Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderen nem húz jobbra szinte senki, akkor vajon reménytelenül ronda lehetek?
Nagyon jó esetben pár naponta van egy kapásom, akiknek a 80%-a nem válaszol. Mellesleg akikkel összeakadok ott, azok sem szoktak kifejezetten az eseteim lenni(nem azért mert olyan válogatós lennék és 90%-ot amúgy is jobbra húzok). Néztük a haveromét, akinek olyan 50-60 párja lehetett néhány hét alatt és állítása szerint kb. a felük válaszol is neki. Eddig azt hittem, hogy mindenkinek olyan nehéz párt találni tinderen, de ezek szerint mégsem...
Igazából letörölném a g**ibe az egész alkalmazást, de azért bízom benne hátha egyszer szerencsém lesz... Azt gondolom már kitaláltátok, hogy fiú vagyok :)
Én elvárom a kocsit, ami a tipikus undorító férfi sztereotípiátok, de én ne írjam, hogy rbancoknak írogattok, mert juj, nem vagy gondolatolvaso.
Amúgy meg nem kellessz nekik, láthatod. Nem vagy jó pasi és nincs BMW-d se, pedig elvarnak. Akkor talán lejjebb kéne venni az arcodbol, és hozzád való nőt keresni. De tudom, nem fogsz, rinyalsz itt a többivel.
Nos nem tudom honnan szeded, hogy nekem a plázacica kinézetű jelenti az átlagos kinézetű nőt. Legalább idiótának ne gondolj már.
Egyáltalán nem is az a típus az ideálom, sőt sok ilyen nő kifejezetten aszexuális benyomást kelt bennem. Mondjuk nem mintha fenyegetne a veszély hogy ezek betaláljanak engem :) Csóró egyetemista vagyok, az ősök sem pumpálnak tele pénzzel meg valszeg nem is olyan kinézetű vagyok akire az ilyesmik vágynának.
Az átlagosan csinos, visszafogottabb viselkedésű lányok társaságára vágyok, krvára púp lenne a hátamon egy insta plázapcsa. Persze nem is azt mondom, hogy házirabszolgát keresek mielőtt ezt akarnád a számba adni.
Végre egy építő jellegű válasz a 72%-ostól is :) Kellemesen csalódtam benned.
Most belegondolva szerintem is lehet, hogy a számomra ideális nőtípus nagyon kis számban található meg a tinderen.
Badoon is voltam régebben. Na az ottani felhozatalból ez sokkal jobban lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!