Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan ez az oldal, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ez az oldal, mint valami párhuzamos univerzum?

Figyelt kérdés

Az itt adott válaszok/feltett kérdések egyáltalán nem tükrözik a valóságot, sőt, néha köszönőviszonyban sincsenek vele.

Például:

1, Csak a férfiak felső 20%-ának van barátnője

Nekik viszont egyszerre 4-6 is, ezért nem jut senki a maradék 80%-nak.

Ellenben a környezetemben (20-30-as korosztály) a legtöbb férfinek a külsejétől függetlenül van barátnője, sőt, nem ritkán nem túl előnyösen kinéző férfiak vannak kifejezetten szép nőkkel.

2, A férfiak csak az extrém vékony nőket szeretik

Ha kikerül ide egy nagyon vékony nő képe, rögtön 100 válaszadó veri eszeveszettül a billentyűzetet, hogy ez igen, ez az igazi nő, így kéne mindnek kinézni, mert aki nem, az értéktelen.

Ellenben a mindennapokban nem csak a nagyon vékony lányoknak van párja, és aki átlagos (vagy netán telt, duci) barátnőt választ, az sem azért teszi, mert elkapkodták előle a modellalkatot.

Átlag alkat vagyok (nagy mell, karxcsú derék, széles csípő, normál végtagok), mégse kövéreztek le soha élőben, míg itt az oldalon rendszeresen.

3, Csak a pici mell lehet szép

Ezzel is itt találkoztam először az oldalon. Sőt, 7-8 éve, mikor regisztráltam, még 40-60% arányban oszlott meg dolog (akkor is a pici vezetett, igaz), míg az eltelt egy évben ez az arány 95-5%-ra változott, természetesen a pici vezet.

Míg a legtöbb volt párom, randipartnerem mind azt nyilatkozta, igazából nekik mindegy, ha nagyon vékony a lány, legyen pici, ha normál alkat, legyen nagyobb, ennyi. Illetve soha senki nem szólta még le az enyémeket, akart volna kisebbíttetni küldeni vagy gúnyolt volna ki.

Az utcán is vagy megnéznek, vagy nem érdeklek senkit, de sose fujjogott még senki utánam, míg itt már kb 100-an.

Néha már olyan ez az oldal, mint valami párhuzamos univerzum, vagy szekta, akik csak a saját véleményüket képesek elfogadni és hangozatatni.

Ha sok időt töltök itt, szabályosan elkezdem magam csúnyának érezni a kommentek miatt.

2019. jan. 19. 16:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Az itteni válaszoknak, véleményeknek többnyire tényleg köze nincs a valósághoz, sokan csak hisztizni járnak ide és felnagyítani a problémáikat.
2019. jan. 19. 16:51
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Erre az oldalra a szuz,megkeseredett szerencsetlen pasik jarnak,akik a fusztraciojukat itt elik ki.

Kitalalnak minden kifogast arra,hogy rusnyak es butak.

2019. jan. 19. 16:52
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Miért? Mert tényleg az. A való életben, én is teljesen mást látok, mit amit itt irkálnak.
2019. jan. 19. 16:53
 4/16 A kérdező kommentje:

A fura az egészben, hogy úgy 8 évvel ezelőtt teljesen más volt, a többség értelmesen válaszolt, kb annyira megoszlottak a vélemények, mintha az ember a valóságban szólítana meg random idegeneket felmérés céljával.

Most meg csak egy vélemény van, amivel mindenki egyetért, mintha valami titkos, zárt közösség lenne.

2019. jan. 19. 16:55
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Ez az oldal a kifordított, lelkisérült és egyéb abberációval rendelkezők gyűjtőhelye! Aki normálisan válaszol és reálisan látja az életet azt lepontozzák.
2019. jan. 19. 17:02
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Én már 8 éve is éreztem, el is mentem innen, most unalomból regeltem újra pár napja, de nem hiszem, hogy belemélyülök...
2019. jan. 19. 17:04
 7/16 anonim ***** válasza:

Kevés ilyen oldal van mint ez. Talán ez a legolvasottabb legforgalmasabb, ezen a területen.

Nem lehet tudni, hogy valójában hányan küzdenek még ilyen problémákkal, akár a te környezetedben is akikről nem tudsz, vagy nem tudunk.

Valóban tele van ezaz oldal lelki sérültekkel, és csalódott emberekkel. De ez ingyenes is ugyanakkor.

Időnként pár hónapot el szoktam itt tölteni aztán van, hogy 1-2 évig fel sem jövök. De tény egyre jobban változik az oldal, leginkább azok akik itt kérdéseket tesznek fel.

Na meg persze itt a legtöbben azt hiszik , hogy terapeuták meg pszichiáterek.

2019. jan. 19. 17:12
 8/16 anonim ***** válasza:
Vannak normális kérdések is, viszont elrontja az oldalt a sok rozzant elméjű. Feljönnek ide és osszák az észt, egy bolond százat csinál alapon követik egymást, keresnek egy aktuális falkavezért, aki a főnök lesz és amit ő ír az szent.
2019. jan. 19. 17:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Lassan csak trollkodni járok fel, mert annyira nem értik az emberek az igazat hogy a hajam égnek áll. De ez nem csak itt az oldalon van így, tényleg rengeteg az ostoba, felfordult ember, nem csodálkozom a politikai helyzeten.
2019. jan. 19. 18:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem inkább tűnik ez az oldal a sok frusztrált, lelki beteg, gyűlölködő ember valóságról alkotott tévképzetének, mint párhuzamos univerzumnak. Én is hajlamos vagyok magamba zárkózni és elvonulni a világ elől, úgyhogy pontosan tudom, milyen az, amikor az ember a magányában elképzeli, hogy milyenek bizonyos dolgok úgy, hogy amúgy még soha nem vett részt bennük. Néha köze van a valósághoz a képzeleteinek, néha nem. Én személy szerint nem vagyok sem frusztrált, sem lelki beteg, általában naiv módon képzelem el a dolgokat, de aki tényleg frusztrált, az a saját hülyeségeit fogja belemagyarázni mindenbe és mivel nem jár a valóságban, így csak hírből tudja, hogy ott mi zajlik vagy annyira megszállott, hogy hiába lát valamit akár a saját szemével, képes abba is belemagyarázni és őszintén elhinni, hogy valójában annak a dolognak az ellentétét látta, mert csak az illik az általa elképzelt világrendbe.
2019. jan. 19. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!