Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen diszkriminatív az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen diszkriminatív az oldal a férfiak kárára?

Figyelt kérdés

A nők burkoltan használhatják társkeresőnek az oldalt.

Egy nő bármikor kiírja, hogy "21 éves lány vagyok, nem találok magamnak párt/csúnya vagyok/ilyen-olyan fétisem van/stb.

Szinte a férfiak szájába adja a megoldást és repked a 30-40 privát üzenet azoktól, akik pont ilyen lányt keresnek.

Már odáig fajult a dolog, hogy uniszex kérdésekben ha egy férfi elfelejti odaírni a nemét, akkor is biztosan kap néhány privátot.

Ezzel szemben a férfiakat kíméletlenül moderálják, tiltják, törlik, hiszen "az oldalt ne használd társkeresésre".

Ami jogos, de akkor a nők ilyen próbálkozása ellen is lépjenek fel.

Tudom, nem egyszerű ilyen szabályrendszert kialakítani, de azért nagyon gáz, hogy egy nő bárhol elkiáltja magát, hogy "nő vagyok, szingli, kapcsolatra/szexre vágyom" és már kilométeres sorok képződnek.

2019. febr. 14. 09:32
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
91%
Rengeteg női válasz alatt ott van, hogy "nem kérek privit." Férfi válasz alatt én még ilyet nem láttam.
2019. febr. 14. 10:44
 12/55 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg vannak itt ismerkedni vágyó nők. Én is kaptam már privátot 1-1 válaszom alá (és nem is csak itt a párkapcsolati kérdéseknél), megköszönték a segítségemet, visszakérdeztek, aztán mikor odáig jutottunk, hogy "amúgy hány éves vagy?" és válaszoltam, onnantól megszakadt a kommunikáció. Gondolom ezek a lányok a húszas éveik elején járhatnak és hasonló korú férfiakat keresnek. Sajnos a 30-asokkal sokkal nehezebb ismerkedni.
2019. febr. 14. 10:48
 13/55 anonim ***** válasza:
70%

"és már kilométeres sorok képződnek."

Egyrészt nem így van, de ha mégis, szerinted kik tehetnek arról, hogy a pasik minden puncira rárepülnek kéretlenül? Saját magatok csináljátok.

2019. febr. 14. 11:18
 14/55 anonim ***** válasza:
91%

"Szinte a férfiak szájába adja a megoldást és repked a 30-40 privát üzenet azoktól, akik pont ilyen lányt keresnek."

Csak a lány nem pont olyan fiút keres. Ha mégis, akkor egy az az egy lány talált társat, és ugyanúgy egy, azaz egy fiú is.

2019. febr. 14. 11:20
 15/55 anonim ***** válasza:
60%

#5, #10:

Noktol nem kaptam meg soha uzenetet, hogy ismerkedni akarnak, inkabb az exoterm polgartarsaktol, akik akkor is koptatjak a billentyuzetet, ha hetero kategoriaba irok ki vmit...

35F

2019. febr. 14. 11:20
 16/55 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem tartsák meg ezt a jó szokásukat, ha vannak itt ismerkedni vágyó nők. Lehet, hogy ők jobban bírják a magányt, emiatt írnak a férfiak sokkal több privát üzenetet. Régen volt itt külön "ismerkedés" rovat is.

Az is érdekes, amikor más rovatban írtam párszor privátot nőknek a hozzászólására, ismerkedéshez köze nem volt, csak kérdeztem tőlük teljesen normálisan egy pár dolgot, és mégsem válaszoltak.

2019. febr. 14. 12:05
 17/55 anonim ***** válasza:
81%

Privátokat kapni férfiként? lol

22F

2019. febr. 14. 12:41
 18/55 anonim ***** válasza:
93%

Ja, tudom, a nőknek mindig minden könnyebb. :D

Nekik csak szét kell tenniük a lábukat, meg jól kell kinézniük.

Már úgy unom ezeket a fszságokat.

2019. febr. 14. 12:42
 19/55 anonim ***** válasza:
34%
Cáfold meg. Vagy regisztrálj társkeresőre férfiként/nőként és nézd meg, ki kap több üzenetet. Vigyél el egy buliba egy átlagos férfit és egy nőt, ültesd le őket egy-egy sarokba és nézd meg, kinél hányszor kezdeményeznek az este folyamán.
2019. febr. 14. 12:45
 20/55 anonim ***** válasza:
76%

#20 Istenem, de szánalmas már-,- Szerinted kit érdekel, hogy hány üzenetet kap?? Csak téged..

Itt a válaszok közt többen is leírták, hogy nem örülnek mindenféle üzenetnek. Ez csak a te mániád, hogy mindenkinek üzenetelgess.

2019. febr. 14. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!