Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen diszkriminatív az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen diszkriminatív az oldal a férfiak kárára?

Figyelt kérdés

A nők burkoltan használhatják társkeresőnek az oldalt.

Egy nő bármikor kiírja, hogy "21 éves lány vagyok, nem találok magamnak párt/csúnya vagyok/ilyen-olyan fétisem van/stb.

Szinte a férfiak szájába adja a megoldást és repked a 30-40 privát üzenet azoktól, akik pont ilyen lányt keresnek.

Már odáig fajult a dolog, hogy uniszex kérdésekben ha egy férfi elfelejti odaírni a nemét, akkor is biztosan kap néhány privátot.

Ezzel szemben a férfiakat kíméletlenül moderálják, tiltják, törlik, hiszen "az oldalt ne használd társkeresésre".

Ami jogos, de akkor a nők ilyen próbálkozása ellen is lépjenek fel.

Tudom, nem egyszerű ilyen szabályrendszert kialakítani, de azért nagyon gáz, hogy egy nő bárhol elkiáltja magát, hogy "nő vagyok, szingli, kapcsolatra/szexre vágyom" és már kilométeres sorok képződnek.

2019. febr. 14. 09:32
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
67%
Ha mégis elfogadjuk azt az álláspontot, miszerint a nők ismerkedős kérdéseit nem törlik, míg a férfiaké egytől egyik repül ki az ablakon, akkor ennek csak egy oka lehet. Mégpedig az, hogy a nők burkoltabban, jobban fogalmazzák meg a kérdést, becsomagolják ha kell, hogy ne csak ismerkedésnek tűnjön.
2019. febr. 14. 15:02
 32/55 anonim ***** válasza:
11%
Sajnos ez nem csak itt van, ez a női uralom csak az a baj, hogyha megnézed azélet terûletén hány nő brillirozik a szakmályában.Hány nő ért valami műszaki dologhoz, hány város épült volna fel férfiak nélkül, hány filmet csináltak volna férfiak nélkül és még sorolhatnám. De ha már nem csak a dugásrol szólna nekik az élet akkor legalább valamit csinálnának jol.
2019. febr. 14. 15:21
 33/55 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem diszkrimináció, csak a férfiak kanosak és küldözgetik 100%ig kéretlenül az üzeneteiket szerencsétlen nőknek.

Azért látszik hogy kinek nincs más problémája az életben....

2019. febr. 14. 16:26
 34/55 anonim ***** válasza:
19%
Ez olyan, mintha egy éhezőnek mondanád teli hassal, hogy ne csak a kaján és az evésen pörögjön, mert vannak fontosabb dolgok is az életben.
2019. febr. 14. 16:31
 35/55 anonim ***** válasza:
0%
Kéretlen üzeneteket kapni még mindig jobb, mint kismillió üzenetet küldeni, és nem kapni rá válaszokat. Az ilyen kéretlen leveleket törölni kell oszt jó napot. Az lenne a jó, ha kiéhezett nők írnának úgynevezett kanos férfiaknak, és a probléma meg lenne oldva, nem nyöszörögnének itt a nők.
2019. febr. 14. 16:44
 36/55 anonim ***** válasza:
24%
34-es, így van, ez óriási hasonlat volt, ezt csak 0-ás iq-val nem lehet érteni!
2019. febr. 14. 16:48
 37/55 anonim ***** válasza:
64%
Én soha nem próbáltam itt keresni partnert Sőt az "élemedett koromat" sem titkoltam soha, és azt sem, hogy boldog házasságban élek. Ennek ellenére sem tudnám megszámolni, hány privát üzenetet kaptam, jellemzően 18 év körüli csajoktól.
2019. febr. 15. 16:37
 38/55 anonim ***** válasza:
78%

Az, ha vki kiír egy kérdést, amiben szó nincs arról, hogy ő társat akar keresni, csak megoszt egy hasonló jellegű problémát, és azt vmi hülye kommentelő társkereső hirdetésnek fogja fel, az nem a nőnek a hibája, hanem a kommentelőé. A férfiaknak meg akkor szoktuk ezt mondani, hogy "ez nem társkereső", ha tényleg bizonyíthatóan olyan céllal ír egy nőnek. Amire meg senki nem kényszeríti revolverrel...

Ill. az nem diszkrimináció, hogy sok pasas annyira p...ihiányos, hogy mindenkire ráírna. Ne az oldalt és ne a nőket okoljuk már ezért...

Ennyi erővel akadjunk ki a fetisisztás kérdéseket kiíró férfiakra is, hogy jaj, itt keres társat?

2019. febr. 15. 16:51
 39/55 A kérdező kommentje:

Tegyük akkor helyre a dolgokat. Nem a nőket okolom azért, hogy vannak beteg, perverz férfiak. Pusztán amikor megszaporodnak ezek a "csúnya vagyok, senkinek se kellek 20L" és hasonló kérdések vagy az ilyen kérdések alatt a női válaszok, hogy "miért mondja minden pasi azt, hogy a nőknek könnyű, én már szexkapcsolatnak is örülnék mégse kellek senkinek 24L" és hasonlók.

Van, mikor reakcióvadász trollok írják ki ezeket a de néha olyan lányok, akik utána félnek megmutatni magukat, mert félnek attól, hogy lelepleződne a hazugság. Hiszen nyilvánvalóan azért írják ki, hogy megtalálják az 50-100 jelentkezőből azt az egy jóképűt, akivel aznap este elmennének vagy akit alkalmasnak tartanak párkapcsolatra. A többi onnantól kuka és hogy ne lepleződjön le társkereső szándékuk, inkább olyanokkal jönnek, hogy higgyük már el nekik, hogy csúnyák és nem kellenek senkinek".

2019. febr. 15. 20:36
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

"Pusztán amikor megszaporodnak ezek a "csúnya vagyok, senkinek se kellek 20L""

Már bocsi, de ilyesmivel a fiúk árasztják el az oldalt napi szinten, és senki nem törli kérdést.

2019. febr. 15. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!