csajozni. Talán érthető tehát, hogy az első (s talán akkoriban a legfontosabb) szempont a szex volt. Mert megtehettem. A boldogságot kerestem csakúgy, mint bárki más.
De ha már idézel, idézzél pontosan; Én azt mondtam, minden nap mással voltam EGYEDÜL. És ezen van a hangsúly! Csak így érthető, amit mondtam.
Egyébként pedig ha ma lennék huszonéves, azt hiszem, ugyanúgy csinálnék mindent. A másik nemről tanulni csak a másik nemtől lehet. Minden felejthető liaisonocskából lehet információmorzsákat felcsipegetni, s ezeket elraktározva alakul ki végül a kép. Sajnálom a mai ifjúságot. Beléjük lett sulykolva, hogy építsék a jövőjüket, keressenek sok pénzt, és főleg mindent félredobva tanuljanak ezerrel. Mert aki a vágyainak enged, az egy ösztönlény. Szép dolog ez, csak épp nem vezet el a boldogsághoz. A boldogság ugyanis soha nem a jövőben keresendő, hanem a mában. A "most"-ban, a pillanatban. Ott kell üstökön ragadni, és megtartani, amíg lehet. Aztán új célokat kitűzni, és újra megélni a siker okozta boldogságot.
De ez már messzire visz, nem ragozom tovább.
Kedves Casanova bácsi!
Mondjuk, aki csak a visszautasítást kapja állandóan, és már jóval 30 felett van, és nem húzta le egy nő se a bugyiját neki, csak a 'legyünk barátok', meg a 'valakinek biztos jó leszel' dumát hallja évtizedek óta, az honnan tudja, hogy Miquel a nőknek?
Véleményem szerint a mai nők túlságosan túlárazzák magukat, és ezt követi az igényszintjük is. Csak elég pár fiatal nő facebook profilját megnézni... 'Maldív-szigeteken a kicsimmel' stb. Míg a földgömbfejű Rosenberg et. országlása alatt Győrött leszedett a vonatról a belügy, ha AU személyid volt, nemhogy Maldív-szigetek... Te meg Lacházára vitted a fullos csajaidat pecázni, és a csónakban dugtad meg őket.
Az akkor fiatal felmenőimnek (apa, nagyapa, nagybácsi) fullos nőik voltak fiatalkorukban, láttam képeken, holott nem Maseratival jártak, hanem a 63-as villamossal a Kalefra. Illetve a munkájukat tekintve sem CEO-k voltak, hanem apám pl. földtalicskázási manager volt ifjúkorában a metróépítésen. És így is jó nőik voltak, és nem is egy.
Mi a véleményed, kedves Casanova bácsi? Mi kell a nőknek, és ugyanaz kell-e a mai fiatal nőknek, mint a te korodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!