Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen diszkriminatív az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen diszkriminatív az oldal a férfiak kárára?

Figyelt kérdés

A nők burkoltan használhatják társkeresőnek az oldalt.

Egy nő bármikor kiírja, hogy "21 éves lány vagyok, nem találok magamnak párt/csúnya vagyok/ilyen-olyan fétisem van/stb.

Szinte a férfiak szájába adja a megoldást és repked a 30-40 privát üzenet azoktól, akik pont ilyen lányt keresnek.

Már odáig fajult a dolog, hogy uniszex kérdésekben ha egy férfi elfelejti odaírni a nemét, akkor is biztosan kap néhány privátot.

Ezzel szemben a férfiakat kíméletlenül moderálják, tiltják, törlik, hiszen "az oldalt ne használd társkeresésre".

Ami jogos, de akkor a nők ilyen próbálkozása ellen is lépjenek fel.

Tudom, nem egyszerű ilyen szabályrendszert kialakítani, de azért nagyon gáz, hogy egy nő bárhol elkiáltja magát, hogy "nő vagyok, szingli, kapcsolatra/szexre vágyom" és már kilométeres sorok képződnek.

2019. febr. 14. 09:32
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
93%
Mutass ilyen női kiírásokat, és máris jelentem a moderátorok felé. Az oldal szabályzata nemektől függetlenül mindenkire vonatkozik.
2019. febr. 14. 09:36
 2/55 anonim ***** válasza:
81%

Idióta. Nézdd már meg, hány helyen szerepel, hogy xxF.

Üldözés mániád kezeltesd.

2019. febr. 14. 09:37
 3/55 anonim ***** válasza:
87%

Arról nem tehetek hogy kiirok egy kérdést vagy válaszolok és írnak!

A hatam közepére nem kívánom az üzeneteket!

N27

2019. febr. 14. 09:39
 4/55 anonim ***** válasza:
13%
Naivitás egy feminista rendszertől, manginákkal az adminszékben igazságot, korrektséget elvárni. Aki a férfiak érdekében szót emel, egyenlő bánásmódot óhajt azt kiröhögik, lelúzerezik.
2019. febr. 14. 09:48
 5/55 anonim ***** válasza:
58%
Biztos vagyok benne,ha egy férfi írja ki az általad felvetett szöveget,akkor is sok privátot fog kapni nőktől.Lehet nem ugyan annyit,de vâlogatni tud.Sőt,ha csak.sima kérdést ír ki,akkor is.Én nem aggódnám magam halálra a helyedben.
2019. febr. 14. 09:50
 6/55 anonim ***** válasza:
92%
Szerinted jó érzés, hogy a válaszom alapján rám írnak pasik, akik sose láttak,hátha valakit így megfognak szexre? Nők azért nem mozdulnak így rá mindenre...
2019. febr. 14. 09:50
 7/55 anonim ***** válasza:
94%

Hány olyan kérdés van, ahol a pasik csak rinyálnak, a nőket hibáztatják mindenért, változni nem akarnak, eljátszák a hattyú halálát, ja meg persze a csajozáshoz milliók kellenek.

Ezzel szemben, hány nő által feltett rinya kérdés van? Jóval kevesebb.

2019. febr. 14. 09:51
 8/55 anonim ***** válasza:
18%

Nagyon meggondolnám hogy szóba e állnék itt bárkivel is olyan szempontból! A válaszokból ítélve elég rusnya a felhozatal. :)

30/F

2019. febr. 14. 09:51
 9/55 anonim ***** válasza:
89%

Szóval kiírtad, hogy minden nő pénzéhes ribi, te meg csóró vagy, ezért a mi ku.rva anyánkat, és milyen szemetek a nők, hogy nem adnak egy füttyre puncit. És nem árasztottak el a privátok?

Tényleg, szörnyen diszkriminatív.

2019. febr. 14. 09:55
 10/55 anonim ***** válasza:
69%

Sok ám itt a kiéhezett nő is, férfiak is kapnak privatokat nőktől. Vannak nők akik kérdéseket kiírva vadásznak. Szokott lenni hogy mikor válaszolok egy-egy kérdésre, rám ír a kérdező u így van-e kedvem beszélgetni, vagy kérdezget. Az már más kérdés hogy nem szoktam válaszolni mert van kiszemeltem és ő rá koncentrálok.

23/F

2019. febr. 14. 09:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!