Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen miért nem jön össze igazából senki értelemessel a match?
pedig 95%-ban matchelem a nőket.... aki meg összejön az nem válaszol.
Röhej, vagy ennyire csúnya vagyok?
Nem vagy egyedül.
Látod, ilyen ostobák a nők.
Szeretik látni, hogy mennyi farokcibáló van oda értük, de ők cserébe leszarják mindet!
Örülj hogy egyáltalán match-ed van :D Nekem pörgött az egész 1 napig, volt vagy 7-8 match aztán soha többet, Regisztráltam újra. Újra 1 napig voltak match-ek aztán abba maradt. Lehet használni kellett volna ezt a kiemelős dolgot...
Szerintem a Tindernek mára már annyi. Magyarországon legalábbis. Elterjedt róla, hogy aki ott van az csak baszni akar, lehetőleg aznap este. Ezzel a lendülettel húztak le róla a értelmes jányok. Ha ők elhúztak én miért maradjak?
Ne Tinderen keresgélj.
Átlagos pasinak heti kb 2 match jön össze, és havi egy beszélgetés. Ha neked ennél több van, akkor jóképű vagy. Top 10% játszótere a tinder igazándiból, mindkét nem felől. Ezek szerint te kiesel ebből, és inkább valahol a top 20%-ban vagy. Ami még mindig elég jó lehetőség az átlaghoz viszonyítva. Valószínűleg sokkal több esélyed lenne élőben ismerkedni, feltéve ha jó a beszélőkéd, vidám-magabiztos a kisugárzásod.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!