Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen diszkriminatív az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen diszkriminatív az oldal a férfiak kárára?

Figyelt kérdés

A nők burkoltan használhatják társkeresőnek az oldalt.

Egy nő bármikor kiírja, hogy "21 éves lány vagyok, nem találok magamnak párt/csúnya vagyok/ilyen-olyan fétisem van/stb.

Szinte a férfiak szájába adja a megoldást és repked a 30-40 privát üzenet azoktól, akik pont ilyen lányt keresnek.

Már odáig fajult a dolog, hogy uniszex kérdésekben ha egy férfi elfelejti odaírni a nemét, akkor is biztosan kap néhány privátot.

Ezzel szemben a férfiakat kíméletlenül moderálják, tiltják, törlik, hiszen "az oldalt ne használd társkeresésre".

Ami jogos, de akkor a nők ilyen próbálkozása ellen is lépjenek fel.

Tudom, nem egyszerű ilyen szabályrendszert kialakítani, de azért nagyon gáz, hogy egy nő bárhol elkiáltja magát, hogy "nő vagyok, szingli, kapcsolatra/szexre vágyom" és már kilométeres sorok képződnek.

2019. febr. 14. 09:32
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
75%
Legalább szöveget értelmezz: társkeresőkről volt szó, ott jó esetben azért van fenn az ember, hogy üzeneteket írjon és fogadjon.
2019. febr. 14. 12:58
 22/55 anonim ***** válasza:
89%

#17 Nem tehetünk arról, hogy számodra az az élet értelme, hogy dughass, és teljesen elképzelhetetlennek tartod, hogy a nőt ez nem boldogítja csöppet sem.

Amúgy feltűnt neked, hogy ez PÁRKAPCSOLATI rovat???? Ha téged ennyire csak a szex foglalkoztat, akkor mit keresel ebben a kategóriában? Az a baj, hogy az ilyen “nem jut nekem punci” rinyálásnak semmi köze a párkapcsolatokhoz.

2019. febr. 14. 13:04
 23/55 anonim ***** válasza:
90%
#22 Társkeresőn sem azért vagyok fenn, hogy millió üzenetet kapjak, elég ha akad ritkán valaki, akivel jót lehet beszélgetni. Sablonos, semmitmondó üzenetek ezrei nem okoznak örömöt, azt nem tudom, hogy te mi örömödet leled ebben.
2019. febr. 14. 13:07
 24/55 anonim ***** válasza:
17%
Akinek még "punci sem jut", az hogyan legyen párkapcsolatban? Egyébként ha a nők okosabban választanának, akkor nem csak "lyukak" lennének a menő arc számára (amit valahogy mégis élveznek egy darabig, hiába "nem fontos nekik a szex, csak a szerelem"... :P). Csak ahhoz észre kéne venni a kevésbé jóképű, bunkó és/vagy menő jelentkezőket is.
2019. febr. 14. 13:08
 25/55 anonim ***** válasza:
81%

#24 Ha meg nincs párkapcsolatban, és nem érdeklik a párkapcsolatok, első sorban a dugás, mert amiatt rinyál, még mindig kérdéses, hogy mit keres ebben a kategóriában.

Van ‘szexualitás’ kategória is.

2019. febr. 14. 13:13
 26/55 anonim ***** válasza:
29%

"#22 Társkeresőn sem azért vagyok fenn, hogy millió üzenetet kapjak, elég ha akad ritkán valaki, akivel jót lehet beszélgetni. Sablonos, semmitmondó üzenetek ezrei nem okoznak örömöt, azt nem tudom, hogy te mi örömödet leled ebben."

Nem tudom, milyen nem sablonos, egyedi és már-már irodalmi szintet megütő üzenetet lehetne írni két agyonfilterezett képre és nulla bemutatkozó szövegre (vagyis a női profilok 80+ százalékára).

Nekem írtak már nők társkeresőn, általában annyit, hogy "szia". Megnézném, ha nektek kéne kezdeményeznetek és nem csak hátradőlve várni a sült galambot, milyen frappáns üzeneteket tudnátok írni. :D

2019. febr. 14. 13:15
 27/55 anonim ***** válasza:
92%

Ez engem is határozottan zavar nőként, úgyhogy teljes mértékben támogatnám, hogy ez ne legyen így.

Most komolyan, pár gyöngyszem az inboxomból (plusz a magyarázat, hogy minek apropóján írt rám az illető), csak az első oldalról:

"szivessen lennk a lábatok alatt lábtartó lábimádó smikor csokoloztok nagyon elélveznék meg esetleg ha kinoznátok lennék erenyővben es lábatokat nyomni rám és élvezném ha eltaposnátok ..."

(Mindezt azért, mert leírtam egy kérdés alá, hogy ha szerelmes vagyok valakibe, akkor azzal az illetővel szeretnék lenni.)

"szívesen nyallak is és nem gond ha élvezési spriccelés helyet pisi jön!"

(Nők egészsége topicban írtam egy kérdés alá, hogy voltam már felfázva, és nem volt kellemes úgy a szex.)

"Üdv! Eladnád a folyásodat pénzért?"

(Szintén nők egészsége topic, egy kamaszlánynak válaszoltam, hogy bizonyos mértékű folyás természetes.)

"Bocsi, hogy csak így privátban rádírok és olyan kérdést teszek fel, ami nem kapcsolódik a témához, de lenne egy kérdésem, amit máshogy nem tudok feltenni, csak így.

Lehet abból probléma, ha beleélvezek a barátnőm fenekébe?

Előre is köszönöm a választ"

(Teljesen irreleváns, "Családi kapcsolatok" topicba írt válaszomra jött.)

NAGYON szívesen lemondanék ezekről.

Komolyan vannak amúgy, akik szerint jó ilyen üzeneteket kapni? Őszintén, én rohadtul irigylem a pasikat, hogy nem kapnak ilyeneket.....

2019. febr. 14. 13:41
 28/55 anonim ***** válasza:
32%

"#17 Nem tehetünk arról, hogy számodra az az élet értelme, hogy dughass, és teljesen elképzelhetetlennek tartod, hogy a nőt ez nem boldogítja csöppet sem.

Amúgy feltűnt neked, hogy ez PÁRKAPCSOLATI rovat???? Ha téged ennyire csak a szex foglalkoztat, akkor mit keresel ebben a kategóriában? Az a baj, hogy az ilyen “nem jut nekem punci” rinyálásnak semmi köze a párkapcsolatokhoz."

Nem, ez a "társkeresési problémák" rovat és abba beletartozik az egészséges szexuális élet is. Egyébként ki mondta, hogy az itteni srácok csak dugni akarnak, mert neadjisten szeretnék, ha legalább lehetőségük lenne megmutatni a személyiségüket is, mielőtt lekoptatnátok őket valami harsány macsó miatt? (aki tényleg csak bszni akar veletek, de neki megbocsátható, mert "amúgy olyan cuki is tud lenni").

Persze a szexualitás ("dugás") az itteni nők számára minden bizonnyal egy nyűg, kivéve ha a szerelmükkel teszik, gondolom szigorúan csak házasság után, takaró alatt. :D

2019. febr. 14. 13:58
 29/55 anonim ***** válasza:
81%

"Persze a szexualitás ("dugás") az itteni nők számára minden bizonnyal egy nyűg, kivéve ha a szerelmükkel teszik"

És ezzel mi a baj?

Nálam mondjuk nem "nyűg", hanem konkrétan elképzelhetetlen olyannal, aki nem a szerelmem. Mi a gond ezzel?

2019. febr. 14. 14:01
 30/55 anonim ***** válasza:
89%

Szerinted kérdezo kinek hiányzik megkapni minden dugni vágyó luzer korlevelet?

A hátam közepére sem kell.

2019. febr. 14. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!