Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen diszkriminatív az oldal a férfiak kárára?
A nők burkoltan használhatják társkeresőnek az oldalt.
Egy nő bármikor kiírja, hogy "21 éves lány vagyok, nem találok magamnak párt/csúnya vagyok/ilyen-olyan fétisem van/stb.
Szinte a férfiak szájába adja a megoldást és repked a 30-40 privát üzenet azoktól, akik pont ilyen lányt keresnek.
Már odáig fajult a dolog, hogy uniszex kérdésekben ha egy férfi elfelejti odaírni a nemét, akkor is biztosan kap néhány privátot.
Ezzel szemben a férfiakat kíméletlenül moderálják, tiltják, törlik, hiszen "az oldalt ne használd társkeresésre".
Ami jogos, de akkor a nők ilyen próbálkozása ellen is lépjenek fel.
Tudom, nem egyszerű ilyen szabályrendszert kialakítani, de azért nagyon gáz, hogy egy nő bárhol elkiáltja magát, hogy "nő vagyok, szingli, kapcsolatra/szexre vágyom" és már kilométeres sorok képződnek.
Idióta. Nézdd már meg, hány helyen szerepel, hogy xxF.
Üldözés mániád kezeltesd.
Arról nem tehetek hogy kiirok egy kérdést vagy válaszolok és írnak!
A hatam közepére nem kívánom az üzeneteket!
N27
Hány olyan kérdés van, ahol a pasik csak rinyálnak, a nőket hibáztatják mindenért, változni nem akarnak, eljátszák a hattyú halálát, ja meg persze a csajozáshoz milliók kellenek.
Ezzel szemben, hány nő által feltett rinya kérdés van? Jóval kevesebb.
Nagyon meggondolnám hogy szóba e állnék itt bárkivel is olyan szempontból! A válaszokból ítélve elég rusnya a felhozatal. :)
30/F
Szóval kiírtad, hogy minden nő pénzéhes ribi, te meg csóró vagy, ezért a mi ku.rva anyánkat, és milyen szemetek a nők, hogy nem adnak egy füttyre puncit. És nem árasztottak el a privátok?
Tényleg, szörnyen diszkriminatív.
Sok ám itt a kiéhezett nő is, férfiak is kapnak privatokat nőktől. Vannak nők akik kérdéseket kiírva vadásznak. Szokott lenni hogy mikor válaszolok egy-egy kérdésre, rám ír a kérdező u így van-e kedvem beszélgetni, vagy kérdezget. Az már más kérdés hogy nem szoktam válaszolni mert van kiszemeltem és ő rá koncentrálok.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!