Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van az, hogy a tarskeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy a tarskeresökön szinte senki nem tud helyesen egy mondatot leirni?

Figyelt kérdés
Szemelyesen sajnos nem igazan van lehetösegem ismerkedni,ezert vagyok fent badoon ket eve.A tapasztalataim borzalmasak.Egy mondatot nem tudnak leeirni a ferfiak ott helyesen.HOl lehet intelligens partnert talalni?
2018. okt. 25. 14:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
99%
azért a te írásképed sem valami kellemes a szemnek.
2018. okt. 25. 14:27
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Pont azért, amiért neked sem sikerült a telefonodon leírnod hiba nélkül ezt a kérdést...
2018. okt. 25. 14:32
 3/20 anonim ***** válasza:
98%

Viszont legalább tud központozni.

Kérdező, minden mondat végi pont után légy szíves, legközelebb tegyél egy szóközt.

2018. okt. 25. 14:32
 4/20 A kérdező kommentje:

Na ez Magyarorszag.Hanyinger.A kerdesre senkinek nem sikerült valaszolni.CSAK kötözködni.

A hibak amikre en gondolok: Vezess egy s..vagy mindenkeppen egy p...

En azert igy irok, mert külföldön dolgozok, es nincsenek a gepen magyar irasjelek...

Beteg emberek vagytok mind....Szavak nincsenek a mai tarsadalomra...kiirok egy kerdest, ami bant, foglalkoztat, es ezek a valaszok...szinte hihetetlen komolyan..

2018. okt. 25. 14:39
 5/20 anonim ***** válasza:
95%

"En azert igy irok, mert külföldön dolgozok, es nincsenek a gepen magyar irasjelek"

Nem, te azért írsz így mert tudatlan vagy és nem tudod, hogy a billentyűzet fizikai nyelve nem határozza meg azt, hogy milyen a szoftveres nyelve. Ez leegyszerűsítve annyit takar, hogy angol billentyűzettel is le tudod írni az összes ékezetes karaktert (kivéve: í ami pedig az altgr+j és Í ami pedig az altgr+i) csak éppen nincs ráírva az adott gombra.

A kérdésedre válaszolva pedig egy társkereső leírása szerintem erőltetett. Lehet pár szót írni magadról, de felesleges egy novellát oda böffenteni, mert jó eséllyel senki nem fogja elolvasni. Egyébként írni lehet magadról bármit egy leírásban de úgyis csak az fog számítani, ha már beszélgettek egymással. Akkor fog eldőlni az, hogy szimpatikus-e az illető vagy sem.

+ Egy jó tanács!

(Ne legyél ennyire arrogáns.)

2018. okt. 25. 14:49
 6/20 anonim ***** válasza:
96%

Azért mert nem igényesek rá, és/vagy nem ismerik a vonatkozó szabályokat.

És igen, pontosan ez történt veled is ebben a kérdésben, így igenis hasznos válasz, hogy gondolkozz el te miért nem írtál helyesen, és máris kapsz egy lehetséges magyarázatot.

2018. okt. 25. 15:04
 7/20 A kérdező kommentje:
Jol van! A kerdesre, amit kiirtam, nem kaptam valaszt, de azt megtudtam, hogy en magam nem tudok helyesen irni,es hogy arrogans vagyok.Igaz, egyik sem igaz, de ezert erdemes volt kiirni a kerdest!Köszönöm!Puszi nektek:)
2018. okt. 25. 15:06
 8/20 A kérdező kommentje:
Utolso mit nem irtam le helyesen? En komoly helyesirasi problemakra gondoltam!Nem ekezetekre!Ha valaki igy irna a tarskeresön mint en, leterdelnek!Komolyan utolso, gondolkozz el magadon, komoly problemaid vannak....
2018. okt. 25. 15:08
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
Az is helyesírási hiba, hogy mondat végi írásjel után nem teszel szóközt. De erről elegánsan elfeledkeztél.
2018. okt. 25. 15:18
 10/20 anonim ***** válasza:
98%
Azért, mert nem az értelmiség regisztrál Badoo-ra. Nem hiszem, hogy magyar irodalmat végzett bölcsészek nem tudnak helyesen leírni egy mondatot sem. Talán próbálkozz meg más, igényesebb társkeresőkkel.
2018. okt. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!