Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen más lehetőség hozhatna sikerélményt a társkeresőkön kívül?
1: Azok a társkeresős rendezvények vidéken nincsenek ám, csak a budapestiek kiváltságai.
Nyilván ha munkahelyen lett volna már valaki, aki arra érdemes, már megkörnyékezte volna.
Másrészt vannak férfi és női munkahelyek, ahol nincs lehetőség találkozni.
Kérdező! Költözz el! Én is azt teszem. 33/N
3: Így van, ezek az ismerkedős programok a BP-ek kiváltságai, én Veszprémhez vagyok közelebb, jelentkeztem is többször a randikávézó programjaira, ahol 7 x 7-es rapid randi lehetőséget biztosítanak. Döbbenetes, de egyszer sem indult a 20-40 év közötti korosztályból elég jelentkező (főleg a passzív hölgyek miatt, sosem volt elegendő a létszám, a férfiak jöttek volna). Így ezt is abbahagytam.
Gondolkozom a költözésen, mivel 3 generációs közösségben élek, és hosszabb távon nem előnyös (korábban éltem egyedül, albérletben, mióta egyedülálló vagyok, lassan 5 éve, azóta a szüleimmel és a mamival). Egy ideje áruljuk a házunkat, szeretnék saját lakást egy közeli városban, remélem sikerül eladni a nagy házunkat...
rosszlányok.hu például
Ott legalább garantált a sex, és magadnál hússzor jobb csajt is választhatsz
Jesszus! Hogy itt milyen zsémbes, nőgyűlölő emberek vannak! Elmegy a kedvem! Komolyan, ezzel csak a férfitársadalmat égetitek!
Amúgy én pl. hulázni járok, az egy tánc. Ott csak nők vannak, talán van arra is ilyen lehetőség, de még nem elterjedt. Társasjáték klubban ismertem meg a legutóbb egy palit, akivel randiztunk. De ezek is olyanok, hogy el kellett mennem a fővárosba, és persze emiatt lett vége a dolognak, mert 30 km már óriási táv ... Javaslom még a jógát, az még a férfiaknak is jól jön, és tudom, hogy sok nő csinálja. Amúgy az utca sem rossz, csak ne egy sietős nőt nézz ki, és próbálj vele szemezni, mosolyogni rá, és csak akkor menj oda, ha viszonozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!