Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen diszkriminatív az oldal a férfiak kárára?
A nők burkoltan használhatják társkeresőnek az oldalt.
Egy nő bármikor kiírja, hogy "21 éves lány vagyok, nem találok magamnak párt/csúnya vagyok/ilyen-olyan fétisem van/stb.
Szinte a férfiak szájába adja a megoldást és repked a 30-40 privát üzenet azoktól, akik pont ilyen lányt keresnek.
Már odáig fajult a dolog, hogy uniszex kérdésekben ha egy férfi elfelejti odaírni a nemét, akkor is biztosan kap néhány privátot.
Ezzel szemben a férfiakat kíméletlenül moderálják, tiltják, törlik, hiszen "az oldalt ne használd társkeresésre".
Ami jogos, de akkor a nők ilyen próbálkozása ellen is lépjenek fel.
Tudom, nem egyszerű ilyen szabályrendszert kialakítani, de azért nagyon gáz, hogy egy nő bárhol elkiáltja magát, hogy "nő vagyok, szingli, kapcsolatra/szexre vágyom" és már kilométeres sorok képződnek.
"és már kilométeres sorok képződnek."
Egyrészt nem így van, de ha mégis, szerinted kik tehetnek arról, hogy a pasik minden puncira rárepülnek kéretlenül? Saját magatok csináljátok.
"Szinte a férfiak szájába adja a megoldást és repked a 30-40 privát üzenet azoktól, akik pont ilyen lányt keresnek."
Csak a lány nem pont olyan fiút keres. Ha mégis, akkor egy az az egy lány talált társat, és ugyanúgy egy, azaz egy fiú is.
#5, #10:
Noktol nem kaptam meg soha uzenetet, hogy ismerkedni akarnak, inkabb az exoterm polgartarsaktol, akik akkor is koptatjak a billentyuzetet, ha hetero kategoriaba irok ki vmit...
35F
Szerintem tartsák meg ezt a jó szokásukat, ha vannak itt ismerkedni vágyó nők. Lehet, hogy ők jobban bírják a magányt, emiatt írnak a férfiak sokkal több privát üzenetet. Régen volt itt külön "ismerkedés" rovat is.
Az is érdekes, amikor más rovatban írtam párszor privátot nőknek a hozzászólására, ismerkedéshez köze nem volt, csak kérdeztem tőlük teljesen normálisan egy pár dolgot, és mégsem válaszoltak.
Privátokat kapni férfiként? lol
22F
Ja, tudom, a nőknek mindig minden könnyebb. :D
Nekik csak szét kell tenniük a lábukat, meg jól kell kinézniük.
Már úgy unom ezeket a fszságokat.
#20 Istenem, de szánalmas már-,- Szerinted kit érdekel, hogy hány üzenetet kap?? Csak téged..
Itt a válaszok közt többen is leírták, hogy nem örülnek mindenféle üzenetnek. Ez csak a te mániád, hogy mindenkinek üzenetelgess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!