Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van az, hogy a tarskeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy a tarskeresökön szinte senki nem tud helyesen egy mondatot leirni?

Figyelt kérdés
Szemelyesen sajnos nem igazan van lehetösegem ismerkedni,ezert vagyok fent badoon ket eve.A tapasztalataim borzalmasak.Egy mondatot nem tudnak leeirni a ferfiak ott helyesen.HOl lehet intelligens partnert talalni?
2018. okt. 25. 14:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
A kérdésedre válaszolva, azért, amiért te sem tudsz egy mondatot sem helyesen leírni.
2018. okt. 25. 15:33
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

Én a helyesíráson annyira nem akadok fenn, a legtöbben nem tudnak tökéletesen helyesen írni és vétenek hibát (én is). Ha valami már olvashatatlan, az nyilván speciális kategória, de olyanba ritkán futok bele.

A negatív kedvencem nekem egy ilyen levél volt:

"2. ker., 40 éves, 173 cm, sportos, nem dohányzom, végzettségem

képzőművész/festő, szabadidőmben néprajzi

gyűjtéssel/kutatással foglalkozom.

Találka? Kávézó,..?

Mivel foglalkozol szabadidődben?"

De legalább volt az elején egy "Szia!", és a végén leírta az e-mail címét és a nevét, azt nem írom ide. A végére azért összehozott egy épkézláb mondatot, de nem tudom, mit remélt egy ilyen levéllel.

2018. okt. 25. 15:36
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Nem is fogsz a kérdésedre választ kapni, mert egy idióta vagy. Ez most olyan, hogyha az ember megkérdezni: miért fürdenek az emberek tejben? Tök gáz? Miközben ő is azt csinálja....
2018. okt. 25. 16:00
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem voltam még sosem a badoon, vagy min, de azt hiszem, nem a helyesírással van a bajod. A mentalitásodon kellene változtatnod. Pont ide írsz ki olyan kérdést, ahol két válasz után úgy felkapod a vizet, mintha azt írták volna, hogy ronda ragyás undorító féreg vagy.

Na, ha ezen a hozzáállásodon változtatsz, és tényleg társkeresőn akarsz ismerkedni, akkor vegyél vissza az arcodból. Nem a NEM helyesen írókkal van a baj, hanem nagyrészt veled.

Kérdezted, válaszoltam.

2018. okt. 25. 16:44
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

"Na ez Magyarorszag.Hanyinger."

Ezt utálom. Különbnek érzed magad mert külföldön dolgozol?

Személyesen nincs lehetőséged ismerkedni és 2 éve vagy fent társkeresőn, de senkit nem találsz magadnak, mert nem írnak helyesen veled együtt? Plusz leszólod Magyaroszágot úgy, hogy te is magyar vagy? Inkább te vagy a hányinger! :D

2018. okt. 25. 16:52
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
De ha külföldön vagy akkor miért itthoni palikkal akarsz ismerkedni?
2018. okt. 25. 17:38
 17/20 anonim ***** válasza:
89%
Én is külföldön élek,de nem felejtettem el honnan jöttem,nem szidom az országom,és nem vagyok ilyen frusztrált idegesítő mint te.. :O
2018. okt. 25. 18:39
 18/20 anonim ***** válasza:
43%

A helyesírási hiba ilyen esetben azért lehetséges, mert túlságosan a társkeresésre koncentrálnak az emberek, tehát a képzeletbeli szerelem kémiája beindul, bárki is ír rá az egyénre.

Már a képzeletbeli szerelem is elveszi az ember eszét.

2018. okt. 25. 21:43
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
...azért a szóköz billentyű minden klaviatúrán ott van, függetlenül attól hogy melyik országban dolgozol.
2018. okt. 25. 23:52
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy egész ország a hülye csak te vagy az okos, persze...
2018. okt. 26. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!